, ,

20.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

20.04.2024: Odpolední zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌Dožili jsme se doby, kdy jsou moudří lidé umlčovaní, aby to co říkají, neuráželo hlupáky!!!  Albert Einstein

 

📌18.4.2024: Může nám někdo vysvětlit, jak je možné expedovat drahá auta na Ukrajinu, do země zkorumpované, zmítané válkou, s kupu nacistů, kteří si z války plní své konta???

 

https://www.facebook.com/reel/438541392088564

 

📌19.4.2024, Manifest: Letecká škola Vysočina.

Včera jsem letěl ze své plochy opravovat letadlo do Křižanova v 6:30. To většina lidí v sobotu spí. Po vystoupání do potřebné výšky jsem viděl, jak z jihlavského Kronospanu hulí komíny a všechen popílek a sajrajt se rozptyluje dole ve všech údolích a kotlinách směrem do Třebíče. Běžný stav, nevadí to místním, hlavně že to nedofoukne až k nám na druhou stranu (pomyslím si). Potom se podívám na oblohu a je na ní pravidelná gridová mřížka z pravidelných kosočtverců, jeden jako druhý, napočítám tak 8 linií podélně a podobně tolik příčně celé se to táhne až k východnímu obzoru, vše ve střední výšce, a dokonale symetrické. Dopravní letadla, která pozoruji létají evidentně vysoko nad tím a občas to zkazí nějakými kontrails, které evidentně nezapadají do systému, ale také se za nimi čáry mizí. Při přestoupání vojenského koridoru ve výšce asi 500 m nad zemí jsem si všiml, že se z těchto mřížek doslova sype nějaký sajrajt dolů k zemi v takových šedivo stříbrných cárech, které už nevydrží ve stopě. Odpoledne, když jsem se vracel, už byla obloha pokrytá rozplizlou „stříbrno- šedou“ směsí co padá na zem. Tolik mé sobotní pozorování. Takže v sobotu odpoledne a v neděli je to i u nás, paráda, to si pošmáknem! Pro nás ostatní, kteří jen nehledíme k zemi a do mobilu je to podnět k zamyšlení. Počkejte, k jakému zamyšlení v médiích přece říkali… – jo to bude saharský písek! Vlastně už to mám vyřešené! Jak se mi ulevilo!

PS: Obrázek je ilustrační a je na něm vidět stejný vzor, který jsem pozoroval a popisoval, ale jiné výšky. Na druhém obrázku je nad oblačností vidět celá gridová síť, která v místě pozorování od LKJI do LKKA pokryla celou oblohu a obzor v čase pozorování. Nikomu nic nevnucuji. Prosím berte to jako příspěvek k diskuzi, zda jste jako piloti v letícím letadle někdy pozorovali něco podobného. Otázka na meteorology je, jak pracují s takto hustou gridovou sítí plnou kondenzačních jader a jaké pro to mají matematické modely a jak díky nim předpovídají počasí nám pilotům a jaká je spolehlivost těchto předpovědí. Všem děkuji za maximální slušnost, protože téma je to obrovské a týká se všech pilotů.

Závěr po přečtení diskuze: Přestože jsem záměrně nikomu nenabídl vysvětlení, řešení ani význam daného pozorovaného jevu gridové sítě sypající se na zem a rozplývající se v atmosféře do stříbrošedé kovové oblohy, byl jsem mnohými přispěvateli zesměšňován, a znevěrohodňován. Někteří se snažili můj příspěvek smazat přes správce. Tedy tvrdě cenzurovat! Ostatně to samé dělají hlavní média. Zdá se tedy, že většinová populace převzala tyto vzory, pokud něčemu nerozumí, nechápou, nebo se cítí být ohroženi. Jen velmi malé procento pilotů se nad problémem opravdu zamyslelo a hledalo možnosti vysvětlení. To nejcennější ze všech hodnot, které máme k dispozoici: čas, zdraví a svobodná mysl a vůle jsou tímto atmosférickým jevem nabourávány a znehodnocovány. To si uvědomí bohužel málokdo – nebo snad ti co nepřispívali. V ohledu k pozorovanému gridu na obloze a desetitisícům tunám a obrovskému množství minimálně „kondenzačních jader“ se zdá být práce meteorologů degradovaná na jakési kašpárky na prknech dětského divadla, kteří sice mohou říci, jak se bude počasí vyvíjet, ale vzhledem k neznalosti podstaty, nepochopení jevů a absenci matematických modelů na dodatečné statisíce tun kondenzačních jader a jejich vliv na počasí bude skutečnost jiná. Bude to tak dokud neprohlédnou celou podstatu věci, a to je jejich práce, za to oni jsou placeni! A jak dělají svou práci? Takto vidím uzavření svého příspěvku. Všem přispívajícím děkuji, že se zúčastnili mého projektu a zvláště těm, kteří se zamysleli a odhlédli od mobilů k obloze, protože tam se dějí věci, které mají bezprostřední vliv na naše jednání, zdraví a duševní pohodu. Letu zdar piloti, s modrou čistou oblohou s pěknými bělostnými kumuly. Ať se Vám všem daří!

 

https://www.facebook.com/manifestacezasvobodu/posts/pfbid0i398eLfmtXmNjV5GGxZNgFzA8SeSFWWXzyVc3eCeGbF8C4hzWN7cxwpgC6bohsU3l

 

 

📌19.4.2024, VOYO: Dubaj pod vodou, šílené deště, které budou ještě pokračovat, apokalypsa: Normálně na plnou hubu …🍸🙂🆗 KONEČNE PŘIZNALI 🔤🔤CHEMTRAILS… 👏 🥳😏😎‼️

https://t.me/absurdnisvet/71935

 

📌Saudská Arábia, povodně:

https://www.facebook.com/reel/366660309661810

 

📌 Max Azzarello, výskumník, ktorý sa sám seba podpálil, napísal manifest varujúci pred „apokalyptickým fašistickým celosvetovým prevratom“.

„Mojim priateľom a rodine, svedkom a prvým respondentom sa hlboko ospravedlňujem, že som vám spôsobil túto bolesť. Ale uisťujem vás, že je to kvapka v mori v porovnaní s tým, čo má v úmysle spôsobiť naša vláda.“

⚡️Muž, ktorý sa upálil, rozdával brožúry s názvom „Skutočná história sveta“.

Manifest zverejnil aj online.

„Volám sa Max Azzarello a som investigatívny výskumník, ktorý sa upálil pred Trumpovým procesom na Manhattane.

Tento extrémny akt protestu má za cieľ upozorniť na naliehavý a dôležitý objav:

Sme obeťami totalitného prevratu a naša vlastná vláda (spolu s mnohými jej spojencami) sa nás chystá udrieť celosvetovým fašistickým apokalyptickým prevratom.“

⚡️A povedal, že Biden a Trump sú v lige, aby vykonali prevrat.

https://t.me/absurdnisvet/71936

 

🇺🇸CNN: Muž sa zapáli pred budovou súdu v New Yorku len niekoľko minút po tom, ako boli vybratí ľudia, ktorí sa pripoja k porote v procese s bývalým prezidentom Donaldom Trumpom.

https://t.me/absurdnisvet/71937

 

📌🔹 „Německo a další evropské země mají obrovské rozpočtové přebytky, zatímco my vydáváme miliardy na jejich obranu!“

 

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/112299289371188052

 

📌20.4.2024, Seznam zprávy.cz: „Naše cesty se rozdělují.“ Andrej Babiš se po 30 letech rozchází s Monikou.

 

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Andrej Babiš na sociální síti informoval, že už s manželkou Monikou netvoří pár. A to po třiceti letech vztahu a sedmi letech manželství.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ uvedl.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-babis-se-rozvadi-250277

 

Po tridsiatich spoločných rokoch plných vzostupov, pádov a nezabudnuteľných zážitkov sme sa s Monikou rozhodli, že naše cesty sa teraz rozchádzajú. Ako rodičia dvoch úžasných dospelých detí si najviac želáme zachovať rodinnú harmóniu.

Ďakujeme za pochopenie a prosíme o súkromie.

Naše rodinné putá zostávajú silné, a hoci sa naše osobné cesty menia, naša láska a rešpekt k sebe a našim deťom zostávajú rovnaké.

https://t.me/absurdnisvet/71940

 

📌 🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨

. N E S A R A ✨ G E S A R A

✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙

.

VŠETKO BOHATSTVO, KTORÉ NÁM BOLO UKRADNUTÉ, SA VRATI NÁM, Ľuďom ❤️💖

✨ 👑 ✨

.

PRIPRAVTE SA……. UŽ SA TO BLÍŽI……. 👑

https://t.me/absurdnisvet/71942

 

📌 Zatvorený najväčší tunel u susedov: Dlhé mesiace budú nutné obchádzky, ovplyvní to letné dovolenky.

 

Motoristi musia počítať s meškaním a obcházkami. Zatvorený najväčší tunel u susedov v Rakúsku je zlou správou pre vodičov, no následne sa minimálne môžu tešiť na komfortnejšiu jazdu zrekonštruovaným tunelom. Ten je dlhý takmer 14 kilometrov, spája Vorarlbersko a Tirolsko a je jedným z dôležitých cestných spojení na mape európskej diaľničnej siete. Začali ho stavať v roku 1974, otvorený bol o 4 roky neskôr.

Svojho času bol najdlhší cestným tunelom na svete.

 

Tunel Arlberg spájajúci rakúske spolkové krajiny Tirolsko a Vorarlbersko zostáva s dĺžkou 13 972 metrov dodnes najdlhším svojho druhu aspoň v Rakúsku.

 

Tunelom prechádza rýchlostná cesta S16. Cestujú ňou aj mnohí Slováci napríklad vtedy, keď sa presúvajú do Švajčiarska za prácou.

 

Z dôvodu stavebných prác však tunel tento týždeň zatvorili. Zostane tomu tak až do konca novembra. Vodiči musia jazdiť obchádzkami, potrebné je počítať s dopravnými zápchami a časom navyše stráveným na cestách.

Tunel bude neprístupný do 22. novembra z dôvodu rekonštrukčných prác, oznámil rakúsky ASFINAG.

 

Zatvorili ho prvýkrát už vlani v lete, v súčasnosti sa podľa plánu začína druhá etapa rekonštrukcie.

Obnovia celú vozovku a takisto tunelový múr dostane nový náter. Podľa ASFINAG-u sa zlepší aj jeho odvodnenie.

 

🧑‍💻 … čistí sa , čistí…voda, zem, vzduch … KONEČNÝ ODCHYT PREBIEHA 🌊🛥️ 🚗 🚘 ✈️ 🚇

 

VŠETKY ÚNIKOVÉ CESTY SÚ UZAVRETÉ…BEZ MOŽNOSTI ÚNIKU „POTKANOV“👮.

 

😎👏🥳🙂😎🍸👏

TopSpeed.sk

https://www.topspeed.sk/novinky/zatvoreny-najvacsi-tunel-u-susedov-dlhe-mesiace-budu-nutne-obchadzky-ovplyvni-to-letne-dovolenky/24817

 

📌 🇪🇺 „EU vyvíjí tlak na italskou banku, která nechce opustit Rusko!“

 

Jak píše Reuters, je to UniCredit Bank: Evropská centrální banka ji chce požádat o snížení půjček a podílu mezinárodních plateb z Ruska. Orgány EU již dříve vznesly podobné požadavky na rakouskou bankovní skupinu Raiffeisen Bank International AG.

▪️ Analytici upozorňují, že Evropská centrální banka může UniCredit vydat „právní upozornění“. Pokud organizace požadavky ignoruje, může čelit vysokým sankcím.

Toto je jejich falešná demokracie a tento domeček z karet se brzy zhroutí.

https://t.me/absurdnisvet/71951

 

📌 Datový analytik si všiml alarmujících údajů v databázi vedlejších účinků EMA

SVĚT: Cílem farmaceutických firem je potlačit příznaky jedné nemoci, aby byly zároveň vyvolány jiné problémy, které budou vyžadovat další

 

(video) (https://cz24.news/datovy-analytik-si-vsiml-alarmujicich-udaju-v-databazi-vedlejsich-ucinku-ema-video/)

 

📌 Ve Spojených státech banky a soukromé společnosti v tichosti zavedly systém sociálních kreditů založený na standardech „ESG“ (environmentální, sociální a vládní) pro sociální spravedlnost.

V rámci tohoto systému jsou nyní Američanům přidělovány body ESG na základě jejich historie nákupů, aby se změřil jejich dopad na životní prostředí a společnost.

„Nákup zbraně, alkoholu nebo jiných věcí může ovlivnit vaše osobní skóre ESG. Vaše historie nákupů, vaše veřejné záznamy, včetně vašich kreditních zpráv, to vše se bere v úvahu při měření vašeho dopadu na životní prostředí a společnost.“

 

https://t.me/absurdnisvet/71954

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.4.2024, Report 24: RKI-Files – analytik dat Tom Lausen dokazuje: 👉👉👉Věděli přesně, co dělají!!!!!!!!!!!

Specialista na data Tom Lausen, známý svými rozsáhlými analýzami údajů o nežádoucích účincích, zkoumal volně žalované soubory RKI. Oproti AUF1 líčí nápadné zaměření všeho jednání na očkovací kampaň. Dokumenty pro něj ukazují úmyslné jednání vlády proti lidu.

 

👉 RKI-Files: Corona opatření byla úmyslná akce proti lidem

„Berlin Mitte AUF1“: Analytik dat Lausen dokazuje – oni přesně věděli, co dělají!

 

https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/datenanalyst-tom-lausen-ueber-die-rki-protokolle-was-verbergen-die-geschwaerzten-seiten-wirklich

 

Specialista na data Tom Lausen zkoumal volně žalované, ale z velké části ještě začerněné RKI protokoly různými IT metodami. V rozhovoru s Martinem Müller-Mertensem u „Berlin Mitte AUF1“ popisuje své poznatky. 👉„Proč se tak zajímali o to, aby takovou tekutinu bezpodmínečně vyhnali do lidského těla?“ Analytik dat zpochybňuje politický tlak, který byl vytvořen. Zejména v době, kdy se uvažuje o kontrole populace, předstírat, že chcete udržet všechny lidi zdravé, a pak se vůbec nezabývat riziky. To se mi neotevře!“

👉Nežádoucí účinky byly známé

V srpnu 2020 byl profil vedlejších účinků vakcíny Moderna a ve srovnání s konvenčním očkováním bylo zaznamenáno více nežádoucích účinků. „Věděli, že se očekává více vedlejších účinků,“ říká Tom LausenStudie fáze 1 a fáze 2 byly podle protokolu již publikovány. Vezmeme-li v úvahu čas potřebný k provedení studií a stanovení dávkování u lidí, naznačuje to začátek práce alespoň na konci roku 2019, vysvětluje Tom Lausen.

👉Očkovací kampaň byla nad vším

Z protokolů RKI vyplývá, že problematika očkování byla zahájena již velmi brzy.

👉Vše bylo podřízeno očkovací kampani. To je podstata protokolů. „Již od 10. února 2020 se v protokolech mluvilo o vývoji vakcíny,“ říká Lausen. A dále: „Velmi brzy se začalo s očkováním.“

„Jasně šlo o očkování, vyplývá to z protokolů. A také chtěli, aby lidé dělali tyto digitální průkazy imunity,“ je si datový analytik jistýDoklad o imunitě bylo nutno upustit, protože tzv. „očkování“ nemohlo přinést imunitu. S nadcházejícími smlouvami WHO, zejména se změnou mezinárodních zdravotních předpisů, se důkaz imunity opět dostává do popředí zájmu.

👉Neochotné země „vyschnou“!!!!!

V protokolech je mnoho odkazů na mezinárodní zdravotní předpisy, vysvětluje Tom Lausen. Zejména v souvislosti s letišti nebo příjezdy jsou to vždy témata.

👉Pokud některá země neratifikuje smlouvy SVĚTOVÉ ZDRAVOTNICKÉ ORGANIZACE, existuje možnost, že v případě nové zdravotní krize bude tato země vyloučena z letecké dopravy. „To si žádná vláda nemůže dovolit. Je to jako vysychání,“ říká datový analytik. 👉„S tímto trikem budou samozřejmě v budoucnu nastavovat své standardy stále výš.“

👉„Odborníci“ jako hlasová trubka

Všichni vyslaní experti, kteří sloužili jako mluvčí vlády, odpovídali za určitou orientaci lidí, shrnuje Lausen z protokolů, který se v této souvislosti zabývá 👉i zapojením armády. „Chtěli vytvořit následnou pohotovost,“ říká Tom Lausen. Je nebezpečím, že lidé pozvednou slovo tímto způsobem. „Rétorika už byla masivní. Tom Lausen, který v této 👉souvislosti připomíná diskriminační opatření proti neočkovaným. Mimochodem, účinky vitaminu D a ivermektinu jsou také uvedeny v protokolech v lednu 2021, vysvětluje Tom Lausen.

 

https://report24.news/rki-files-datenanalyst-tom-lausen-beweist-sie-wussten-genau-was-sie-taten/?feed_id=37675

 

📌Nizozemský parlament odmítl reformu WHO!!!

Pandemická smlouva vyžaduje dvoutřetinovou většinu na plenárním zasedání, pozměňovací návrhy IHR vyžadují prostou většinu. Samotné Nizozemsko nemůže projekty zastavit, ale byl učiněn krok. Především proto, že MZP, pokud by byly přijaty, by mohly být odloženy a znovu projednány po přijetí kvůli aktivní námitce ze strany země.

 

https://tkp.at/2024/04/19/niederlande-parlament-lehnt-who-reform-ab/

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Další ukrajinští vojáci plavou přes řeku Dněpr, aby se vzdali Rusům v chersonske oblasti

 

https://youtu.be/BNt-4sIa_00?si=BOLDdpnDz94FC51Y

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Izrael je ponížen“: Írán zesměšňuje Netanjahuem vedený židovský stát kvůli „selhavší odvetě“

 

https://youtu.be/SQZNzmdqVPk?si=DctT7ncmglgomvCs

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Strachuj se, klaune“: varování Putinova spojence Zelenskému kvůli „spiknutí Západu“ na likvidaci

 

https://youtu.be/XSPGkOumw2o?si=DjTfsWqVNL7MRlfr

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Odpovíme okamžitě, pokud…“: Írán varuje Izrael novou vojenskou akcí po malém útoku na Isfahán

 

https://youtu.be/2KM8WQ01e0I?si=bUEV1nqRvkW65Bwm

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Vojáci aliance NATO na Ukrajině…“: členská země NATO napadá Západ kvůli proti-ruskému postoji

Maďarsko vypouští mega informační ukrajinskou bombu. Západ je jeden krok od poslání vojáků na UA. Rusko versus NAZO tak hrozí přímý střet na Ukrajině? Velké prohlášení Maďarska kvůli potenciálnímu nasazení západních sil na UA…..

 

https://youtu.be/WrlAe1UOdAE?si=lVK8ZDiVdIAVi_BL

 

📌💥💥💥20.04.2024, pohled do historie Anglie, Roman Kirsch: Nejlepší světoví vojevůdci za posledních 120 let podle britských historiků

Roman Kirsch: „ Rád koukám na historické filmy, v poslední době tam dávají hlavně filmy z Anglie, Německa, dnes zrovna Adolf Hitler má narozeniny, 135. výročí. Dnes tam dali takový zajímavý dokument o tom, kdo byl nejlepší velitel, generál všech dob. Je to Britský seriál, Nejlepší vojvůdci, kde je vyhodnocených 10 nejlepších generálů britskými historiky. Tady zapomněla zasáhnout naše cenzura. Samozřejmě, že Adolf Hitler, jako mizerný vojvůdce to nevyhrál. Britové se dokonce zaobírali myšlenkou spáchat na něj atentát, ale když viděli, jak přebral velení nad celou armádou, tak ho nechali se vyřádit, protože věděli, že by tam mohl být jmenován pak kvalitní generál a II. Sv. válka by dopadla možná jinak…..

 

https://youtu.be/Ojq1sEFqFD4?si=GhtdA-mhGl-jk3Df

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Íránem podporovaní bojovníci „zasáhli“ izraelské přístavní město jako odvetu „bombardování“ základny milice Islámského odporu v Iráku

 

https://youtu.be/FVFr1PxERwI?si=Ea9u8Ahcj8XEEzhO

 

📌💥💥💥20.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Mohu vám ukázat obrazky?“: německá ministryně zahraničí Baerbocková se pohádala s izraelským premiérem Netanjahuem kvůli humanitární krizi v pásmu Gazy

 

https://youtu.be/PVQAwe9Wqj4?si=Hn8AHvHsPy5QMdl2

 

📌💥💥💥20.04.2024, Roman Kirsch, Partie, Terézie Tománková a Patrik Nachler: „Novou politickou kulturu“, kterou nám přinesla vláda Petra Fialy, osobně považuji za naprostý hnůj👎👎👎

Naprostá bezmoc se tomuto vládnímu hnoji postavit, a ještě nás zatáhnou do války!!!

 

https://youtu.be/3rX3LeIRUGQ?si=0CIUUG8WC-2gekr7

 

📌💥💥💥20.04.2024, Roman Kirsch: Tenhle nový ministr ještě neumí pořádně česky, ale už cpe všude přitroublé anglikanismy

Nová zelená úspora, zdroje financování…

 

https://youtu.be/jCEKrjCcmn4?si=hlFDAelimPj6QW6l

 

📌💥💥💥20.04.2024, Roman Kirsch: Z historie: Gertraud „Traudl“ Jungeová, osobní sekretářka Adolfa Hitlera v letech 1942-45, po válce spisovatelka a scenáristka, podílela se na scénáři k německo-rakousko-italskému filmu „Pád třetí říše“, který byl vysílán včera a dnes na kanálu AMC

👉Byl tenhle film záměrně dnes publikován, na 135. výročí narození Adolfa Hitlera???

Důvěřně film popisuje poslední chvíle Adolfa Hitlera v bunkru

 

https://youtu.be/qs6C29swSbs?si=Mv64RXjtjV_9M8kQ

 

📌 20.4.2024, Západoslovenská TV: AKO A KDE VZNIKAJÚ PENIAZE – Miroslav Kamenský a Alex z Tik Tok-u

 

https://youtu.be/u8O6bT1awkQ?si=mESOVXupIgHxCXPY

 

📌17.4.2024, v 15:00: Dubai…       https://fb.watch/rzvqKa6Wg9/

 

📌20.4.2024, XTV, politolog Petr Drulák: Pro pohyb v Paříži budete potřebovat QR kódy. Politolog Petr Drulák patřil k vrcholným českým diplomatům, v letech 2004 až 2013 byl ředitelem Ústavu mezinárodních vztahů, odkud byl později vyhozen, ale výpověď úspěšně napadl u soudu. Kdy se do ústavu vrátí? Kdyby mu vedení navrhlo dohodu o ukončení pracovního poměru, jak by postupoval? Původně dostal výpověď pro nadbytečnost, před kterou ale obdržel dva vytýkací dopisy, co bylo jejich obsahem? Francie, kde působil jako velvyslanec, nyní žije blížící se olympiádou, ale nehrozí dle jeho názoru (i po zkušenostech z Ruska) teroristický útok a jak se Paříž na takové nepředvídatelné události připravuje?

 

https://youtu.be/GS29xVO3-mU?si=9sMrKVg9Aq-BvIIm

 

📌 20.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Michael Svatoš: 👉Dzurindova nová EU politička nastupuje! Imigrační komedie ve Rwandě! 52 milionů CZK za každého vráceného imigranta 👉– Češi se nedoplatí, Slováci jakbysmet!!!

 

👉Tak se nám zase dějí v bývalém Česko – Slovensku věci, nad kterými obyčejný člověk žasne!

Dnešní analýze je opět dlouhá, tvořil jsem jí 12 hodin nejmíň, tak snad Vám k něčemu bude.

👉 6. dubna 2024 vyhlášený český hradní mozek generál Petr Pavel spřádal ve Rwandě plány s tamním rafinovaným prezidentem Paulem Kagamem, jak budou země EU, a taky Česko, posílat po vzoru Velké Británie, nechtěné imigranty letecky do Rwandy, aby se jich zbavily.👹Prezident Pavel si na setkání liboval, že Česká republika oceňuje přístup Rwandy k možnosti poskytovat útočiště žadatelům o azyl z evropských zemí. A že země EU i Česko zvažují, že 👉nabídky Rwandy poslat tam nějaké imigranty využijí.🙈 A oba státníci se nadšeně shodli, že ve Rwandě budou mít migranti důstojnější životní podmínky než v nevyhovujících uprchlických centrech v imigrací přetížených evropských zemích.

👉Generál Pavel tak projevil 6. dubna ve Rwandě opravdu nezměrnou inteligenci, protože už 1. března 2024 vydalo britské ministerstvo vnitra, (Home Office), zprávu Národního kontrolního úřadu Velké Británie, (NAO), a v ní se píše, že 👉náklady na jednoho každého přemístěného imigranta do Rwandy budou činit až 228 000 GBP = 6 680 400 CZK!!! Je tak naprostou záhadou, 👉co dělá Hradní kancelář a Lipavského ministerstvo zahraničí, že 👉nejsou schopni prezidenta ČR upozornit na skutečnost, že občany ČR postihne rapl, (nekontrolovatelný záchvat vzteku), až se dozvědí, jak velké výpalné za každého do Rwandy odsunutého imigranta budou platit, když už i ve Velké Británii se bojí, že tamní občany z té sumy šlehne!!!

 

👉Vzorové domečky ve Rwandě, do kterých EU plánuje přesunout nechtěné imigranty! Mají dokonce vysokorychlostní připojení na internet optickým kabelem, a jsou stavěny z plateb za každého přesunutého imigranta ve výši 6.6 milionu CZK za jednu hlavu! 🙈   

 

👉Jen, co chytrý český Pavel z Rwandy odletěl na svůj Pražský hrad, v Británii začali politici šílet! Vyplatili totiž mazanému rwandskému prezidentovi Kagame tučné zálohy ve výši okolo 0.5 miliardy GBP, (15 miliard CZK), 👉aby ve Rwandě postavil krásné nové sídliště pro deportované imigranty, a 9. dubna prasklo, že 70% těchto pro imigranty určených domů už rwandská vláda prodala místním občanům! Domy prý šly ve Rwandě na dračku, protože byly za hubičku, a protože byly stavěny luxusně, ke každému domečku vede podle požadavků Británie osvětlená asfaltová cesta, je vybaven připojením na vysokorychlostní internet pomocí vlastního optického kabelu, a je do něj zavedena, jak voda, tak elektřina. Luxus, jaký nemá většina občanů Británie! 👉Mluvčí rwandské vlády rozzuřeným britským politikům vzkázala, že Rwanda není tak pošetilá, aby na svém území vytvářela emigrantská ghetta po evropském vzoru, a že do zbytků neprodaných domečků můžou nějaké ty imigranty poslat, když za ně zaplatí všechny nasmlouvané platby!

 

👉Domečky pro imigranty plánované k odsunu z Británie do Rwandy se začaly stavět začátkem roku 2023 na popud tehdejší ministryně vnitra Brawermanové. Domy se sice postavily, ale Evropský soud pro lidská práva zakázal Británii do nich imigranty odsunovat! Premiér Sunak sice začal vyhrožovat, že Británie opustí jurisdikci ESLP, ale to je na dlouhé lokty.  

 

👉Do boje proti plánu odsunovat uprchlíky z Evropy a Británie do Rwandy se mezitím pustila organizace ECRE, která je financovaná EU! Jmenovitě EUAA – Agenturou Evropské Unie pro Azyl! Členy ECRE  jsou: za ČR Afgan LGBTQ Organization, a OPU, 👉za SR pak Human Rights Leaque, podporovaná ministerstvem zahraničí SR, a Košickým hejtmanem. 19. dubna 2024 oznámila organizace ECRE, že různé skupiny pomáhající uprchlíkům nenechají kámen na kameni, a nabídnou deportovaným uprchlíkům své služby, aby získali právní ochranu a nemohli tak být deportováni. Podle ECRE 👉chystají vlády deportovat uprchlíky za úplatu také do Arménie, Kostariky a Botswany. Naopak Maroko a Tunis deportace na své území za úplatu důrazně odmítlyPodle výpočtů odborníků ECRE i Britské vlády bude stát přesun jednoho uprchlíka na výživu do Rwandy se všemi náklady včetně soudních poplatků a administrativy, ubytování a výživy dokonce 1.8 milionu GBP (52 740 000 CZK!)! Do této konečné ceny ovšem nejsou započítány výdaje EU, která financuje nadace ECRE bojující proti odsunu imigrantů z EU!!!! Blázinec, že!? 🙈 🙈 🙈

 

👉Rakušan si v roce 2023 na návštěvě u rwandského diktátora Kageme liboval, že s ním budeme spolupracovat v otázkách prevence imigrace. Tak abychom se zase nedivili, co to zase Rakušan vymyslel, a kolik to bude stát. 🙈

 

👉Ovšem dejte si pozor Rakušana – osoba zodpovědná za tzv. Rakušanův imigrační pakt, 👉kterým EU může do ČR nadělovat imigranty a inkasovat, v případě odmítnutí je převzít, tučné penále, se osobně setkal s mazaným rwandským prezidentem Kageme, a liboval si, že ČR bude s Rwandou spolupracovat v oblasti prevence migrace.

👉Zda to znamená, že Fialova vláda má také v plánu vyplácet Rwandě za jednoho odeslaného imigranta 52 milionů je nejisté, leč abychom se brzy nedivili!

👉Dějí se totiž ještě divnější věci!!!!

👉Podle jednoho českého vlasteneckého média, včera Jindřich Rajchl nepřímo obvinil kandidáta tzv. Šlachtovy koalice do Europarlamentu motoristu Turka, že se spojil s Rakušanem na rozbití vlastenecké opozice! (Podrobně zde.) A to je velmi zajímavé, protože dvojkou na Šlachtově kandidátce je velmi tajemná bytost Nikola Bartůšek – lídryně Přísahy v koalici s Motoristy sobě! Tato paní má několik základních podivností, které by měly všechny vlastenecké a protiimigrační voliče varovat!

Dne 19.12.2023 přiznala paní Bobošíkové, že po zvolení do Europarlamentu má v úmyslu vstoupit do frakce EPP, jejíž šedou eminencí je mocný slovenský politik Mikuláš Dzurinda, stojící v čele ještě mocnější Bruselem dotované neziskovky Centra Wilfrieda Martense, které podporuje válku na Ukrajině, a které hodlá prosadit, aby země EU platily za Ukrajinu její astronomické dluhy. EPP, 👉do které hodlá „antiimigrační vlastenecká strana Přísaha” vstoupit, dne 10. dubna 2024 veřejně přivítala schválení tzv. Rakušanova imigračního paktu, a pochlubila se, že to byli její poslanci Thomas Tobé a Jeroen Lenaer, kteří sehráli rozhodující úlohu při prosazení tzv. Rakušanova imigračního paktu v Evropském parlamentu!!!

👉A že celý pakt byl schválen právě díky hlasům EPP. Členy EPP jsou za ČR – TOP-09 a KDÚ-ČSL!!!

Dne 19.12.2023 paní Bartůšek, která se vydává za vzdělanou migrační socioložku tvrdila (zde v čase 21:00 ++) absolutní nesmysly o legálních a nelegálních imigrantech do EU. Kdyby u jakékoli zkoušky na vysoké škole tvrdila, že 👉legální imigrant je pouze ten, který legálně přijde na území EU, projde procesem kontroly a získá pracovní vízum, a 👉nelegální imigrant je pouze ten, který nelegálně překročí hranice EU, tak ji vyrazí ze zkoušky na místě, protože závazná právní definice legálního migranta je deklarativní, tj. člověk je podle práva platného v celé EU uprchlíkem, jakmile splní kritéria obsažená v definici uprchlíka.👉Imigrant je tak automaticky uprchlíkem, i když překročí hranice ilegálně, 👉dokud mu soud nedokáže, že uprchlíkem není, protože nesplňuje podmínky! Prakticky jedinou podmínkou, kterou musí imigrant splnit, aby se stal uprchlíkem, 👉a musel mu být poskytnut azyl a ochrana v EU je, 👉aby utekl ze země, kde se válčí, kde se hrubě nerespektují lidská práva, a kde mu hrozí mučení, vězení a nebo smrt z důvodů jeho politického přesvědčení, rasy, náboženství a nebo příslušnosti k nějaké menšině, třeba sexuálníJelikož vysokoškolsky vzdělaná odbornice na imigraci do EU nezná ani základní právní kvalifikaci🙈, díky které se každý imigrant po překročení hranice EU jakýmkoli legálním anebo nelegálním způsobem ihned stává uprchlíkem. Je jasné, že Bartůšek se Šlachtou nemohou ani proti imigraci nic účinného podniknout, 👉protože jejich ryze policajtské nápady, jak imigraci zastavit potíráním pašeráků jsou absolutně k ničemu. (Poznámka – britský premiér Rishi Sunak proto uvažuje o vypovězení Evropské úmluvy o lidských právech, protože bez tohoto kroku lze vyhošťovat jen mizivé 1% nelegálních imigrantů). Paní, která nezná ani právní definice, které zabraňují vyhošťovat imigranty, nemůže z principu bojovat proti imigrantům!!!

S chutí jsem si letmo prostudoval dostupné diplomové práce paní Bartůšek ve finském Tampere (zde) a rakouském Linz (zde), a poněkud jsem se podivil. Obě práce jsou zřejmě totožné – 👉jedna je podepsaná v roce 2020, a 👉druhá podepsaná v roce 2021. Obě zřejmě úplně totožné práce nejsou zaměřeny na imigraci, ale pouze na komparaci rodinné politiky v ČR a v Rakousku, nicméně obě obsahují shodnou tezi – 👉„představuje migraci jako řešení nových sociálních rizik stárnutí společnosti” – presents migration as a solution to the New Social Risks of social aging. (Viz kapitola 6.5.1 obou prací.) Obě práce jsou de facto pouze rešeršemi různých dokumentů a postrádají podle mě, jakoukoli analytickou část či nějaké výrazné hodnocení významu jednotlivých typů rodinných politik. Poměrně se divím, že takto plochá práce mohla vůbec úspěšně projít závěrečným hodnocením v oboru sociologie. Zřejmě není náhodou, že při konfrontaci s ostřílenou novinářskou Bobošíkovou nebyla paní Bartůšek schopná vyslovit žádnou konkrétní myšlenku, co by v parlamentu EU vlastně dělala, kromě papouškování obecných tezí.

Velmi zvláštní je práce paní Bartůškové v organizaci Volkshilfe Osterreich, ta na svých stránkách deklaruje jako kostru své činnosti pomoc uprchlíkům a imigrantům, a podporu tzv. diversity. Podle vlastního tvrzení na FB paní Bartůšek u této organizace pracovala jako socioložka specializovaná na migraci.   👉V rozhovoru s Bobošíkovou ovšem o tomto tématu značně mlžila, a hovořila pouze o tom, že učí němčinu a provádí rekvalifikace. Ze všeho se tak zdá, že 👉žádnou expertkou na imigraci ani být nemůže, když nezná ani právně závaznou definici imigranta, který se okamžitě po dotknutí půdy EU stává ze zákonů a smluv uprchlíkem, dokud není dokázán opak. Co chce paní Bartůšek v případě zvolení za údajně „vlastenecké hnutí” Přísaha dělat v Europarlamentu, absolutně nechápu. 👉Žvástalů povšechných hesel je tam už teď dost, a chce to místo nich volit pouze zkušené odborníky!!!! 

Pro úplnost hlavní známé Šlachtovy protiimigrační teze (na odkaze také foto paní Bartůšek)

V boji proti převaděčství musíme sjednotit evropskou legislativu, týkající se migrace. 👉 Pokud mají evropské země různé migrační zákony, je to slabé místo, kterého pašeráci využívají!!!

👉Musíme sjednotit vízovou politiku zemí západního Balkánu s členskými státy EU.

👉Drasticky zvýšíme tresty pro převaděče, a to na celoevropské úrovni. Vyšší tresty budou nejen pro organizátory, ale i pro řidiče a koncové převaděče, kteří migranty po Evropě převážejí.

👉Důležitá je i rychlá reakce a spolupráce mezi evropskými zeměmi, která pomůže zabránit šíření převaděčství.

Nutno k nim ovšem dodat, že ani jedna problém imigrace neřeší, protože dokud bude v EU platit současná závazná definice imigranta-uprchlíka, existuje pouze možnost, podstoupit drahý soudní proces proti neziskovkám zastupujícím za peníze EU každého jednotlivého imigranta, a v případě vítězství, které nastává zřídka, 👉odsunout imigranta do bezpečné třetí země jako je Rwanda s náklady celé operace až 52 milionů CZK na jednoho imigranta! Šlachtovy policejní praktiky celý systém navíc dodatečně zatíží za platy dalším policistům, soudcům, advokátům a vězeňským dozorcům, kteří budou řešit případy zadržených pašeráků.   

👉Sjednocení vízové povinnosti je taky k ničemu, protože podle současného práva – opakuji – je každý nelegální imigrant okamžitě uprchlíkem, 👉jakmile jakkoli vstoupí na území EU!!! A nelze se ho prakticky, až na malé výjimky zbavit. Suella Brawerman i Rishi Sunak jsou jinčí kapacity než Šlachta a paní Bartůšek, jejich cesta, jak zabránit imigraci do Británie je promyšlená, ale drahá. Ovšem ani jednoho z nich by nenapadlo vstupovat do proimigrační EPP!

Závěrečnou odpověď na otázku, pro koho pracuje Šlachtova Přísaha nechám na Vás, pokud máte známé Slováky, zeptejte se jich, co si myslí o Mikuláši Dzurindovi, do jehož EPP hodlá přísaha po zvolení do Europarlamentu vstoupit!

 

https://volnyblog.news/michael-svatosdzurindova-nova-eu-politicka-nastupuje-imigracni-komedie-ve-rwande/

 

📌19.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: 👉PŘÍPRAVKY PROTI ČERNÉMU KAŠLI PRO DOSPĚLÉ? VAKCÍNY NEFUNGUJÍ ANI U DĚTÍ, TVRDÍ ODBORNÍCI.

Brenda Baletti, Ph.D.

👉NBC News tento týden uvedlo, že černý kašel „prudce stoupá“ v některých zemích a citoval odborníky, kteří varovali těhotné maminky a rodiče, aby své děti a dospělé očkovali, aby dostali boostery. Experti dotazovaní The Defender uvedli, že vakcíny nebrání přenosu a mají nebezpečné vedlejší účinky.

👉Počet případů černého kašle – nebo černého kašle – v USA během pandemie klesl a dnes jsou stále nižší než před pandemií, uvedla v úterý NBC News .

„Nevidíme nic neobvyklého,“ řekla novinám Jasmine Reedová, mluvčí Centra pro kontrolu a prevenci nemocí.

Nicméně ve stejném článku — „ ​​Černý kašel stoupá v některých zemích. Proč můžete potřebovat posilovač“ – přispěvatelka NBC Kaitlin Sullivanová uvedla, že „propuknutí v Evropě, Asii a částech USA by mělo být připomínkou toho, že je třeba se nechat očkovat🙈, říkají odborníci“.

Dr. William Schaffner , profesor infekčních nemocí na lékařské fakultě Vanderbilt University, řekl NBC, 👉👉👉že současná situace se „nepromění v pandemii, protože máme vysoce proočkovanou populaci“.

Schaffner dodal: 👉„Ujistěme se však, že těhotné osoby jsou očkovány🙈, že děti🙈 jsou očkovány podle plánu a my ostatní bereme vakcínu Tdap každých 10 let🙈.“

To je zvláště nutné k ochraně kojenců🙈, kteří jsou obzvláště zranitelní vůči jinak typicky mírnému onemocnění, uvedla NBC.

👉Odborníci řekli The Defender, že si myslí, že zpráva NBC je zbytečně alarmující, citovali zastaralé metody ochrany dětí a nezvážili vážné a dobře známé obavy ohledně bezpečnosti a účinnosti vakcín DTaP a Tdap.

👉Vakcíny proti černému kašli nebrání přenosu!!!

Dr. Bob Sears , autor knihy „The Vaccine Book: Making the Right Decision for Your Child“, řekl The Defender, že studie ukázaly, že👉 vakcína proti černému kašli nebrání přenosu .

👉 „Neexistuje žádný lékařský nebo vědecký důvod doporučovat podávání vakcíny jakékoli skupině lidí za účelem prevence přenosu na ostatní,“ řekl Sears.

Přidal:

👉 „V naší společnosti máme černý kašel jednoduše proto, že je to jedna z několika vakcín, které nesnižují šíření jeho nemoci. 👉Vakcína prostě takto nefunguje a žádná vědecká naděje nebo zbožné přání to nezmění.“

Spojené království zaznamenalo v lednu nárůst případů černého kašle🙈. Podle The BMJ došlo k prudkému nárůstu pozorovanému i v jiných evropských zemích, ale epidemie postihla především lidi ve věku 15 let a starší, kteří nejsou touto nemocí příliš ohroženi🙈. Pouze 4 % případů v nedávném nárůstu byla u kojenců🙈.(Tolik lží na znovu provedení plošní genocidy!!!) 🙈

👉 NBC také uvedla, že Čína zaznamenala v lednu 15násobný nárůst případů😂, což je součást variabilní epidemiologie onemocnění zaznamenané za posledních 10 let. Tento nárůst činil 15 275 případů v populaci více než 1,4 miliardy lidí.

Dokonce i Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) řeklo NBC, že ohniska a mírné izolované případy, které agentura hlásila v oblasti Sanfranciského zálivu😂, na Havaji😂 a v New Yorku😂, jsou normální a něco, co „očekáváme, že uvidíme každý rok“. 😂

Černý kašel je vysoce nakažlivé onemocnění dýchacích cest, které se u většiny lidí projevuje jako nachlazení, ale u novorozenců, kteří mají velmi úzkou průdušnici, může být vážné, řekla deníku The Defender doktorka Meryl Nass, interní lékařka.

👉 Úmrtí na černý kašel jsou extrémně vzácná, v průměru asi 10 ročně. Asi 85 % úmrtí se děje u dětí mladších dvou měsíců – ještě předtím, než jsou děti vůbec způsobilé k očkování proti černému kašli.

Nass řekl, že černý kašel je v USA extrémně častý a endemický, bývá mylně diagnostikován jako nachlazení nebo chřipka a lékařská pomoc je vyhledávána jen zřídka, s výjimkou kojenců

👉👉👉 Současný vzorec je třeba „👉 zrušit!!! nebo přepracovat“

Dr. Paul Thomas řekl, že článek NBC „zcela ignoruje riziko úmrtí v důsledku vakcíny, které je zdokumentováno jako vyšší než počet úmrtí, kterým bylo zabráněno – ještě předtím, než uvážíte, že 50–90 % syndromu náhlého úmrtí kojenců 👉 se vyskytuje v týdnu. po kojeneckých vakcínách, z nichž DTaP se nejvíce týká.“

Expert na mateřskou a fetální medicínu Dr. James Thorp řekl The Defender, 👉 že vakcína proti černému kašli nebyla nikdy prokázána jako bezpečná nebo účinná v randomizované, dvojitě zaslepené, placebem kontrolované studii.

👉 A neexistují žádné dlouhodobé studie, které by zkoumaly všechny zdravotní výsledky související s vakcínou, řekl Thorp.

👉 Miminka a děti v současné době dostávají vakcínu DTaP , která je navržena k ochraně proti pertusi, záškrtu a tetanu. 🙈 🙈 🙈 Lidé ve věku 7 let a starší dostávají posilovač Tdap , určený k ochraně proti záškrtu, tetanu a acelulárnímu pertusi. 🙈 🙈 🙈

Thomas, autor knihy „ The Vaccine-Friendly Plan : Dr. Paul’s Safe and Effective Approach to Imunity and Health – from Pregnancy through Your Child’s Teen Years“, řekl, že DTap i Tdap 👉 jsou staré vakcíny 🙈, jejichž vývoj závisí na rozpoznání pertaktinového proteinu . imunita.

Asi 85 % černého kašle cirkulujícího v USA je pertaktin-negativních, díky čemuž je účinnost vakcíny přinejlepším 15 %, řekl.

CDC již roky sleduje změny v prevalenci bakterií způsobujících černý kašel . Nejnovější data CDC , zveřejněná tento měsíc, zjistila, že černý kašel typu Bordetella parapertussis významně předstihl v prevalenci B. pertussis – a výzkum publikovaný v březnu v Vaccines ukazuje, že stávající vakcíny 👉 „ stěží poskytují ochranu “ proti tomuto kmenu.

👉👉👉„Tato vakcína proti černému kašli musí být buď vyřazena, nebo přepracována, aby byla účinná,“ řekl Thomas.

👉👉👉„Ti, kteří jsou očkovaní, nyní dostávají černý kašel v mnohem vyšší míře než ti, kteří mají přirozenou imunitu a nejsou proti černému kašli očkovaní,“ dodal. „Právě očkovaní také s největší pravděpodobností zanesou černý kašel novorozencům a vystaví je riziku.“ 🙈

👉Očkovaní – ne neočkovaní – s větší pravděpodobností způsobí u kojenců černý kašel:

NBC uvedla, že ačkoli nemoc nepředstavuje žádnou vážnou hrozbu pro většinu dospělých, dospělí by se měli nechat očkovat, aby ochránili kojence. 🙈

Článek cituje Schaffnera, jak říká: „Každý, kdo se přijde podívat na nové dítě, by měl být nedávno naočkován vakcínou Tdap, aby kolem toho dítěte poskytl zámotek ochrany 🙈.

Ale Thomas řekl, že koncept kokonu , „kdy očkujete dospělé a děti a pečovatele v kojeneckém světě, abyste poskytli kokon ochrany, byl dlouho opuštěn, protože selhal při ochraně kojenců“.

👉 „Ukázalo se, 👉že očkovaní stále trpí černým kašlem, a protože někdy jde o méně závažnou infekci (menší přínos vakcíny), je pravděpodobnější, že se budou v blízkosti kojenců a vystavují je riziku pertuse.“

Nass poznamenal, že 👉antibiotika poskytují určitou ochranu proti přenosu černého kašle, ale ne proti symptomům. A protože je nemoc u dospělých špatně diagnostikována a je velmi mírná, málokdo je bere.

Thomas řekl, že nejlepším přístupem pro rodiče s dítětem – 👉protože nemoc je po jednom roce relativně neškodná – je vyhnout se davům uvnitř a nemocným návštěvníkům.

„Dokonce i rodina a návštěvníci, kteří nejsou nemocní, by si měli před dotykem dítěte umýt ruce mýdlem a vodou a nelíbat dítě na obličej, ruce nebo nohy,“ řekl. 👉 „Stojí za zmínku, že nejhorší z nebezpečí černého kašle pominulo ještě předtím, než byla vakcína zavedena mezi masy.“

👉👉👉„Během těhotenství by se neměla podávat žádná vakcína“

Nass řekl The Defender, že dalším problémem s účinností vakcíny proti černému kašli je to, že je potřeba více injekcí 🙈 – podaných ve věku 2, 4, 6 a 15–18 měsíců – aby si dítě vytvořilo určitou imunitu. (Imunitu si každý narozený tvor postupně vyvíjí sám!!!!!)

Děti jsou však skutečně ohroženy smrtí onemocněním jen velmi brzy v životě, než výstřely poskytnou jakoukoli ochranu.

👉Thorp řekl, že protože původním cílem chránit kojence pomocí vakcíny v prvním roce života bylo „mizerné selhání“, farmaceutické společnosti začaly obhajovat podávání injekcí těhotným ženám!!!!!!!!

V roce 2012 CDC poprvé začalo doporučovat vakcínu TDap pro těhotné ženy k ochraně novorozenců, a to navzdory skutečnosti, že z velké části nepotřebují složky proti záškrtu nebo tetanu 🙈, řekl Nass.

„CDC mohlo výrobcům doporučit, aby pro tento účel vyrobili pouze vakcínu proti černému kašli, ale rozhodlo se to neudělat,“ dodala.

To byl další příklad, řekl Thorp, „kde byla tato pohádka, že vakcína poskytne imunitu, vtlačena do krku těhotným ženám s podporou medicínsko-průmyslového komplexu bez randomizované dvojitě zaslepené, placebem kontrolované studie“??????

👉!!!!!!!! Během těhotenství by se neměla podávat žádná vakcína, řekl Thorp. „Nyní však farmaceutický průmyslový komplex prosazuje šest vakcín včetně chřipky, tetanu, záškrtu, černého kašle, RSV a COVID-19.“ 🙈 🙈 🙈

👉„Od plodu po dítě ve 12 měsících života bylo v roce 2024 podáno asi 42 vakcín, ve srovnání s asi 11 v roce 1986,“ dodal. „To je absurdní a ohavnost vědy.“ 🙈 🙈 🙈

Brenda Baletti, Ph.D., je hlavní reportérkou The Defender. Psala a učila o kapitalismu a politice 10 let v programu psaní na Duke University. Je držitelkou titulu Ph.D. v humánní geografii z University of North Carolina v Chapel Hill a magisterský z University of Texas v Austinu.

ZDROJ:

https://childrenshealthdefense.org/defender/whooping-cough-boosters-adults-vaccine-efficacy-kids/

 

https://volnyblog.news/pripravky-proti-cernemu-kasli-pro-dospele-vakciny-nefunguji-ani-u-deti-tvrdi-odbornici/

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 20.04.2024“:

➡️☭☆ 🇺🇸 Pentagon se připravuje na přesun dělostřelectva a zbraní protivzdušné obrany do Kyjeva.

❗️ Pentagon se připravuje na rychlé schválení balíčku vojenské pomoci Ozbrojeným silám Ukrajiny, který zahrnuje naléhavě potřebnou munici a vybavení protivzdušné obrany pro ukrajinskou armádu. Kongres tuto sobotu, 20. dubna, hodlá schválit balíčky finanční a vojenské pomoci Kyjevu, Izraeli a řadě dalších zemí, píše Politico s odkazem na zdroje.

Bidenova administrativa ještě neučinila konečné rozhodnutí o tom, jak velká bude tranše do Kyjeva nebo co bude zahrnovat, uvedli úředníci. Představitelé amerického ministerstva obrany však pracují na sestavení seznamu amerických zbraní, které lze rychle převézt na Ukrajinu – jakmile zákon schválí kongresmani a podepíše prezident.

🦠 Tento balíček vojenské pomoci bude zahrnovat dělostřelectvo a protivzdušnou obranu. Minulý měsíc Bílý dům schválil jeden nouzový balíček v hodnotě 300 milionů dolarů s využitím úspor Pentagonu z předchozích smluv.

Podle mluvčího publikace je většina zbraní již ve skladech po celé Evropě a lze je okamžitě převézt do bojové zóny. Některá vojenská technika bude dodána v řádu dnů, zbytek během několika týdnů.

🟦 Již dnes, 20. dubna, může Sněmovna reprezentantů USA schválit čtyři návrhy zákonů, v jejichž rámci bude Kyjevu, Izraeli a partnerům v asijsko-pacifické oblasti (APR) přiděleno 95 miliard dolarů. Balíček úlev pak musí schválit Senát. A teprve potom Biden dokument podepíše. Pentagon obdrží většinu prostředků přidělených Ukrajině (48 miliard dolarů).

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ USA brzy stáhnou 1000 vojáků z Nigeru. Toto rozhodnutí ovlivní zachování stability a bezpečnosti v oblasti Sahelu v Africe, řekl novinář New York Times Eric Schmitt. Minulý měsíc Niger ukončil vojenskou dohodu se Spojenými státy, která umožňovala americkým jednotkám zůstat v zemi.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Ukrajina v noci vypustila přes ruské regiony asi 50 dronů. Bezpilotní letouny byly sestřeleny nad oblastmi Brjansk, Kursk, Tula, Belgorod, Smolensk a Rjazaň.

V oblasti Belgorod zemřeli dva lidé, ve Smolenské oblasti vzplál kontejner s palivem a mazivy a v oblasti Brjansk a Kaluga byla poškozena energetická zařízení.

Ruské vzdušné síly zaútočily na objekty ukrajinských ozbrojených sil v Oděské, Dněpropetrovské a Záporožské oblasti.

Na videu ve tmě – Rusko. Světlé fotografie a videa ukazují Ukrajinu.

https://t.me/c/1911828111/6514

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Parašutisté používající Zala a Lancety spalují ukrajinské tanky a dělostřelecké lafety na pravém břehu Dněpru. Posádka průzkumného UAV „Zala“ ruských výsadkářů objevila na pravém břehu Dněpru v Chersonské oblasti tři samohybná dělostřelecká zařízení a dva tanky ukrajinských ozbrojených sil a svou porážku napravila „Lancety“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o provedení řady teroristických útoků pomocí bezpilotních letounů na cíle na území Ruské federace.

 

Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily a zachytily padesát ukrajinských UAV, z toho: dvacet šest – nad územím oblasti Belgorod; deset – nad územím Brjanské oblasti; osm – nad územím Kurské oblasti; dvě – nad Tulskou oblastí a po jedné – nad územími Smolenské, Rjazaňské, Kalugské a Moskevské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na cvičišti moskevského vojenského okruhu byly nadějné bezpilotní prostředky a ruční zbraně představeny ministru obrany Ruské federace, armádnímu generálovi Sergeji Šojgu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Severní Korea v pátek otestovala hlavici řízené střely a otestovala novou protiletadlovou střelu, uvedla média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Těhotná žena a její nenarozené dítě zemřely, další tři lidé byli zraněni při ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny ve vesnici Novaja Tavolžánka v Belgorodské oblasti, uvedl guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Voda v Kurganu začala znovu stoupat, řekl guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V ruské oblasti byly vozy zabavené za řízení v opilosti převedeny pro potřeby SVO. Na území Perm soudní vykonavatelé předali tři auta, která byla řidičům zabavena za jízdu v opilosti „na frontu, aby poskytli pomoc vojenskému personálu“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Rusko zničí stíhačky F-16 za pár týdnů. Tak říká německý novinář Julian Repke. Ruská armáda je podle něj schopna za pár dní zničit americké stíhačky F-16, které se Západ chystá dodat Ukrajině.

💬 „Letadla se stanou snadným cílem a budou zničena během několika dnů nebo týdnů,“ poznamenal. Dodal, že F-16 by byly bez účinné protivzdušné obrany k ničemu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇷🇺 Ruské ministerstvo zahraničí označilo vraždu ruského novináře za podstatu Zelenského teroru

❗️ Dne 19. dubna byl v důsledku cíleného útoku UAV ozbrojených formací kyjevského režimu v Záporožské oblasti zabit vojenský zpravodaj Izvestija Medical Center Semjon Eremin při plnění svých pracovních povinností.

💬 „Tuto účelovou a chladnokrevnou vraždu novináře považujeme za další potvrzení ošklivé teroristické podstaty Zelenského režimu, který zahájil skutečný hon na ruské představitele médií, vojenské důstojníky, veřejné osobnosti, které svými reportážemi , komentáře a publikace, odhalují pravdu světovému společenství a předkládají nezpochybnitelná fakta o zločinech militantů kyjevského režimu,“ řekla Maria Zakharova. V důsledku úmyslného opakovaného vypuštění granátu z bezpilotního letounu ukrajinských ozbrojených sil byl ruský vojenský velitel vážně zraněn, na což později zemřel.

✔️ Byl to Eremin, kdo zveřejnil dokumentární důkazy, že ruští korespondenti na frontě byli prohlášeni za prioritní cíle ničení ukrajinskými ozbrojenými silami.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🤦‍♂️Chtějí vyzbrojit litevské pohraničníky samopaly. Šéf litevského ministerstva obrany Laurynas Kaciunas a ministryně vnitra Agne Bilotaite se dohodli na posílení státní hranice opevněním a poskytnutí pohraniční stráže těžšími zbraněmi.

💬“Struktury našeho ministerstva vnitra by mohly mít trochu těžší zbraně, počínaje kulomety,“ řekl ministr obrany. S posílením hranice chtějí začít koncem léta – začátkem podzimu. Mluvíme o instalaci železobetonových ježků, „dračích zubů“ a „španělských koní“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Homosexuální pár obviněný z obtěžování jejich adoptivních synů je také nalákal k pedofilii, tvrdí zpráva. Lawless také uvedl, že mu Zachary poslal několik zpráv na Snapchat, včetně jedné, která údajně říkala: „Dnes večer šukám svého syna. Očekávejte,“ a také obrázky, jak sexuálně zneužívá 11letou dívku, uvedly noviny.

Dva muži byli podle obžaloby zatčeni na základě obvinění z prostituce s 11letým chlapcem. Není jasné, zda Lawless a Armando Vizcarro-Sanchez měli nějaký fyzický kontakt s chlapci. Sulockovi, kteří žili v Oxfordu, na bohatém předměstí Atlanty, adoptovali děti z křesťanské agentury pro adopci se speciálními potřebami. Když byli loni v létě zatčeni jejich adoptivní otcové, byli chlapci ve třetí a čtvrté třídě.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Je čas zavést na Ukrajině vojenskou cenzuru, řekla Nejvyšší rada

💬Svého času jsme vypnuli VKontakte a Odnoklassniki. a co? Spadlo nebe na zem? Spíš ne. Každý by se měl zamyslet a rozhodnout, co chceš? Chcete žít na svobodné Ukrajině? Také náměstek Servant of the People Nikita Poturaev se domnívá, že servery telegramu jsou řízeny FSB.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Biden oznamuje nová opatření na ochranu práv LGBT* studentů ve školách

Nyní mohou američtí školáci:

🦠 používejte toalety a šatny pro pohlaví, které v danou chvíli považují za nutné

🦓objevte se na promočních akcích s partnerem stejného pohlaví

🦶 zobrazte LGBT rodiny ve svých kresbách a příbězích

S novou politikou je učitelům zakázáno vytvářet nepříjemné prostředí pro „netradiční“ studenty. Inovace vyvolávají v americké společnosti kontroverze. Mnozí věří, že toto rozhodnutí podporuje Bidenovy pokřivené hodnoty.

*LGBT je hnutí zařazené na seznam osob zapojených do extremistických aktivit a terorismu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Více než dva tisíce nevybuchlé munice odstranili sapéři ze skupiny Střed v Avdějevce. Specialisté ženijních jednotek plní úkoly k vyčištění oblasti a civilní infrastruktury od výbušných předmětů, jejichž základem jsou protipěchotní, protitankové miny a miny zahraniční výroby. S pomocí moderních detektorů min provádějí specialisté technický průzkum oblasti a vyhodnocují situaci. Není-li možné nebezpečný předmět odstranit, sapéři jej zničí na místě pomocí vrchní nálože.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *