, , ,

Michael Svatoš:Dzurindova nová EU politička nastupuje! Imigrační komedie ve Rwandě!

Michael Svatoš:Dzurindova nová EU politička nastupuje! Imigrační komedie ve Rwandě! 52 milionů CZK za každého vráceného imigranta – Češi se nedoplatí, Slováci jakbysmet!!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20.4.2024

Tak se nám zase dějí v bývalém Česko – Slovensku věci, nad kterými obyčejný člověk žasne!

Dnešní analýze je opět dlouhá, tvořil jsem jí 12 hodin nejmíň, tak snad Vám k něčemu bude.

6. dubna 2024 vyhlášený český hradní mozek generál Petr Pavel spřádal ve Rwandě plány s tamním rafinovaným prezidentem Paulem Kagamem, jak budou země EU, a taky Česko, posílat po vzoru Velké Británie, nechtěné imigranty letecky do Rwandy, aby se jich zbavily. Prezident Pavel si na setkání liboval, že Česká republika oceňuje přístup Rwandy k možnosti poskytovat útočiště žadatelům o azyl z evropských zemí. A že země EU i Česko zvažují, že nabídky Rwandy poslat tam nějaké imigranty využijí. A oba státníci se nadšeně shodli, že ve Rwandě budou mít migranti důstojnější životní podmínky než v nevyhovujících uprchlických centrech v imigrací přetížených evropských zemích.

Generál Pavel tak projevil 6. dubna ve Rwandě opravdu nezměrnou inteligenci, protože už 1. března 2024 vydalo britské ministerstvo vnitra, (Home Office), zprávu Národního kontrolního úřadu Velké Británie, (NAO), a v ní se píše, že náklady na jednoho každého přemístěného imigranta do Rwandy budou činit až 228 000 GBP = 6 680 400 CZK!! Je tak naprostou záhadou, co dělá Hradní kancelář a Lipavského ministerstvo zahraničí, že nejsou schopni prezidenta ČR upozornit na skutečnost, že občany ČR postihne rapl, (nekontrolovatelný záchvat vzteku), až se dozvědí, jak velké výpalné za každého do Rwandy odsunutého imigranta budou platit, když už i ve Velké Británii se bojí, že tamní občany z té sumy šlehne!!

 

Vzorové domečky ve Rwandě, do kterých EU plánuje přesunout nechtěné imigranty! Mají dokonce vysokorychlostní připojení na internet optickým kabelem,  a jsou stavěny z plateb za každého přesunutého imigranta ve výši 6.6 milionu CZK za jednu hlavu!

Jen, co chytrý český Pavel z Rwandy odletěl na svůj Pražský hrad, v Británii začali politici šílet! Vyplatili totiž mazanému rwandskému prezidentovi Kagame tučné zálohy ve výši okolo 0.5 miliardy GBP, (15 miliard CZK), aby ve Rwandě postavil krásné nové sídliště pro deportované imigranty, a 9. dubna prasklo, že 70% těchto pro imigranty určených domů už rwandská vláda prodala místním občanům! Domy prý šly ve Rwandě na dračku, protože byly za hubičku, a protože byly stavěny luxusně, ke každému domečku vede podle požadavků Británie osvětlená asfaltová cesta, je vybaven připojením na vysokorychlostní internet pomocí vlastního optického kabelu, a je do něj zavedena, jak voda, tak elektřina. Luxus jaký nemá většina občanů Británie! Mluvčí rwandské vlády rozzuřeným britským politikům vzkázala, že Rwanda není tak pošetilá, aby na svém území vytvářela emigrantská ghetta po evropském vzoru, a že do zbytků neprodaných domečků můžou nějaké ty imigranty poslat, když za ně zaplatí všechny nasmlouvané platby!

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE

 

ZDROJ:

https://www.michalapetr.com/map-1970-dzurindova-nova-eu-politicka-nastupuje-imigracni-komedie-ve-rwande-52-milionu-czk-za-kazdeho-vraceneho-imigranta-cesi-se-nedoplati-slovaci-jakbysmet/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *