Nová studie potvrzuje, že tečkování proti kokovidu, vyvolává rakovin?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.4.2024

O neobvykle vysokém počtu nově hlášených pacientů s rakovinou sice už korporátní média občas píší, nicméně vždy hledají bezpočet zástupných důvodů, které by mohly být příčinou tak náhlého nárůstu případů rakoviny.

V poslední době se objevilo mnoho různých spekulací, nicméně genové injekce se coby možný důvod zcela obchází. Přitom dvě nové studie v tomto případě dokazují více než jen pravděpodobnou kauzalitu.

Před několika dny byla v důležité online databázi „Science Direct“ zveřejněna studie, která zdánlivě dokazuje tuto souvislost.

Autoři píší: „Je možné prokázat, že přidání 100% N1-methylpseudouridinu (m1Ψ) do mRNA vakcín stimuluje růst rakoviny a metastáz, na rozdíl od mRNA vakcín, které nejsou takto modifikovány.“

Proto se doporučuje, aby budoucí klinické studie přípravků mRNA používaly nižší koncentraci m1Ψ.

To však není způsobeno pouze jejími potenciálně karcinogenními vlastnostmi, ale také tím, že 100% m1Ψ vzorky by také mohly vést k potlačení imunitního systému:

Přibývá důkazů, že tato vakcína – stejně jako mnoho dalších – nezajišťuje sterilní imunitu a činí lidi náchylnými k opakovaným infekcím.

Kromě toho bylo zjištěno, že mRNA vakcíny inhibují imunologické signální dráhy.  Práce také zmiňuje zvýšené úrovně zánětu a syntézy více proteinů spíše než vytváření jednotných a předvídatelných spike proteinů.

celý článek si můžete přečíst ZDE

https://derstatus.at/corona/krebs-nach-impfung-zwei-neue-hammer-studien-belegen-kausalitat-2426.html#google_vignette

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0141813024022323?via%3Dihub

článek vyšel: 20.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *