Muž se upálil před budovou, kde probíhal soud s Trumpem

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.4.2024

New Yorkem včera otřásl případ muže, který se upálil před budovou, kde probíhalo další soudní stání s Trumpem. Podle některých zdrojů mělo jít nejen o odpůrce Trumpa, ale také Bidena.

Na druhou stranu se v minulosti prezentoval jako podporovatel Baracka Obamy (což je však v podstatě loutkovodič Bidena) a Bernieho Sanderse.

Před upálením kolem sebe rozházel jakýsi manifest, ve kterém varoval před fašistickým převratem.

Muž, který se děsivě zapálil po trestním procesu bývalého prezidenta Donalda Trumpa, byl identifikován jako 37letý Max Azzarello ze St. Augustine na Floridě.

Než se v pátek odpoledne zapálil, Azzarello sepsal alarmující manifest, který zveřejnil na internetu a varoval před tím, co popsal jako nadcházející „apokalyptický fašistický světový převrat.“

Azzarello se dostal do veřejného parku naproti soudní budově na 100 Center Street přibližně ve 13:30, což se časově shodovalo s dokončením poroty v Trumpově soudním procesu o „zamlčování peněz.“

Svědci říkají, že poté, co si svlékl bundu, se Azzarello polil něčím, co je považováno za urychlovač hoření na bázi alkoholu. O chvíli později byl spatřen, jak sedí, pohlcený plameny.

Šokující scéna byla zachycena na video, na kterém je vidět jeho popálená postava, jak sebou škube na zemi (je možné, že video bude během dne zcenzurováno, ale aktuálně funguje).

Přihlížející a záchranáři ve zběsilé snaze zachránit Azzarella spěchali uhasit plameny, které ho stravovaly několik mučivých minut.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 20.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *