,

🚩 Z ruských, u nás ZAKÁZANÝCH zdrojů. 🚩 Spojenci oznámili vážné ztráty polských žoldáků v Kamyshevakh. 🚩 800 ukrajinských vojáků určených k nahrazení ztrát 14. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny odmítlo jít na frontu. 🚩 Raketové jednotky a dělostřelectvo spojenců zasáhly za den 25 ukrajinských velitelských stanovišť. 🚩 Ministerstvo obrany Ruska: ve většině jednotek 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny nezůstali žádní důstojníci.

Lidové milice LPR oznámily vážné ztráty, které utrpěli polští žoldáci v Kamyshevakh. 

Řekl to velitel kozáckého pluku v rámci Lidových milicí LPR, o kterém zase informuje RT. 

Podle velitele jsou v bojové zóně jasně slyšitelné povely v polštině. Poláci navíc používají své speciální tiché miny na minomety a drony se zavěšenými bombami. Jak poznamenal velitel kozáckého pluku, polský oddíl byl dobře organizován. 

https://tvzvezda.ru/news/20226201226-T4IAX.html

Ruské ministerstvo obrany: 800 lidí určených k nahrazení ztrát 14. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny odmítlo jít na frontu

Podle ruského ministerstva obrany utrpí ukrajinská strana během speciální vojenské operace značné ztráty. Jen 14. mechanizovaná brigáda ozbrojených sil Ukrajiny přišla za měsíc o více než 2100 zabitých a zraněných.

„Takže od 19. května, během měsíce bojů, ztratila jen 14. mechanizovaná brigáda ozbrojených sil Ukrajiny více než 2100 zabitých a zraněných lidí. Kvůli nízkému morálnímu a psychickému stavu 800 lidí, kteří měli nahradit ztráty této formace, odmítli jít do bojové oblasti a obvinili důstojníky z neschopnosti, úplatkářství a nepotismu při vyplácení peněžních příspěvků,“ poznamenal Konašenkov.

Také, jak bylo uvedeno v ruském obranném oddělení, v 10. horské útočné brigádě ozbrojených sil Ukrajiny dochází k masové neposlušnosti rozkazům velení a mezi vojenským personálem zpravodajské jednotky. V ukrajinské brigádě bylo z bojových misí odstraněno asi 100 lidí. Tyto osoby, jak bylo uvedeno na ruském ministerstvu obrany, odvezlo ukrajinské velení do Kremenčugu k vyšetřování.

https://tvzvezda.ru/news/20226201126-g4MfJ.html

Ministerstvo obrany Ruska: ve většině jednotek 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny nezůstali žádní důstojníci.

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že velení 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny se stáhlo ze svých povinností. Hovořil o tom oficiální zástupce Ministerstva obrany RF Igor Konašenkov.

Poznamenal, že ukrajinská strana utrpěla během speciální vojenské operace značné ztráty. To se odráží v morálce nepřátelských jednotek. 

„Významná část velitelů 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny se stáhla z řízení svých jednotek a vyhýbá se bojovým misím. Používají se jakékoli záminky pro simulaci nemocí. Ve většině jednotek brigády nezůstal jediný důstojník,“ poznamenal Konašenkov. 

https://tvzvezda.ru/news/20226201127-o3IYl.html

Raketové jednotky a dělostřelectvo zasáhly za den 25 ukrajinských velitelských stanovišť

Při úderech raketových vojsk, dělostřelectva a letectví bylo zničeno 450 ukrajinských nacionalistů, 13 tanků a dalších obrněných bojových vozidel nepřítele a také 16 speciálních vojenských vozidel. 

Již dříve ruské ministerstvo obrany oznámilo  masovou neposlušnost velení 10. horské útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *