Takzvaní „lékaři“ tvrdí, že důležitější je změna klimatu než zdraví pacientů

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.11.2023

Ten, kdo se ještě možná před pár lety opájel iluzemi o tom, že každý lékař dělá automaticky svoji práci proto, aby pomáhal lidem, tyto iluze mohl za „doby covidové“ zcela ztratit.

Tehdy se naplno ukázalo, že minimálně část představitelů této profese pracuje zejména v zájmu Big Pharmy – a potažmo i své kapsy. Je také o něco jasnější i to, proč se již v dnešní době neskládá Hippokratova přísaha.

Mnohým také konečně došlo, jak bylo možné, že se objevil někdo jako Mengele – a všichni jeho přisluhovači.

Nyní se část aktivistických „lékařů“ pustila také do klimatické agendy. Nabádají své kolegy, aby upřednostnili vylhanou klimatickou agendu před svými pacienty.

A tato výzva nepadla poprvé. Již dříve se údajně objevila před klimatickým summitem.

Před COP26, která se konala v Glasgow v roce 2021, BMJ zveřejnil úvodník, který vyzval lékaře, aby mysleli méně na zdraví svých pacientů a více na zdraví planety.

Úvodník tvrdil, že lékařské ošetření významně přispívá k „emisím skleníkových plynů“ a že tuto uhlíkovou stopu lze snížit, pokud se „zdravotníci“ naučí snižovat nadměrnou diagnózu a nadměrnou léčbu.

samostatném díle autor tvrdí, že jedním z větších problémů jsou všichni ti otravní pacienti s podezřením na rakovinu, kteří únavně trvají na co nejrychlejší diagnóze.

Níže  Dr. Vernon Coleman komentuje šílenství, které zachvátilo lékařskou profesi zejména v posledních letech. I když jde o praxi, která je běžná ve Velké Británii, od jiných zemí se zřejmě příliš neliší…

Od Dr. Vernona Colemana:

Lékaři píšící do British Medical Journal vyzvali lékařskou profesi, aby méně prováděla screening pacientů a omezila předepisování léčby, aby pomohla v boji proti změně klimatu.

Lékaři požadovali, aby obavy z globálního oteplování byly nadřazeny zájmům pacientů.

Abychom si to ujasnili: lékařský institut chce omezit včasnou diagnostiku rakoviny, aby zachránil Big Ben před zmizením pod 30 metrovými vlnami.

To je děsivě zlé.

„Klimatická nouze je skutečnou zdravotní krizí naší doby,“ zní zpráva z lékařského zařízení. Zdá se, že vedoucím lékařů byly odebrány mozky a nahrazeny mozky 12letých.

Členové lékařského zařízení, kteří tomu věří, by měli být všichni prohlášeni za nepříčetné a měli by být uvedeni do kómatu, aby byla veřejnost ochráněna před jejich vyšinutými výroky.

Nesmysly od Britské lékařské asociace („BMA“) se v těchto dnech sypou na povrch.

Například BMA nyní říká, že Británie potřebuje dalších 60 000 lékařů.

Británie nepotřebuje další lékaře. Troufám si tvrdit, že NHS potřebuje praktické lékaře na výplatní listině, aby dělali to, za co jsou placeni – což je návštěva pacientů.

Ministerstvo zdravotnictví Spojeného království oznámilo, že průměrný praktický lékař nyní pracuje tři dny v týdnu a vydělává více než 100 000 liber.

Lékaři protestují, že jsou přepracovaní a že se jen těžko vyrovnávají s pokračující krizí. Ale praktičtí lékaři pracují tři dny! Není divu, že pacienti s větší pravděpodobností vyhrají v loterii, než aby se objednali ke svému lékaři.

Když jsem naposledy vykonával lékařskou praxi, praktičtí lékaři navštěvovali své pacienty o víkendech a nocích, a pokud se pacient nemohl dostat do ordinace, lékař ho navštívil doma.

Dnes velké množství praktických lékařů nikdy neuvidí pacienty z masa a kostí a rozhodně se nesníží k odběru krve, aplikaci injekce nebo odstranění stehů.

Nešťastný pacient, který potřebuje některou z těchto služeb, si musí domluvit další schůzku se sestrou, zdravotním asistentem nebo dost možná uklízečkou. Může to znít divně, ale myslím, že praktičtí lékaři zabloudili, když přestali čistit ucpané uši.

Dnes je lékařská profese spoluviníkem útoku vlády na lidi, za který je placena.

Vláda opakovaně souhlasí s tvrzeními BMA, že Británie zoufale potřebuje více lékařů.

Ale pokud chce vláda skutečně zvýšit počet praktických lékařů, měla by pozvat praktické lékaře v důchodu, aby se z důchodu dostali – a možná pracovali na částečný úvazek.

Koneckonců, mnoho stávajících, mladších praktických lékařů pracuje jen dva nebo tři dny v týdnu, aby si snížili své daňové povinnosti. A to je částečně důvod nedostatku. Starší praktičtí lékaři pracující každý půl týdne by zdravotní služby značně zlepšili. Ale tohle se nestane.

Vláda si nepřeje, aby v Británii pracovali starší, zkušení a nezávisle smýšlející lékaři.

Mimochodem, je těžké vyhnout se myšlence, že absurdní program revalidace General Medical Council („GMC“) byl záměrně zaveden, aby vytlačil starší, zkušené, nezávislé lékaře z lékařské profese – a tím usnadnil NHS zabíjet obrovské množství starších a nemocných pacientů a prosazovat přeznačený chřipkový podvod a související podvod zahrnující experimentální injekci.

Možná si vláda uvědomila, že starší, zkušenější lékaři, kteří nejsou vázáni smlouvou o NHS, bez hypoték a bez obav o budoucí kariéru, budou pravděpodobněji zpochybňovat celý přeznačený chřipkový podvod.

Je pozoruhodné, že většina z mála lékařů, kteří upozornili na podvod, byli starší a zkušenější lékaři.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *