Antivirus: ŽÁDNÁ DEMOKRACIE NEEXISTUJE. NAPROSTO NEZBYTNÉ PŘÍSNÉ TRESTY PRO POLITIKY ZA PORUŠENÍ PŘEDVOLEBNÍCH SLIBŮ

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

O demokracii se tu toho nakecá hodně, ale viděl ji někdy někdo? Pokud to má bejt „vláda lidu“, což je, co to slovo znamená, tak tu tady bohužel nikde nevidíme, obzvlášť ne v kolektivním Záchodě. Nikde tu nevládne žádnej „lid“. Naopak. Lid tu všude spíš protestuje proti vládě, a to prakticky ve všech zemích.

Demokracie by měla fungovat tak, že se lidi dohodnou na tom, co a jak by chtěli dělat, a zvolí si reprezentanty, kteří maji dohlížet na to, aby se dělalo to, na čem se lidi dohodli. Vláda má bejt reprezentacene nějaká samostatná entita s vlastními zájmy! Jediný zájmy, který má vláda mít, jsou zájmy lidí, kterejm „vládne“. Lidi by se nikdy neměli podřizovat vládě. Vláda by se vždycky měla podřizovat lidem – to je její účel.

Což nás opět vrací k tej myšlence, že to slovo „vláda“ je vlastně dost špatně. Politici by měli fungovat jako správci, ne jako vládci. Jsou placeni našimi penězi za to, aby nám sloužili. Nezdá se ale, že by tohle v dnešní době vůbec chápali. Je-li demokracie „vláda lidu“, pak logicky ta „vláda“ je ten lid a ne ti politici. To vyplývá už z toho samotnýho slova. Politici jsou reprezentace vlády, což jsme my všichni.

Nebo tak by to aspoň mělo bejt, ale jak ví každej, kdo neni slepej a hluchej debil, nikde to tak neni. Politici nehájí zájmy lidu tý země (ani žádnýho jinýho „lidu“), ale v lepším případě svoje vlastní, a v horším případě někoho jinýho, kdo v tej zemi vůbec nežije. V dnešní době, obzvlášť mezi EUropaty, je to převážně ten horší případ.

Ty problémy s dysfunkčností takzvaný demokracie maji několik vrstev. V první řadě, i kdyby ten systém fungoval tak, jak má, neboli tak, jak sám sebe popisuje, lid má naprosto minimální vliv na chod věcí, neboť jediný, na co je lid tázán, je, koho bude jednou za čtyři roky volit. To je všechno, o čem můžou lidi – teoreticky – rozhodovat.

Aby se ale dalo mluvit o nějakej „demokracii“, tohle je dost málo. Za ty čtyři roky se rozhoduje o spoustě věcí, a na ty už se lidí nikdo neptá. Lidi by měli mít možnost hlasovat o mnohem větším množství věc, než jen kdo bude čtyři roky někde sedět. Jestli jí využijou, to už je jejich věc, ale ta možnost by měla existovat a neexistuje.

Druhej problém je, že dnešní době je všechno zfalšovaný a všechno ovládaji paraziti skrz prachy, mafiánský praktiky, vydírání, a podobně. Volby v USA – jediná možnost lidí se k něčemu vyjádřit – jsou zfalšovaný tak očividně, že pravdivosti výsledků nevěří ani ti, co vyhráli (ale ti si nestěžujou).

Demokracie nemůže fungovat ve světě, kde má malá skupina lidí větší moc, než 99% ostatních, a prakticky neni způsob, jak tu jejich moc omezit, protože všechny prostředky k omezení jejich moci jsou vzhledem k jejich moci pod jejich kontrolou.

Politici se daji nejen snadno koupit (je to opravdu snadný, když někteří jsou 1000000x bohatší než jiní), ale i donutit všelijakejma jinejma způsobama, když maji paraziti pod kontrolou všechno důležitý. Korupce je tu všude masivní, ale tohle všichni víme a mluví se o tom pořád, takže to teď řešit nebudeme.

Další problém s timhle systémem je podle mě ten nejzásadnější. Tenhle systém je totiž jen teoretickej a neni tu nic, co by nějak zajišťovalo, aby opravdu fungoval v praxi. Teoreticky si vybíráme, kterejm politikům dáme mandát dělat to, co říkaji, že budou dělat. Takže si je poslechneme, a kdo vypadá, že má nejlepší plán, tomu dáme hlas.

Jenže tu neni absolutně nic, co by zaručovalo, že ti politici budou dělat, co slíbili. A taky to nikdy nedělaji. Pokud zvolíme politika, protože třeba řek, že vyřeší nějakej konkrétní problém, nezvedne daně, a zvýší důchody, a on pak důchody sníží, daně zvedne, a ten danej problém nejen nevyřeší, ale ještě zhorší, pak jsou celý volby naprosto k hovnu.

Neboli nemá žádnej smysl někoho volit, když ho nic nenutí k tomu, aby dodržoval, co slíbil. To už ale neni až tak problém toho politika, jako špatně navrženýho systému. Součástí zákonů by mělo bejt, že se před volbama oficiálně sepíše, co ta strana musí splnit, když bude zvolená, a musí bejt trestný (a trestaný), když to poruší.

To je naprosto jednoduchej princip, kterej dává perfektní smysl a neni důvod, proč by s nim měl někdo nesouhlasit. Celá pointa voleb je, že lidi chtěji, aby ti politici dělali, co slibujou, že budou dělat. Proto si vybíraji jedny politiky a ne druhý. Kvůli těm slibům.

Když je tu ale nulová motivace vlastní sliby dodržovat, protože k tomu nikoho nic nenutí, tak to celý vůbec nemá smysl. Jasně že se ten politik pak nechá koupit někym bohatym. Proč by se nenechal? Co mu v tom brání? Volíme politiky, aby nás „reprezentovali“, ale ten systém nějak pozapomněl na to, aby měli nějakou povinnost nás reprezentovat, nebo nějakou zodpovědnost.

Pokud volim někoho, aby se nezvýšily daně, a jemu pak vůbec nic nebrání v tom, aby ty daně zvýšil, když mu za to někdo zaplatí, tak jakej to má smysl? Jak může tahle „demokracie“ fungovat? Je to jen hra a v konečnym důsledku vláda těch, co maj nejvíc prachů, neboli oligarchie. Celý volby jsou pak jen volba, kteří politici nám budou další 4 roky lhát, porušovat předvolební sliby a okrádat nás.

Aby mohla nějaká demokracie existovat, politici by museli mít povinnost dělat, co slíbili, že budou dělat, což byl celej ten důvod, proč je lidi volili. Za porušení tý povinnosti musí bejt jasně stanovenej a přísnej trest, kterýmu nikomu nesmí bejt dovoleno se vyhnout. Pak teprve bysme si mohli vyzkoušet, jestli ta demokracie funguje. Zatim nikdo neví.

Demokracie tu teda neexistuje a nejspíš ani nikdy neexistovala. Jen se o ní pořád mluví, jako by to bylo něco skutečnýho. Je to ale jen přelud, iluze, trik, stejně jako ta covidiotská klamdemie.

Největším výsměchem demokracii je dnes Evropa Uhnije. Vymyslí nějakou zákeřnou sviňárnu, kterou chtěji zavést (teda oni sami nic nevymyslí – to jim diktujou Loutkáři, ale to je vedlejší), a daji lidem „možnost se k tomu vyjádřit“.

Když pominu, že drtivá většina lidí neví o tom, že tuhle možnost vůbec má, tak 99% z těch, co se k tomu opravdu vyjádří, se vyjádří ve smyslu „Jděte s touhle hovadinou do prdele! Nic takovýho nechceme!“ EUropati pak řeknou, „Díky za příspěvky, otroci. My je teď tady hodíme do (virtuální) skartovačky a budeme si dělat, co chceme, protože vy a vaše názory jsou nám fakt u prdele. To jste nám zase naletěli, co? Hahaha.“

Demokracie jak prase. „Poslechneme si, co chtěji lidi, a pak uděláme, co chceme my.“ Takhle to tu ale všechno funguje. A v poslední době se to ještě zhoršuje. Paraziti už otevřeně prosazujou myšlenky, který jsou ve svojí podstatě zřetelně antidemokratický, jako by to tak bylo správně, a většinu lidí to nejen neznepokojuje, ale ještě už jsou tak zpitomělí, že tomu fandí.

EU měla pravidlo, že na něčem musí souhlasit všichni, aby se to schválilo. Jelikož jim ale jakejsi Orbán nechtěl s něčim souhlasit, tak se rozhodli tohle pravidlo zrušit. Neboli nám říkaji, že nebudou tolerovat, aby s nima někdo – i kdyby jen jeden stát – nesouhlasil.

Umm, jak tohle zapadá do demokracie? Nepletou si to náhodou s totalitou? Celá pointa hlasování je dát prostor opozici / různejm názorům. Dát všem možnost nesouhlasit. Proto hlasování existuje.

V totalitě se nehlasuje. Aspoň ne vážně. Dělá se, co vrchní totalitář nařídí. Pakliže se ale někde hlasuje a při tom se buď lidi nutí, aby hlasovali určitym způsobem, nebo se výsledky hlasování ignorujou, je konečnej výsledek úplně stejnej – totalita. K čemu to hlasování potom je? Zřejmě pro (něčí) zábavu.

Perfektně ten antidemokratickej trend reprezentuje náš brejlatej blbeček, nejhorší premiér na světě, pan „máme právo bojovat s nesprávnými názory“. Těžko bysme hledali něco, co je víc v rozporu s principem demokracie, než „boj proti nesprávnejm názorům“.

Jak se pozná demokracie:

• Podporuje se otevřená debata, tj. dává se prostor všem (i „nesprávnejm“) názorům.
• V médiích se objektivně informuje, bez předhazování názorů moderátory.
• Vláda jedná v mezích zákonů a neomezuje práva občanů, který jim zaručuje Ústava.

Pozná se tak, že o takovejch věcech vůbec neuvažujete, protože fungujou a nemáte důvod se tim nějak zabejvat. Když si statisíce lidí stěžujou na potlačování svobody, porušování zákonů, korupci, atd., a několikrát měsíčně proti vládě protestujou, tak zřejmě něco nefunguje.

Jak se pozná totalita:

• Vláda a média se otevřenej debatě vyhýbaji, protože se bojí, co by se mohlo stát.
• V médiích se propaguje jednostrannej, provládní pohled na věci.
• Svoboda názoru je považovaná za „nebezpečnou“.
• Opoziční názory se cenzurujou.
• Všemu se říká jinak, než co to je. (cenzura –> boj proti dezinformacím)
• Lidi jsou vyhazováni z práce a zavíráni za názory.
• Říká se, že bezpečnost (a ne svoboda) je to nejdůležitější.
• Vláda zvysoka sere na Ústavu a zákony.
• Trestní oznámení a žaloby politiků se nikdy nedostanou k soudu.
• Lidi jsou zfanatizováni k iracionální nenávisti vůči „nepříteli“ definovanýmu vládou.

A tak dál. Kterou variantu tady máme? Na to si každej bez problémů odpoví. Ještě bych asi měl přidat sekci „Jak se pozná debilita“, kam patří například bod „do médií jsou vpouštěni Pekarová s Adamovou nebo Pavel Novotný“. To už je taková naše místní specialita.

K demokracii patří otevřená debata a pluralita názorů, což už je tu prakticky zakázaný. Zatim nám ještě dovolujou debatovat doma a mít vlastní názor na nějakejch menších webovejch stránkách, který čte tak asi 1000 lidí, ale ve větším měřítku to nejen nikde neuvidíte, ale přímo slyšíte, že proti nesprávnejm (tj. jinejm než má Fialovej Hnus) názorům je třeba bojovat. (V tomhle smyslu je teda pravda, že jsme ve válce. Akorát nemá nic společnýho s Ruskem. Je to válka Fialovýho Hnusu proti nám.)

Podobně absurdní je, když se určitý myšlenky nebo názory označujou za „nebezpečný“. Kdo se kurva bojí myšlenek a názorů? Řeknu vám kdo. Lháři a podvodníci.

Vůbec, když se podíváme na nejnovější výdobytky naší slavný „demokracie“, neni divu, že mnozí nostalgicky vzpomínaji na éru komunismu. (Ne že byla dobrá, ale prostě už jsme na tom hůř než tenkrát.) Máme tu dva lidi (Čermák, Tušl), kteří šli nedávno do basy za názory. Interpretovat tohle jako něco, co patří do demokratickýho státu, vyžaduje velmi častý a pečlivý mytí mozku.

Máme tu další lidi (Skála, Kapal), kteří dostali podmínku za to, že maji na některý historický události jinej názor než vláda. Oni sice na rozdíl od vlády historii velmi dobře znaji, ale to neva.

Máme tu učitelku Bednářovou, která byla vyhozená z práce a pronásledovaná gestapen za to, že… hm, jak to tak nejlíp vystihnout… za to, že je úplně normální.

Kde je ta „vláda lidu“? Vidí tu někdo nějakou? Politici by měli bejt trestaní, když lid nesouhlasí s tim, jak ho reprezentujou. Tady jsou trestaní lidi, kteří nesouhlasí s agendou politiků. (A ta je jen papouškováním agendy jakejchsi neznámejch lidí někde mimo tuhle zemi.)

Žádná demokracie tady neexistuje. Co tu teda máme? Jedna možná varianta je něco, co se jmenuje „jdem, okrad si je“. To naráží na něco, co říká po 4 letech jeden politik druhýmu, „Tak už jsi je okrad dost, tak sem pustíme jiný okrádače a jdem si ty prachy někam užít.“

„Jdem, okrad si je“ zní vlastně úplně stejně jako demokracie, takže možná systém máme správnej, jen to špatně píšeme? Asi se stal někde nějakej překlep, a pak jsme to celý špatně pochopili.

Druhá varianta je jinej překlep a je tu ve skutečnosti démonkracie. Nás tu buzeruje vláda a tu podle všeho ovládaji nějací neviditelní démoni. To zní taky celkem pravděpodobně.

Třetí varianta je ještě větší překlep a vládne tu médiokracie. To je taky docela reálná možnost, protože míra toho, nakolik je tu všechno manipulováno masmédii je taky ohromná. Vůbec agresivita a arogance televizních moderátorů (neboli nevzdělanejch bezvýznamnejch přizdisráčů), kteří lidem vnucujou, čemu maji věřit a co si maji myslet, je neuvěřitelná.

Maji nás nezaujatě informovat o tom, co se kde děje. Nikoho by nemělo zajímat, co si o tom ten moderátor myslí. On je úplnej nikdo. Je to herec, kterej něco čte z obrazovky. Nemá žádný relevantní vzdělání, znalosti, nebo zkušenosti, aby moh něco z toho, co nám čte, interpretovat, a nikdo to od něj nechce.

Dostali jsme se ale do stádia, kdy si evidentně moderátoři myslí, že právě tohle je jejich poslání – ne informovat, ale interpretovat ty informace. A ještě si nejdřív ty informace upravit a vyškrtat z nich, co se nehodí, a tak trochu pozměnit, co by mohlo vyvolávat nějaký nežádoucí názory.

Tragédie je samozřejmě i to, že tyhle presstitutky, doslova placený za to, aby vám lhaly, někdo bere vážně. Zlatý normální slušný prostitutky – ty aspoň za ty prachy poskytujou něco, o co lidi stojí. Nějak se mi nezdá, že by někdo platil televizní poplatky za to, aby se mu lhalo. Ještě že je už dávno neplatim. (Nevim proč to ještě někdo dělá.)

Takže kdy si přestaneme hrát „na demokracii“ a otevřeně si přiznáme, že tu žádnou nemáme nikdy jsme neměli? Kdy konečně lidi připustí, že když to vypadá jako totalita, kváká to jako totalita, a vyjebává to s lidma jako totalita, že to asi bude totalita? A kdy si lidi řeknou, že tu totalitu nechtěj a půjdou ji zrušit? Už brzo? Jo?

zdroj:https://cz24.news/antivirus-zadna-demokracie-neexistuje-naprosto-nezbytne-prisne-tresty-pro-politiky-za-poruseni-predvolebnich-slibu/?fbclid=IwAR0tRf-jeGwHF9-7RXb7I4hhOH2mEU3F36PzJvpa96c9yQQ-kZG9SwveOqo

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *