, , , , ,

Žadatelé o azyl vyhlásili hladovku, požadovali lepší bydlení

Už jen toto číslo ukazuje, jak rozbitý je azylový systém

Rakousko: Žadatelé o azyl vyhlásili hladovku, požadovali lepší bydlení

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

23.12.2022

Jaká náhoda! Při pohledu na tyto džihádistické hladovkáře jsem si nemohla nevzpomenout na nedávný výjev z Itálie, kde bylo možné vidět naprosto stejný obrázek: Tlupa Pákistánců drží nápisy, ve kterých žádají lepší bydlení a další požitky.

To jasně ukazuje tentýž podpis a jistě nebudu daleko od pravdy, pokud si zaspekuluji, že za všemi těmito protesty stojí různé pobočky téže neziskovky. Víme-li, že v Rakousku je dlouhodobě velmi aktivní Soros, pak by mohl „vát vítr“ právě odtud. To ostatně potvrzují i různé rakouské zdroje

V rámci celé Evropy má letos Rakousko nejvíce žádostí o azyl v přepočtu na počet obyvatel. Zřejmě i díky tomu jsou nyní u Rakušanů současné vládní strany stále méně populární, zatímco závratně roste popularita jediné protimigrační strany – FPÖ, která má navíc v programu i vystoupení z EU.

Zatímco lidé jsou ze situace v zemi stále naštvanější, vláda se je snaží oblbovat tvrzením, že nejprve je potřeba zajistit hlídání vnějších hranic EU, teprve potom hranic vlastních. V podstatě však jen probruselská vláda slepě dodržuje pravidla EU, podle nichž musí být nabídnut azyl každému, kdo o něj zažádá.

Jediný případ, kdy je možné žadatele o azyl odmítnout, je ten, kdy se již dotyčný přihlásil v jiné zemi EU, do níž pak může být navrácen. Akceptováni musí být i džihádisté, kteří dorazí zásadně bez pasů a s tvrzením, že jsou nezletilí. Nezletilci pak mají spoustu dalších výhod, včetně lepšího ubytování a prakticky nemožnosti deportací. Ověřit věk kostním testem si nikdo netroufá, neboť záhy poté obvykle nastoupí nařčení z rasismu. Podle oficiálních údajů jsou v Rakousku téměř z 99 procent žadatelé o azyl mladší 18 let muži. Logický závěr státní tajemnice pro azyl:

„Už jen toto číslo ukazuje, jak rozbitý je azylový systém.“

Například z 90 000 žádostí o azyl, které byly letos podány v Rakousku do října 2022, jich bylo 74 procent podáno muži. To státní tajemnice pro azyl komentuje následovně:

„Máme více žádostí o azyl od chlapců mladších 18 let, než kolik máme děti ze základních škol v celém Burgenlandu nebo kolik je obyvatel v Zell am See. To už není možné.“

Migranti, kteří byli dříve ubytováni ve velkých stanech v pohraničním městě Spielfeld, již mají trvalé ubytování. K přidělení bytů došlo poté, co se několik z nich vydalo protestovat, přičemž ohlásili, že pokud jejich požadavky nebudou splněny, vyhlašují hladovku.

Rakouské vítací médium, veřejnoprávní vysílací stanice ORF, si oddechuje – pravděpodobně také v duchu konzervativně-zelené vládní koalice:

„Hladovka odvrácena: Někteří lidé ubytovaní v „čekací zóně“ vyhlásili hladovku ve středu – a ještě předtím, než začala, byla odvrácena.“ Nic neodhaluje oficiální rétoriku zastánce tvrdé linie ÖVP více než tato skutečnost: Že rakouská vláda byla sedm let řízena Sorosovými neziskovkami, pokud jde o migrační politiku. Ve středu odpoledne uspořádalo na parkovišti u hraničního přechodu neohlášené (!) shromáždění celkem 20 migrantů. Asi po hodině se vše vyjasnilo. Jako vždy vše probíhalo podle stejného vzoru „Refjugee-Welcome“ jako ve scénáři Sorosovy organizace „ Welcome2EU “:

Podle vítačské iniciativy „Border Crossing Spielfeld: „uprchlíci nekladli žádné striktní žádosti, ale pouze vznesli požadavky. Mají obavy z nejistoty a chladu. V tuto chvíli se musí po sprše vrátit do stanu přes venkovní prostor.“ Tak málo tedy stačilo, aby se vláda, jejíž někteří představitelé si v Bruselu hrají na protimigrační, ukázala jako čistě vítací. Hladovka, kterou vyhlásilo asi 20 džihádistů, kteří zřejmě konali čistě podle instrukcí zmíněných (či některých dalších) neziskovek, tak vlastně ani vůbec nezačala. V tentýž den, co byla vyhlášena, se osazenstvo stanů přestěhovalo do bytů, penzionů a ubytoven, kde již mají zajištěn veškerý potřebný komfort. Jen by mne zajímalo, zda se stejně dobře stará rakouská vláda i o vlastní bezdomovce. Předpokládám, že ne, neboť za nimi žádná Sorosova neziskovka nestojí…

Zdroj:Necenzurovaná pravda https://necenzurovanapravda.cz/2022/12/rakousko-zadatele-o-azyl-vyhlasili-hladovku-pozadovali-lepsi-bydleni/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *