, , , ,

Vzkaz vlády vlastencům do Příčov: Budiž tma! Fízlové v jámě sviní.

Vzkaz vlády vlastencům do Příčov: Budiž tma! Fízlové v jámě sviní. Pusťte si slova osobností, které se (na rozdíl od zastrašených) nebály přijet! A co Horký a Nohavica? A všichni ostatní? Rovněž: Mír a světlo!

Celý článelk si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

18. 8. 2024

Petr Hájek prožil krásný den na setkání vlastenců v Příčovech a přináší o tom nejen krátký hutný záznam, ale především zprávu o tom, že moc už se začíná svobodných lidí tak bát, že vědomě inspiruje teroristy

Již po šesté přijeli do středočeské obce Příčovy vlastenci ze všech koutů Čech a Moravy. Jak se později ukázalo, nejen oni.

Teď nemyslím těch několik „bezprizorných“ postav, které tu byly již v minulých letech. Není těžké je od ostatních rozeznat. I když od Haškova Bretschneidera, jenž si Švejkovy a Palivcovy „protistátní výroky“ psal na manžetu, se i fízlové trochu modernizovali.

Tihle neprovokují. Neptají se „Pane hostinský, kam zmizel portrét císaře pána?“ Naopak. Identifikují se tím, že mezi spoustou diskutujících lidí s nikým nemluví, jen neustále osaměle krouží po prostranství, natáčejí na mobily a mají prázdné oči (zapojeny jsou totiž především uši).

V jámě sviní

Jen jich možná přijelo letos víc než v minulých letech. Bylo by to logické. Jednak na setkání přibývá stále více lidí, takže by to nestihli. Především však žijeme už přece ve světě vrchního vládního cenzora, vojenského policejního plukovníka Foltýna, který v úzké součinnosti s generálem Koudelkou (BIS) a Rakušanovou politickou policií nepochybně vyslal do Příčov také své lidi.

Do té jámy – nikoli „lvové“, jak se říkalo v dobách křesťanských – ale nenapravitelných „sviní“, kolem kterých je nutno natáhnout ostnatý drát. Poeticky tomu plukovník říká „vyhloubit příkopy“. Jsou prý nutné, aby se k nim nikdo nedostal. A nenakazil se tou vlasteneckou infekcí a svobodně projevovanými názory, jež hrozí přerůst v „pandemii“. Tihle kyjevským režimem inspirovaní moderní náckové si přece fialovou (ukradenou) republiku rozvracet nedají.

Nejen proto, abychom jim tu těžkou fízláckou rachotu usnadnili, ale především pro nepodvolené Protiproudaře, kteří se na setkání z různých příčin nedostali, jali jsme se činiti, od čeho nás mají: Natočili jsme s kolegy pár „nebezpečných výroků“ alespoň některých z mnoha pozoruhodných osobností, jež do Příčov letos přijely.

Možná stojí za to, pustit si nyní těch pár minut k lepšímu pochopení toho, co se odehrálo pak. O premiéře „nové kvality“, která se týká nikoli švejkovských „Bretscheiderů“, ale těch „jiných“ – kteří přijeli obohatit diskusi o naší nemocné době vskutku příznačně: Prvním zahřměním teroru.

NENECHTE SI UJÍT!

PŘÍČOVY 2024

Protiproud TV byla na místě. Podívejte se na reportáž z akce.

 

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://protiproud.info/politika/8123-vzkaz-vlady-vlastencum-do-pricov-budiz-tma-fizlove-v-jame-svini-pustte-si-slova-osobnosti-ktere-se-na-rozdil-od-zastrasenych-nebaly-prijet-a-co-horky-a-nohavica-a-vsichni-ostatni-rovnez-mir-a-svetlo.htm

 

ZDROJ:

https://protiproud.info/politika/8123-vzkaz-vlady-vlastencum-do-pricov-budiz-tma-fizlove-v-jame-svini-pustte-si-slova-osobnosti-ktere-se-na-rozdil-od-zastrasenych-nebaly-prijet-a-co-horky-a-nohavica-a-vsichni-ostatni-rovnez-mir-a-svetlo.htm

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *