, , , , , ,

Výzkumník rakoviny: IVERMECTIN může překonat rezistenci TURBO RAKOVINY na chemoterapii způsobenou mRNA vakcínami

Výzkumník rakoviny: IVERMECTIN může překonat rezistenci TURBO RAKOVINY na chemoterapii způsobenou mRNA vakcínami

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

30.08.2024

Belle Carter

Onkolog, výzkumník rakoviny a autor nedávno sdílel studii, že turbo rakovina odolná vůči chemoterapii způsobená mRNA vakcínami proti koronaviru Pfizer a Moderna Wuhan (COVID-19) může být překonána ivermectinem, kontroverzním antiparazitickým lékem, o kterém je známo, že zmírňuje příznaky virů, jako je např. jako koronavirus. Zdravotní úřady tyto informace vyvracejí a nepovolily ani neschválily jejich použití u lidí pro tento účel.

 

V bulletinu Substack citoval Dr. William Makis článek z roku 2020 (od Juareze a kol.) o protinádorových účincích ivermektinu v klinicky proveditelných koncentracích, kde bylo zjištěno, že podporuje jeho klinický vývoj jako přemístěného léku proti rakovině.

 

Podle studie může ivermektin při dávce 2 mg/kg pro člověka dosáhnout protirakovinných účinků , jako je zastavení buněčného cyklu (inhibice proliferace), preferenční inhibice rakovinných kmenových buněk, synergie s několika chemoterapeutickými léky a inhibice růstu nádoru. na myším modelu rakoviny prsu.

 

Ivermektin byl testován v dávce 2 mg/kg/den, což je přibližně 5uM koncentrace in vitro. Zjistili, že lék jde po rakovinných kmenových buňkách, které mají tendenci být odolné vůči chemoterapii.

 

„Ivermektin má přednostní depleční účinek na populaci rakovinných kmenových buněk,“ zahrnuli autoři do výzkumu. „Pozorovali jsme, že mezi všemi hodnocenými buněčnými liniemi je pokles životaschopnosti a klonogenicity buněk patrnější u rakovinných kmenových buněk než u jejich rodičovské populace.“

 

Zjistilo se také, že nejcitlivějšími rakovinnými buněčnými liniemi byly rakovina vaječníků, prsu, glioblastom (mozek), plic, tlustého střeva, spinocelulární karcinom dělohy (SCC), hepatocelulární, trojitě negativní rakovina prsu (TNBC), pankreatu a endometria.

 

Mezitím nejméně citlivé byly osteosarkom, žaludek a melanom.

 

Kromě toho se zdá, že lymfomové a leukemické buněčné linie jsou vůči Ivermectinu odolnější, ale lék má podle studie významný dopad na schopnost těchto buněk tvořit kolonie. (Související: Ivermektin může „zabíjet rakovinné buňky“ a posílit imunitní odpověď, navrhují odborníci na zdraví .)

 

Makis dále zdůraznil, že to byla první studie, kterou kdy viděl a která testovala až 28 typů rakoviny s ivermectinem.

 

„Není divu, že je před veřejností skrytá,“ komentoval.

 

 

 

FDA odstranil příspěvky na sociálních sítích, které odrazovaly od užívání ivermektinu pro COVID-19, ale zdálo se, že mainstreamovým médiím to uniklo

V březnu americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) souhlasil s trvalým odstraněním svých příspěvků na sociálních sítích, které lidi vyzývají, aby se vyvarovali užívání ivermektinu pro COVID-19.

 

Jedna ze stránek, které agentura odstranila, byla stránka s textem: „Mám užívat ivermectin k prevenci nebo léčbě COVID-19 ? Ne.“ Také odstranil příspěvky, včetně jednoho, který zní: „Nejsi kůň. Nejste kráva. Vážně, všichni. Přestaňte.“

 

Tento krok byl proveden po soudním sporu s urovnáním podaným u federálního soudu v Texasu, který nařídil agentuře smazat další stránku s názvem „Proč byste neměli používat ivermektin k léčbě nebo prevenci COVID-19 do 21 dnů“.

 

V článku se uvádí, že ivermektin nebyl povolen ani schválen k použití k prevenci nebo léčbě COVID-19 u lidí nebo zvířat. Tvrdí také, že důkazy nepodporují účinnost ivermektinu proti koronaviru.

 

Dne 2 června 2022 podali doktoři Paul Marik, Mary Talley Bowden a Robert Apter žalobu na FDA a jejího tajemníka Roberta Califfa, stejně jako na ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb a jejího tajemníka Xaviera Becerru. Obvinili FDA ze zasahování do jejich schopnosti vykonávat medicínu. Žaloba byla nejprve zamítnuta na základě toho, že FDA má „suverénní imunitu“. Americký odvolací soud pro pátý obvod však rozhodnutí soudu nižší instance zrušil s tím, že „FDA není lékař“ a „dokonce i dávky personalizované lékařské rady o velikosti tweetu jsou mimo zákonnou pravomoc FDA“.

 

Ivermektin je již dlouho schválen pro použití u zvířat i lidí. U lidí se lék doporučuje k léčbě parazitárních infekcí, jako je říční slepota, napadení nití, tropická eozinofilie, napadení škrkavkami, napadení bičíkovci, filarióza (také nazývaná elefantiáza) a loiáza.

 

Na X, dříve Twitteru, napsala Dr. Mary Talley Bowdenová: „Tento přelomový případ představuje důležitý precedens v omezování přesahu FDA do vztahu lékař-pacient.“

 

Kromě toho nezávislý prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr v tweetu uvedl: „FDA je zaujatá proti mnoha nízkonákladových, generických a/nebo přírodních terapií s potenciálem nízkého zisku. Mohlo by to být proto, že polovina jeho financování pochází od Big Pharma ?“

 

 

 

Australský politik Craig Kelly také označil FDA za „zkorumpované“ a uvedl, že mají „krev na rukou“.

 

Další podobné příběhy najdete na Cancer.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

Makismd.substack.com

 

HindustanTimes.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-08-30-ivermectin-overcome-chemo-resistant-mrna-caused-cancers.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *