, , ,

Vládní mafie korumpuje propagandisty: Další miliardy z našich kapes.

Vládní mafie korumpuje propagandisty: Další miliardy z našich kapes. Plaťte své katany víc! A všichni! Goebbels byl břídil. Diktatura liberálů. Korporátní fašismus již bez masky

Celý článek si můžete poslechnout v  audio verzi zde:

 

23. 5. 2024

RADEK POKORNÝ přináší úvahu blogerky Slovanky, která si všímá rozhodnutí pětikoalice zvýšit daň na propagandu korporátního fašismu – a současně rozšířit povinnost platit výpalné České televizi a rozhlasu na všechny, kdo vlastní jakékoli zařízení, na němž lze zachytit internet

Drzost vládnoucí bruselské pětikoalice nezná mezí. Svůj hlavní propagandistický nástroj, kterým je Česká televize úzce provázená osobními i podnikatelskými vazbami s Fialovou vládnoucí smečkou, se rozhodla ještě více zabetonovat jako svůj propagandistický nástroj.

Centrála vládní propagandy kam jsou zváni do pořadů jen TI se správnými probruselskými názory potřebuje ke svému už tak extrémě drahému provozu (a do napojených penězovodů ke kolaborantským „umělcům“ a producentům, pozn. PP) stále více prostředků z penz daňových poplatníků.

pp

Přinutí nás platit si své katy?

Tak přišlo to, co již nějakou dobu vláda slibovala. Za propagandu vládních stran budeme nyní všichni povinně platit ještě vyšší výpalné. A to každý, kdo má jakékoli zařízení, na kterém lze chytit internet. To tedy znamená prakticky úplně každý, protože kdo nemá počítač či notebook – a samozřejmě ani televizi – ten má zcela jistě alespoň chytrý mobil.

Všichni tak budeme muset platit opět víc za nástroj jednostranné bruselské propagandy, kde jsou jiné názory zakázány – a pokud už je někdo s opačným názorem vpuštěn, tak je dehonestován. Na druhou stranu se propaguje mafie z (Rakušanova) dozimetru či (Fialovy) kampeličky, případně zelení Khmérové. Pak se nemůžeme podivovat, když vidíme, jak se tato banda – i přes neustálé excesy – stále drží u moci s relativně slušnými preferencemi.

Takzvaná „veřejnoprávní média,“ která si dávno „unesla“ jedna jediná názorová banda, by si měli platit fanoušci této sebranky. Jenže to by nestačilo. A tak nyní vláda přinutí občany, aby za každodenní agitku platili ještě víc všichni – tedy i ti, kteří tuto svoloč nevolí. Daň propagandě budou platit i ti, kteří se na tuto žumpu třeba už roky nedívají. Není normální vyžadovat platbu za službu, kterou si nežádám.

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://protiproud.info/politika/7942-vladni-mafie-korumpuje-propagandisty-dalsi-miliardy-z-nasich-kapes-platte-sve-katany-vic-a-vsichni-goebbels-byl-bridil-diktatura-liberalu-korporatni-fasismus-jiz-bez-masky.htm

 

ZDROJ:

https://protiproud.info/politika/7942-vladni-mafie-korumpuje-propagandisty-dalsi-miliardy-z-nasich-kapes-platte-sve-katany-vic-a-vsichni-goebbels-byl-bridil-diktatura-liberalu-korporatni-fasismus-jiz-bez-masky.htm

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *