, , , ,

Většina úmrtí v nemocnici na COVID byla způsobena neléčenou bakteriální pneumonií

Většina úmrtí v nemocnici na COVID byla způsobena neléčenou bakteriální pneumonií

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

28.5.2023

Nová studie ukazuje, že nemocnice, které se držely striktně kontrolovaného a vysoce ziskového „protokolu COVID“, mohly většinu přijatých pacientů s COVID-19 odsoudit k smrti kvůli dokonalé smršti institucionálního selhání.

Poprvé jsem varoval americký Úřad pro potraviny a léčiva na začátku roku 2020, že protože komerční soupravy nepoužívaly interní negativní kontroly, došlo by k libovolně vysokému počtu falešně pozitivních COVID-19 kvůli zneužívání nekvantitativní  PCR .

Většina „případů“, jak jsem poukázal, by byla chybná, protože test měl být použit jako screeningové zařízení – a když provádíte screening nedokonalým testem, když je prevalence nízká, skončíte s více falešně pozitivními než negativními výsledky. sada pozitiv.

S vědomím, že lidé, kteří mají příznaky respiračních infekcí, budou patřit mezi nejvíce testovanou populaci a že  lékařský přístup doktora Anthonyho Fauciho k COVID-19 spočíval v tom, že lidem řekl, aby šli domů a onemocněli, jak je to jen možné, bylo snadno jasné, že lidé by zemřel kvůli nedostatečné léčbě léčitelných stavů, jako je bakteriální pneumonie a plísňové infekce v plicích.

Nyní studie výzkumníků financovaných National Institutes of Health v Chicagu zjistila, že  nevyřešené respirační infekce – ne nutně ty, které se podílejí na SARS-CoV-2 – byly přítomny u lidí, kteří nedokázali „reagovat“ na mechanickou ventilaci.

Autoři napsali:

„Nedávné údaje naznačují, že sekundární pneumonie je přítomna až u 40 % a pneumonie nebo difúzní alveolární poškození je přítomno ve více než 90 % pitevních vzorků získaných od pacientů s akutní infekcí SARS-CoV-2 (18).

„V souladu s těmito pozorováními jsme my a další zjistili vysokou míru ventilátorové pneumonie (VAP) u pacientů s SARS-CoV-2 pneumonií vyžadujících mechanickou ventilaci, což naznačuje, že bakteriální superinfekce, jako je VAP, mohou přispívat k úmrtnosti pacientů s COVID-19. (7, 19–22).

„Tato zjištění podněcují alternativní hypotézu, že relativně nízká úmrtnost přímo přisouzená primární infekci SARS-CoV-2 je kompenzována větším rizikem úmrtí, které lze připsat nevyřešené VAP (23).

Došli k závěru:

„Tyto údaje naznačují, že úmrtnost spojená s těžkou pneumonií SARS-CoV-2 je častěji spojena s respiračním selháním, které zvyšuje riziko nevyléčení VAP a méně často je spojeno s dysfunkcí více orgánů.“

Foto Epoch Times
(Medical-R/Shutterstock)

Není překvapením, že studie zjistila, že lidé s bakteriálním zápalem plic, kteří byli na  ventilátorech  , měli nejvyšší úmrtnost.

Ačkoli jejich analýza omezila úvahu na případy bakteriální pneumonie detekované 48 hodin po ventilaci, nerozlišovala mezi nediagnostikovanými případy bakteriální pneumonie při přijetí a případy získanými v nemocnici (nozokomiální infekce).

Není jasná ani míra koinfekce kvůli nedostatečnému testování na bakteriální pneumonii u pacientů s jednou diagnostikovanou  COVID-19 .

Studie vede k ohromujícímu potenciálu, že snad 58 procent případů „COVID“ byly respirační problémy jiné než COVID-19 (43 procent bakteriální pneumonie, 16 procent nepatogenní příčiny respiračního selhání). Tito pacienti, kteří byli léčeni jako „COVID“, byli odsouzeni k osudu neléčení kvůli nesprávné nebo nedostatečné diagnóze.

Není jasné, jaké procento úmrtí připisovaných COVID-19 bylo možné předejít standardní terapií bakteriální pneumonie, ale je potenciálně velmi vysoké.

Fauciho předpis – posílat pacienty domů, aby nic nedělali – žádné kortikosteroidy, žádná antibiotika pro případ, že by to bylo bakteriální – zvýšil úmrtnost na  COVID-19  mnohem výše, než bylo nutné.

Původně publikováno na stránce Populární racionalismus Substack Jamese Lyons-Weilera  .

Tento článek byl původně publikován webem The Defender —Children’s Health Defense’s News & Views pod licencí Creative Commons CC
BY-NC-ND 4.0. Zvažte prosím přihlášení k odběru The Defender nebo darování na Children’s Health Defense .

Názory vyjádřené v tomto článku jsou názory autora a nemusí nutně odrážet názory The Epoch Times. Epoch Health vítá odbornou diskuzi i přátelskou debatu. Chcete-li odeslat názor, postupujte podle těchto pokynů a odešlete jej prostřednictvím formuláře zde .

ZDROJ: https://www.theepochtimes.com/health/majority-of-covid-hospital-deaths-were-due-to-untreated-bacterial-pneumonia_5294482.html

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *