, , , ,

Vědci objevili novou část mozku a Světové ekonomické fórum ji chce použít ke čtení našich myšlenek

Vědci objevili novou část mozku a Světové ekonomické fórum ji chce použít ke čtení našich myšlenek

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

7.2.2023

V článku před několika týdny Světové ekonomické fórum („WEF“) podrobně popsalo nedávno objevenou část mozku, která monitoruje infekce a záněty. Toto bylo zveřejněno v novinách dne 5. ledna. Zdá se, že do 26. ledna se WEF již rozhodl, jak by jej mohli využít ve svůj prospěch.

Článek WEF začíná : „Výzkumníci objevili dříve neznámou část anatomie mozku, která funguje jako ochranná bariéra i platforma, z níž imunitní buňky monitorují mozek kvůli infekci a zánětu.“

Bezprostředně za větu výše bylo vloženo jedno z videí WEF z roku 2016, viz níže, popisující manipulaci s geny imunitního systému nalezenými v mozku. Lisa Boulanger , americká neurovědkyně a docentka na Princetonské univerzitě, vysvětlila:

„Tyto imunitní geny mají ve skutečnosti dvě různé role.“ Jeden v imunitním systému. Jeden v nervovém systému… Vyvinuli jsme malou molekulu, o které věříme, že se zaměřuje pouze na neuronální funkce těchto proteinů.

Světové ekonomické fórum: Změna využití imunitního systému k uspokojení terapeutických potřeb v mozku, Lisa Boulanger,
8. srpna 2016 (5 minut)

Další čtení : Stejné proteiny imunitního systému mohou nejprve poskytnout a poté odejmout motorickou kontrolu (mozek, chování a imunitu) , Princeton Research, 11. dubna 2016

Článek WEF pak pokračuje popisem nového objevu. Uprostřed podrobností o nově objevené části mozku WEF vložilo video sezení z Davosu 2023, pořádané generálním ředitelem společnosti Atlantic Nicholasem Thompsonem, o transparentnosti mozku – což je WEF řeč pro počítače, které čtou naše myšlenky.

Ve videu níže Nita Farahany z Duke University School of Law „vrhá světlo na to, jak by vypadal svět transparentnosti mozku,“ uvádí WEF .


Jste připraveni na transparentnost mozku? Světové ekonomické fórum, Davos 2023, 19. ledna 2023 (30 minut)

Stejně jako Klaus Schwab, Thompson a Farahany jsou rozhodně strašidelní. Zdá se, že WEF shromažďuje strašidelné lidi. Možná jsme špatně pochopili, proč je na každoročním setkání WEF v Davosu vyžadováno tolik zabezpečení – možná je to proto, abychom je udrželi uvnitř, než aby nás drželi venku.

WEF nevysvětluje důvod, proč je propojují, ani jak jsou propojeny, takže nás nechává hádat. Stručně řečeno, WEF přímo spojuje tři věci:

  • nově objevená „platforma, ze které imunitní buňky monitorují mozek“;
  • manipulace s geny imunitního systému nalezenými v mozku; a,
  • pomocí počítačů číst naše myšlenky.

Níže Tessa Lena shrnuje své myšlenky na článek WEF.

Vědci objevují dříve neznámou část mozku, říká Světové ekonomické fórum

Autor : Tessa Lena

Říkám to – k velkému překvapení některých lidí – ale zdá se, že vědci neustále objevují nové orgány lidského těla, nové anatomické struktury, nové funkce atd. A přesto se někteří z nich – a jejich sponzoři – neustále chlubí, že může nás naprogramovat jako animované sáčky na maso.

Za tímto účelem se podívejte na tento velmi skutečný  Bidenův výkonný příkaz :

Nejnovější objev o mozku se zdá být natolik důležitý, aby jej Světové ekonomické fórum napsalo  na své webové stránky .

Abychom to shrnuli, vědci objevili dříve neznámou anatomickou strukturu, která „segreguje a pomáhá řídit tok mozkomíšního moku (CSF) v mozku a kolem něj. … Subarachnoidal LYmphatic-like Membrane (SLYM) je životně důležitý pro zabránění vniknutí vnějších imunitních buněk do mozku.“

Zde je původní  studie  , kterou citují:

Centrální nervový systém je lemován mozkovými plenami, klasicky známými jako dura, pavoukovec a pia mater. Ukazujeme existenci čtvrté meningeální vrstvy, která kompartmentalizuje subarachnoidální prostor v myším a lidském mozku, označované jako subarachnoidní lymfatická membrána (SLYM). SLYM je morfo- a imunofenotypicky podobný výstelce mezoteliální membrány periferních orgánů a tělesných dutin a obaluje krevní cévy a ukrývá imunitní buňky. Funkčně umožňuje těsné spojení SLYM s endoteliální výstelkou meningeálního venózního sinu přímou výměnu malých rozpuštěných látek mezi mozkomíšním mokem a žilní krví, což představuje myší ekvivalent arachnoidálních granulací. Funkční charakterizace SLYM poskytuje základní pohled na mozkové imunitní bariéry a transport tekutin.

Mezotel rozděluje subarachnoidální prostor na funkční kompartmenty , Science, 5. ledna 2023

Článek Světového ekonomického fóra  vysvětluje tento objev velmi podrobně a poté – aniž by o nic nechodil – zařadil tento nový objev přímo zpět do jejich prohnilého vyprávění o počítačích, které přesně čtou naše myšlenky. Myslím, že nevadí, že až donedávna vědci o této nové části zdánlivě ani nevěděli. Na tom nezáleží. Čteme naše myšlenky!

Článek Igora Chudova  skvěle zdůrazňuje jejich aroganci „sdílení mozkových dat“:

Také – na okraj – článek WEF cituje teorii o Alzheimerově chorobě, u které se  nedávno ukázalo, že je založena na vědeckém podvodu . Naši vládci – nebo možná jejich stážisté – jsou trochu nedbalí. Ale stejně nás chtějí naprogramovat.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2023/02/07/researchers-discover-a-new-part-of-the-brain/

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *