, , ,

UVĚZNĚNI: Klimatická policie chce, aby baterie elektromobilů měly menší kapacitu, aby majitelé elektromobilů nemohli cestovat příliš daleko

klimatická policie

UVĚZNĚNI: Klimatická policie chce, aby baterie elektromobilů měly menší kapacitu, aby majitelé elektromobilů nemohli cestovat příliš daleko

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

10.3.2023

V boji proti globálnímu oteplování už nestačí jen přejít z aut na fosilní paliva do elektrických vozidel. Nejnovějí chtějí fanatici z klimatické brigády také násilně omezit dojezd elektromobilů, aby zajistili, že lidé nebudou jezdit „příliš daleko“ a neublíží tak planetě.

Konsorcium profesorů z Kalifornie a členů takzvané „klimatické komunity“, čili jinými slovy klimatická policie, prosazuje snížení kapacity baterií elektromobilů na zastavení změny klimatu.

Chtějí také zmenšit osobní auta, což podle nich „učiní silnice mnohem bezpečnějšími, protože menší auta způsobují menší počet a méně závažné dopravní nehody“.

„Rychlejší, bezpečnější a pohodlnější autobusy, metro a elektrická kola podpoří členy komunity s nízkými příjmy a nebílé, tedy ty, kteří s větší pravděpodobností žijí v blízkosti oblastí s vysokým provozem a snášejí tak vyšší environmentální zdravotní zátěže ze znečištěného ovzduší v porovnání s bělochy a lidmi s vyššími příjmy,“ uvedla dále skupina.

Cílem projektu Climate Community Project , jak jej nazývají jeho členové, je dosáhnout v následujících letech 71procentního snížení vlastnictví osobních vozidel. Uvězněním lidí doma se sníží poptávka po energiích, což podle nich zastaví tání polárních ledovců.

„Klíčovým aspektem elektrifikované dopravy je nová poptávka po kovech a konkrétně po nejnenahraditelnějším kovu pro baterie elektromobilů – lithii,“ uvádí se ve zprávě.

„Pokud se naplní předpovědi nárůstu poptávky po elektrických vozidlech do roku 2050, samotné požadavky na lithium na trhu s elektromobily v USA by vyžadovaly trojnásobek množství, které se v současnosti vyrábí pro celý světový trh. Tento boom poptávky by byl pokryt expanzí těžby.“

Zpráva dodává, že všechna tato těžba způsobuje nejen škody na životním prostředí, ale i „vedlejší sociální škody“ av mnoha případech nezvratně poškozuje zemi bez souhlasu dotčených komunit.

(Související: Minulý rok společnost Southern California Edison  (SCE)  připustila , že neexistuje žádný možný způsob, jak nabíjet elektromobily pro každého, zvláště když v roce 2035 vstoupí v platnost zákaz vozidel na fosilní paliva.)

Klimatičtí fanatici chtějí také násilně zmenšit velikost lidských domovů

Dalším cílem fanatiků z Climate Community Project je masivně zmenšit velikost domovů lidí.

Toto podle nich umožní „více lidem žít ve stávajících městských prostorách s vysokou hustotou“ ve srovnání s bydlením na předměstích nebo na venkově s nízkou hustotou.

Omezovat těžbu lithia a zároveň nutit lidi žít v malých „zelených“ domech a jezdit na elektromobilech s podprůměrnými bateriemi má pomoci zachránit planetu před klimatickými změnami, uzavírá zpráva.

Publikace skupiny z roku 2022 s názvem „Nová zelená dohoda pro dopravu“ nastiňuje plán ještě podrobněji. Naléhá na politiky a zákonodárce, aby tato doporučení uplatnili v legislativě s cílem sladit „klimatické, tranzitní a domorodé právo“.

“Cílem této zprávy je poskytnout lidem a zákonodárcům v celé zemi argumenty, důkazy a návrhy, které potřebují k obhajobě maximálně spravedlivé dopravy v budoucnosti,” píše se ve zprávě .

Závěr

Toto všechno je přesně to, co falešný prezident Joe Biden a zbytek progresivně-liberální kabaly naplánovaly pro země Západu. Jejich nucený „zelený“ přechod masivně omezí schopnost průměrného člověka žít a pohybovat se. Všechno ve jménu údajné záchrany planety.

„Lithiové doly jsou otrocké peklo na Zemi,“ napsal jeden komentátor o tom, že celý průmysl elektrických vozidel je fraška.

“Na hlavy těchto lidí budou jednoho dne vypsány odměny za dopadení,” napsal další o klimatických extremistech, kteří prosazují celou tuto tyranii.

Nejnovější zprávy o elektromobilitě naleznete na stránce RoboCars.news .

ZDROJ: Ethan Huff, Natural News https://citizens.news/701407.html

Dočetli jste jeden z našich článků?
Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti.
Více o financování zdola se dozvíte ZDE: https://volnyblog.cz/podporit-provoz-volny-blog-cz/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *