, , , ,

Uniklá videa: Virgin Australia Přizvěte „odborníky“, aby přednesli „Vakcíny jsou bezpečné a účinné“ poté, co zaměstnanci aerolinek vznesli obavy o bezpečnost

OD RHODY WILSON DÁLE  

V posledních měsících se mezi zaměstnanci Virgin Australia zvýšily obavy z injekcí Covid, například z účinků na plodnost a těhotenství. Takže na konci minulého měsíce Virgin Australia pozvala „lékařské specialisty“, aby „ujistila“ personál, že „vakcíny“ jsou zcela bezpečné pro všechna stádia těhotenství a kojení.

Generální ředitelka Jayne Hrdlicka pozvala několik lékařů, aby přednesli informace a odpověděli na případné dotazy personálu. Online prezentace byly živě streamovány na facebookové skupině a také na firemním intranetu využívaném zaměstnanci. Všichni zaměstnanci Virgin Australia byli pozváni k účasti. Virgin nazval sérii prezentací, které mají zaměstnance přesvědčit, že „vakcíny“ jsou bezpečné a účinné, „ The Covid Information Series “.

Do informační série Virgin’s Covid Information Series byly zahrnuty prezentace Dr. Nicka Coatswortha, Dr. Anthonyho Byrnea, Dr. Debry Kennedyové a Dr. Natalie Grayové, jejichž kopie unikly do The Exposé z anonymního zdroje. 

Mnoho obav, které zaměstnanci přinesli, bylo zastoupeno během segmentů otázek a odpovědí – zejména v sezení Dr. Natalie Grayové. Mezi vznesené obavy patřily problémy kolem technologie mRNA, úmrtí na srážlivost krve AstraZeneca, tisíce hlášených nežádoucích příhod a nedostatek dlouhodobých údajů o obavách o plodnost. Jedna ze tří firemních lékařek byla těhotná se svým prvním dítětem a šťastně ji během těhotenství fotila a důrazně povzbuzovala ostatní, aby tak učinily.

Během prezentací se opakovaně opakovalo, že vakcína je BEZPEČNÁ A ÚČINNÁ.

Níže je ukázka ze zasedání Dr. Grayové na Twitteru Aussie Freedom Flyers , ve kterém řekla personálu letecké společnosti:

„U těhotných žen nebyly zjištěny žádné další vedlejší účinky ve srovnání s netěhotnými ženami. Vakcína je tedy bezpečná a účinná. Takže moje rada by byla: prosím, pokud jste těhotná nebo plánujete otěhotnět, buďte ujištěni, že je to v těhotenství zcela bezpečné… Nic nenasvědčuje tomu, že by to mělo nějaký dopad na plodnost, ať už plánujete otěhotnět nyní, nebo plánujete otěhotnět. dráha. Víme také, že vedlejší účinky vakcín trvají jen asi osm týdnů.“

Mnoho zaměstnanců si koupilo „bezpečný a účinný“ příběh a z celého srdce věřilo, že pokud nejste připraveni podat vakcínu – pak pro vás letectví není to pravé odvětví. Ideologie proslulá generálním ředitelem společnosti Qantas Alanem Joycem, který v srpnu 2021 pro ABC’s News Breakfast řekl : „Lidé, kteří prostě nejsou ochotni vzít si vakcínu, si myslíme, že letectví není průmysl pro ně.

Bylo však několik zaměstnanců, kteří trpěli nebo znali někoho, kdo utrpěl nežádoucí reakce na injekce. Desítky palubních průvodčích si stěžovaly na nepříznivé účinky ovlivňující jejich menstruační cykly. Přestože společnost Virgin ponechala intranetovou stránku otevřenou pro diskusi, k otázce očkovací politiky Jayne Hrdlicka uzavřela komentáře na facebookové skupině kvůli výraznému odporu ze strany těch, kteří prezentace sledovali živě.

Ti zaměstnanci, kteří prováděli výzkum nad rámec „bezpečného a efektivního“ příběhu, byli rychle marginalizováni a odstraněni ze skupiny. Manažeři byli požádáni, aby kontaktovali a dotazovali se zaměstnanců, kteří zveřejnili cokoli v rozporu se zprávou.

Společnost Virgin dříve zakázala všem zaměstnancům, kteří zpochybňují příběh, navštěvovat jakékoli pracovní oblasti společnosti a systematicky ukončila jejich pracovní poměr. To, že jsou zaměstnanci připraveni riskovat svou kariéru tím, že zpochybňují příběh v takovém počtu během webináře, naznačuje, jak jsou zaměstnanci znepokojeni očkovacími politikami společnosti Virgin.

Kdo jsou „lékařští specialisté“ najatí Virgin Australia?

Dr. Natalie Grayová

Dr. Gray je lékařský ředitel Australasian Health Consulting. Podle profilu Dr. Graye na LinkedIn je Australasian Health Consulting součástí International SOS .

International SOS se považuje za důvěryhodného poradce organizací, aby organizace mohla „chránit“ zdraví, bezpečnost, zabezpečení a pohodu svých zaměstnanců. „Naším cílem je pomoci udržet vaše lidi zdravé a v bezpečí, abyste se mohli soustředit na své hlavní činnosti… Když prevence není možná, nabízíme vám a vašim zaměstnancům přístup k naší asistenční službě 24/7,“ uvádí International SOS na svých webových stránkách .

Mezinárodní SOS na LinkedIn

V lednu 2021 byla organizace International SOS jmenována, aby podpořila australskou vládu při realizaci jejího celostátního programu očkování proti Covid v sektorech péče o seniory a zdravotně postižených. V březnu 2021 ministerstvo zahraničních věcí pověřilo společnost, aby zahájila zavádění vakcíny na Papuu-Novou Guineu pro základní pracovníky. V červenci 2021 se zavázali podporovat očkování starších pracovníků v celém Novém Jižním Walesu. „Dnes spolupracují s podniky po celé Austrálii na přípravě podpory zavedení velmi důležité australské vakcíny proti Covid-19,“ oznámil International SOS 3. srpna 2021.

Je nepravděpodobné, že kdokoli, kdo zastupuje International SOS, poskytne nezaujatý názor na bezpečnost a účinnost injekcí Covid.

Dr. Nick Coatsworth

Dr. Coatsworth zastával národní roli v australské reakci na Covid jako zástupce hlavního lékaře Austrálie a stal se jedním z nejuznávanějších lékařských mluvčích během pandemie. Dr. Coatsworth zapojil australskou komunitu prostřednictvím různých mediálních platforem, zejména jako vedoucí národní kampaně proti Covidu. Podle jeho profilu na LinkedIn byl do září 2021 hlavním lékařským poradcem pro Covid-19. Do Rabbit & Lion nastoupil jako mluvčí v prosinci 2020, když byl stále zaměstnán jako poradce vlády. Rabbit & Lion je tým facilitátorůkteří pomáhají organizacím a jejich zaměstnancům „lépe myslet, pracovat a komunikovat spolu“ tím, že vedou workshopy nápadů, vylepšují mediální produkci, poskytují řečníky a televizní moderátory a poskytují a usnadňují školení. 

Králík a lev, O

Je nepravděpodobné, že by někdo zastupující Rabbit & Lion poskytoval lékařské rady, protože jejich úkolem je v tomto případě usnadňovat workshopy a poskytovat řečníky. Pokud by byl Dr. Coatsworth přítomen osobně jako lékař a bývalý poradce australské vlády, je ještě méně pravděpodobné, že by poskytl nezaujatou lékařskou radu založenou na důkazech.

Dr. Anthony Byrne

Prof. Dr. Anthony Byrne v současné době pracuje jako hlavní specialista na hrudní medicínu ve veřejných a soukromých nemocnicích St Vincent’s a praktikuje jako respirační lékař na St Vincent’s Clinic v Sydney a SomaHealth Sleep & Respiratory.

Během své prezentace Dr. Byrne řekl: „Co se tedy s vámi stane, pokud dostanete Covid? Rozhodně nechcete dostat Covid… Můžete mít štěstí, můžete skončit s infekcí horních cest dýchacích a tomu říkáme mírný Covid-19.“

Od 19. března 2020 vláda Spojeného království prohlásila , že Covid-19 již není považován za infekční onemocnění s vysokými následky (HCID). Od začátku hlavní lékař pro Anglii (CMO) a hlavní lékařský poradce vlády Spojeného království Chris Whitty řekl:

  • významný počet lidí se virem vůbec nenakazí,  
  • z těch, kteří se nakazí, to někteří udělají, aniž by o tom věděli, protože nebudou mít vůbec žádné příznaky,
  • z těch, kteří mají příznaky, velká většina, pravděpodobně 80 %, bude mít mírné onemocnění,
  • nešťastná menšina bude muset jít až do nemocnice.

Níže je ukázka z briefingu o koronaviru na Downing Street, který se konal 11. května 2020.

OffGuardian: Vláda Spojeného království potvrzuje, že Covid19 je neškodný pro VELKOU VĚTŠINU lidí, 14. května 2020 (3 minuty)

V dubnu 2022 zveřejnil Dr. Mike Yeadon dokument nazvaný ‚ The Covid Lies ‚, ve kterém prokázal, že všechny klíčové body vyprávění o Covidu jsou nesprávné. „Vzhledem k tomu, že zdrojem těchto bodů jsou vědci, lékaři a úředníci veřejného zdraví, je zřejmé, že se jednoduše nemýlili. Místo toho lhali, aby uvedli v omyl,“ napsal. Dr. Yeadon dokumentuje některé metody používané k podněcování strachu a ovládnutí vyprávění. Prezentace Dr. Byrnea se zdá být dalším takovým příkladem.

Další lži, které Dr. Yeadon odhalil , byly smrtonosnost, že neexistovala žádná předchozí imunita a že nikdo nebyl v bezpečí, dokud nebyli v bezpečí všichni. „Téměř nikdo, kdo nebyl blízko konce svého života, nebyl vystaven riziku vážných následků a smrti,“ napsal Dr. Yeadon.

Od napsání svého dokumentu, během rozhovoru pro Hearts of Oak na začátku tohoto měsíce, Dr Yeadon prohlásil: „Postupem času jsem si uvědomil, že už nedokážu dál chápat respirační viry, jak jsem si myslel, že je znám. A pak jsem se nedávno dozvěděl novou informaci a zhroutila se možnost, že respirační viry, jak jsou popsány, vůbec existují. Oni ne.“

Celý rozhovor doktora Yeadona se Hearts of Oak na Rumble můžete zhlédnout ZDE .

Dr. Byrne pak popsal „dlouho Covida,“ začíná: „Od začátku jsem skutečně tušil, že toto těžké respirační onemocnění způsobí dlouhodobé následky. Takže jsme plánovali udělat studii, která byla vytvořena a začali jsme minulý rok… a chtěli jsme je dvanáct měsíců sledovat, abychom se podívali na jejich uzdravení.“

Minulý rok byl prvním rokem „vakcíny“. Rokem „pandemie“ byl rok předtím, než Dr. Byrne zahájil svou studii „ The Adapt Study “. „Pokračuje a do studie jsme přijali téměř 200 lidí,“ řekl Dr. Byrne. Dodává, že většina účastníků jeho studie jsou mladí lidé, kteří nebyli hospitalizováni kvůli Covidu.

Dr. Byrne pokračoval: „Vidíte, že existuje tento stav, který se objevil na sociálních sítích jako první, že tito přeživší Covid… se tomu říká dlouhodobý Covid nebo chronický Covid a měli tyto přetrvávající příznaky, které byly docela vysilující… co víme, že asi 20 % z nich má příznaky ještě 8 měsíců [po infekci].“

V listopadu 2021 byla zveřejněna francouzská studie , která zjistila, že účastníci, u kterých bylo laboratorně potvrzeno, že mají infekci Covid, trpěli pouze přetrvávající anosmií nebo ztrátou čichu. A že přetrvávající fyzické příznaky 10 až 12 měsíců po první vlně pandemie Covid byly spojeny spíše s přesvědčením, že jste prodělali infekci Covid-19 než s laboratorně potvrzenou infekcí SARS-CoV-2. Francouzská studie se skládala z 26 823 náhodně vybraných dospělých ve věku 18-69 let.

Mohla by studie Dr. Byrnea být spíše studií dlouhodobých účinků injekcí Covidu než Covidem? A možná je Dr. Byrne stejně neinformovaný a nevědomý jako ABC skutečné vědy, která poskytuje přesvědčivé důkazy, že očkovaní nejsou méně, ale více náchylní k infekci.

Dr. Byrne možná udělá dobře, když si promluví s Dr. Vernonem Colemanem, který v březnu řekl, že jak některá v korporátních médiích hlásila, že injekce Covid jsou smrtelné, stojí za to se důkladně podívat na lékaře, kteří injekce Covid podávali. Mohli bychom dodat, že možná stojí za to se také důkladně podívat na ty, kteří je propagují buď tím, že falešně propagují jejich přínosy, nebo pomocí vyvolávání strachu k ospravedlnění očkování. Nebo by si možná měl Dr. Byrne jednoduše přečíst články Dr. Colemana o „dlouhém podvodu s Covidem“ nebo o tom, kolik lidí bylo zavražděno očkováním proti Covidu .

Níže je kopie části prezentace Dr. Byrnea zaměstnancům Virgin Australia, jak unikla do The Exposé .

Informační série Covid: Dr. Anthony Byrne (9 minut)

Dr. Debra Kennedyová

Dr. Debra Kennedyová vystudovala pediatrii a klinickou genetiku a řídí poskytování genetických služeb založených na důkazech na IVFAustralia. Založila také MotherSafe , který poskytuje telefonickou poradenskou službu pro ženy a jejich poskytovatele zdravotní péče, kteří se obávají vystavení drogám, infekcím a záření během těhotenství a kojení. „MotherSafe je především o tom, aby lidé pochopili, že existují možnosti, a požádali o radu, aby se mohli informovaně rozhodnout,“ cituje Dr. Kennedyho na vládní webové stránce Nového Jižního Walesu.

Ve své relaci Virgin’s Covid Information Series , Dr. Kennedyová začala vysvětlením, že „teď je rada, že za prvé, že těhotné ženy jsou považovány za prioritní skupinu pro očkování, a také že je to bezpečné a ženy by měly dostat vakcínu na v jakékoli fázi těhotenství nebo kojení.“

„Ženy, které plánují otěhotnět nebo se pokoušejí otěhotnět, je pro ně opravdu ideální čas na očkování, protože neexistují žádné důkazy, že by to ovlivnilo vaši plodnost nebo šance na otěhotnění… pokud jste na začátku těhotenství nebo zjistíte, že jste těhotná a stále jste těhotná nebyli očkováni, pak bychom vám skutečně doporučili, abyste se nechali očkovat, ať už je to v prvním trimestru, druhém trimestru nebo třetím trimestru těhotenství,“ dodal Dr. Kennedy.

Již od dubna 2021 jsme publikovali články týkající se nebezpečí podávání injekcí Covid těhotným ženám a nárůstu vrozených vad a neplodnosti od zahájení hromadného očkování. Naše články najdete na našem webu ZDE , ZDE a ZDE . Níže je ukázka našich článků:

Otázkou není, jak to víme, ale spíše to, jak to doktorka Kennedyová – která se prostřednictvím MotherSafe vykresluje, že věří v informovanou volbu – neví. Níže je video, které by mohlo zajímat Dr. Kennedyho.

Epoch TV’s Facts Matter vyzpovídal Dr. Jamese Thorpa , doktora MD s atestací v porodnictví a gynekologii, stejně jako v mateřsko-fetální medicíně. Dr. Thorp praktikuje porodnictví více než 42 let a ročně navštíví 6 000–7 000 vysoce rizikových těhotných pacientek. Dr. Thorp zaznamenal prudký nárůst úmrtí plodu a nepříznivé výsledky těhotenství poté, co začala kampaň hromadného očkování.

„My, zvláště jako porodníci a specialisté na mateřskou fetální medicínu, jsme se vždy řídili tímto principem… zlatým pravidlem těhotenství, nikdy nepoužijete zkoušený lék, novou látku, nový lék, novou vakcínu. Dokonce, DOKONCE, pokud existuje potenciální přínos, nikdy v těhotenství nepoužijete novou látku. Takže jsme porušili všechny typy pravidel.“

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

Spike u potratů, fetálních úmrtí, vylučování dělohy: Fertility Doctor o vedlejších účincích vakcín u těhotných žen, 1. července 2022 (35 minut)

zdroj:https://expose-news.com/2022/08/22/leaked-videos-virgin-australia-bring-in-experts/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *