, , ,

Proč se počet úmrtí mezi dětmi zvýšil o 57 % bezprostředně poté, co jim byla nabídnuta vakcína proti Covid-19?

Než byla mladým dívkám nabídnuta vakcína proti Covid-19, byla úmrtí v této věkové skupině v souladu s očekávaným pětiletým průměrem. Analýza oficiálních údajů zveřejněných Úřadem pro národní statistiku však ukazuje, že počet úmrtí mezi dětmi se zvýšil o 57 % bezprostředně poté, co jim byla poprvé nabídnuta vakcína proti Covid-19.

Riziko úmrtí dětí na údajnou nemoc Covid-19 je tak mimořádně nízké, že je zanedbatelné, a to je právě důvod, proč Společný výbor pro očkování a imunizaci odmítl doporučit, aby dětem byla ve Spojeném království nabídnuta injekce Covid-19, s tím, že přínosy nemusí nutně převažovat nad riziky.

Jedním z těchto známých rizik je stav známý jako myokarditida, který způsobuje zánět srdečního svalu a snižuje schopnost srdce pumpovat krev a může způsobit rychlé nebo abnormální srdeční rytmy.

Anamnéza myokarditidy / perikarditidy hlášení VAERS – zdroj

Nakonec myokarditida oslabí srdce, takže zbytek těla nedostane dostatek krve. V srdci se pak mohou tvořit sraženiny, které vedou k mrtvici nebo infarktu. Mezi další komplikace stavu patří náhlá srdeční smrt. Mírná verze myokarditidy neexistuje, je extrémně závažná, protože srdeční sval není schopen regenerace. Proto, jakmile je poškození způsobeno, není možné přetáčet hodiny.

Regulátoři medicíny si jsou plně vědomi toho , že myokarditida může být důsledkem nežádoucí reakce na injekce Covid-19, zejména na injekci mRNA společnosti Pfizer. Jsou si také dobře vědomi toho, že neúměrně postihuje mladší dospělé a teenagery.

Zdroj

Takže pokud si britský lékařský regulátor uvědomuje riziko myokarditidy po očkování proti Covid-19, jsme si docela jisti, že hlavní lékař pro Anglii, profesor Chris Whitty, který zrušil JCVI a doporučil vládě nabídnout Pfizer Covid-19 injekcí dětem, si byl také vědom rizika myokarditidy po očkování proti Covid-19.

Chris Whitty a jeho kolegové hlavní lékaři pro Skotsko, Wales a Severní Irsko napsali 13. září 2021 vládě Spojeného království doporučení, aby s okamžitou platností zavedla vakcínu Pfizer Covid-19 pro všechny děti starší 12 let. Díky plánům, které byly zavedeny podle pokynů tehdejšího ministra zdravotnictví Sajida Javida, byla NHS připravena následující týden zavést vakcínu proti Covid-19 dětem ve školách.

13. září připadlo na 37. týden roku 2021, a tak jsme se podívali na oficiální statistiku úmrtí dětí ve věku 10-14 let od 38. týdne dále. Údaje ONS za rok 2021 lze nalézt zde a zahrnují úmrtí v Anglii a Walesu, ke kterým došlo do konce 44. týdne.

Porovnali jsme tedy tyto statistiky s úmrtími, ke kterým došlo mezi 38. a 44. týdnem v datovém souboru „Pětiletý průměr týdenních úmrtí podle pohlaví a věkové skupiny, Anglie a Wales: úmrtí v letech 2015 až 2019“, který dříve zveřejnil ONS, který lze nalézt zde .

Výše uvedený graf ukazuje kumulativní počet úmrtí mezi 38. a 44. týdnem pro rok 2021 u dětí ve věku 10-14 let a také pětiletý kumulativní počet úmrtí mezi 38. a 44. týdnem u dětí ve věku 10-14 let.

Jak můžete jasně vidět, v roce 2021 bylo mezi dětmi více úmrtí od prvního týdne, kdy jim byla nabídnuta injekce Pfizer Covid-19. Bohužel do konce 44. týdne v roce 2021 došlo celkem k 52 úmrtím ve srovnání s 36 úmrtími do konce 44. týdne v pětiletém průměrném souboru dat.

To představovalo 44% nárůst úmrtí mezi dětmi ve věku 10-14 let oproti pětiletému průměru, protože všem dětem starším 12 let byla poprvé nabídnuta injekce Covid-19.

Jak jsme již dříve odhalili, došlo také k významnému nárůstu úmrtí u dětí mužského pohlaví , protože jim bylo nabídnuto bodnutí, přičemž číslo se každý týden mění.

Rozhodli jsme se proto místo toho podívat na úmrtí mezi dětmi, abychom zjistili, zda došlo k výraznému nárůstu počtu úmrtí oproti pětiletému průměru, a bohužel jsme zjistili, že se situace každým týdnem výrazně zhoršovala.

Výše uvedený graf ukazuje kumulativní počet úmrtí mezi 38. a 44. týdnem pro rok 2021 u dětí ve věku 10–14 let a také pětiletý kumulativní počet úmrtí mezi 38. týdnem a 44. týdnem u dětí ve věku 10–10 let. 14.

Ukazuje, že opět od prvního týdne, kdy byla dětem nabídnuta injekce Covid-19, byla úmrtnost mezi dětmi vyšší než pětiletý průměr, ale ne o velké množství. V 39., 40., 43. a 44. týdnu však došlo k mnohem výraznějšímu nárůstu počtu úmrtí u dětí ženského pohlaví ve srovnání s pětiletým průměrem.

Na konci 44. týdne v roce 2021 přišlo od první nabídky injekce Covid-19 o život celkem 22 mladých dívek, ale do konce 44. týdne v pětiletém průměrném souboru dat bylo celkem 14 mladých dívky bohužel přišly o život.

To představuje 57% nárůst úmrtí mezi dětmi ve věku 10–14 let oproti pětiletému průměru v prvních šesti až sedmi týdnech poté, co byla dětem starším 12 let poprvé nabídnuta injekce Covid-19.

Abychom se ujistili, že to není běžně se vyskytující téma po celý rok 2021, podívali jsme se na počet úmrtí mezi dětmi ve věku 10–14 let, mezi 31. a 37. týdnem, 7 týdnů předtím, než jim byl poprvé nabídnut Covid- 19 vakcína, a toto jsme našli –

Výše uvedený graf ukazuje smíšené přepínání mezi větším počtem úmrtí v roce 2021 a větším počtem úmrtí v pětiletém průměrném souboru dat. Ale do konce 37. týdne celkový počet úmrtí mezi dětmi od 31. týdne dosáhl v roce 2021 i v pětiletém průměru celkem 13. Jak tedy můžete vidět, rozhodně nedošlo k žádnému významnému nárůstu úmrtí mezi dětmi ženského pohlaví před tím, než jim byla nabídnuta injekce Covid-19.

Abychom objasnili, jak vzrostla úmrtnost mezi dětmi ženského pohlaví poté, co jim byla nabídnuta injekce Covid-19, vytvořili jsme následující tabulku –

Velkým důvodem k obavám by měla být skutečnost, že úmrtnost mezi dětmi oproti pětiletému průměru výrazně vzrostla. Nejen proto, že děti mají statisticky extrémně nízkou úmrtnost, ale protože dívky mají statisticky mnohem nižší úmrtnost než chlapci.

Víme s jistotou, že injekce Covid-19 mají na svědomí 57% nárůst úmrtí mezi dětmi ženského pohlaví oproti pětiletému průměru?

Ne.

Víme s jistotou, že injekce Covid-19 nejsou na vině za 57% nárůst úmrtí mezi dětmi ženského pohlaví oproti pětiletému průměru?

Ne.

Bylo by velmi náhodné, kdyby injekce Covid-19 nebyly na vině za nárůst úmrtí, když nárůst začal po jejich zavedení dětem?

Ano.

Bylo by vysoce náhodné, kdyby injekce Covid-19 byly na vině za nárůst úmrtí, když nárůst začal po jejich zavedení dětem?

Ne.

Měly úřady pozastavit zavádění injekcí Covid-19 dětem s okamžitou platností před měsíci, dokud nezjistí, proč se úmrtí mezi dětmi zvýšilo o 57 % oproti pětiletému průměru od začátku zavádění?

Absolutně.

ZDROJ:https://expose-news.com/2022/08/22/female-children-57percent-increase-deaths-after-covid-vaccination/

.

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Proč se počet úmrtí mezi dětmi zvýšil o 57 % bezprostředně poté, co jim byla nabídnuta vakcína proti Covid-19? https://volnyblog.news/proc-se-pocet-umrti-mezi-detmi-zvysil-o-57-bezprostredne-pote-co-jim-byla-nabid… […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *