, , , ,

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se dostal k moci v pečlivě naplánované operaci koordinované západními zpravodajskými službami, říká bývalý americký diplomat

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se dostal k moci v pečlivě naplánované operaci koordinované západními zpravodajskými službami, říká bývalý americký diplomat

Tajná schůzka s britským šéfem MI6 Richardem Moorem poukazuje na pravděpodobnost, že Zelenskyj je britský zpravodajský agent

Autor Jeremy Kuzmarov

V říjnu 2020 se ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij na návštěvě Londýna setkal se Sirem Richardem Moorem , šéfem britské zpravodajské služby MI6.

Obvyklým diplomatickým protokolem je, že se hostující zahraniční hlava státu setká se svým protějškem, kterým by v tomto případě byl premiér Boris Johnson .

Podle Andrije Mišina , bývalého zaměstnance ukrajinského ministerstva zahraničí, schůzka znamenala, že Zelenskyj byl profesionální zpravodajský agent a že Moore byl jeho přímým správcem, který mu říkal, co má dělat.

Obrázek: Sir Richard Moore [Zdroj: wikipedia.org ]

nedefinováno

Od zahájení speciální vojenské operace na Ukrajině se Zelenskij obklopil britskými – nikoli ukrajinskými – bezpečnostními strážemi. Fotografie zachycovaly tyto strážce s ukrajinskou vlajkou našitou na uniformách, což by za běžných okolností vedlo k jejich zastřelení.

Když v květnu 2023 Zelenskij navštívil Vatikán, urazil papeže Františka tím, že mu dal artefakt se satanskými obrazy [1] a většinu času strávil s britským biskupem Paulem Gallagherem. Setkání byl přítomen sir Richard Moore, jeho údajný psovod.

Agent Zelenskyj

Bývalý inspektor zbraní OSN Scott Ritter produkoval nový dokument Agent Zelensky ,  který podrobně popisuje Zelenského vztah s Moorem a MI6.

Část I dokumentu obsahuje rozhovor s J. Michaelem Springmannem, bývalým zaměstnancem ministerstva zahraničí na americké ambasádě v Rijádu v Saúdské Arábii, který uvedl, že Zelenského nástup k moci na Ukrajině byl výsledkem „pečlivě naplánované operace západní rozvědky služby.”

Poté, co vyhrál volby v dubnu 2019, Zelenskyj fakticky splnil nabídku Západu tím, že rozpoutal válku s Ruskem a použil Ukrajince jako potravu pro děla ve snaze vyvolat vietnamskou bažinu, která by podkopala ruskou ekonomiku a vládu.

Zelenskyj naplnil svou funkci agenta Západu dále tím, že a) schválil zákony, které diskriminují Rusy; b) umožnění zahraničního převzetí ukrajinské půdy; a c) umožnit finančnímu domu Blackrock na Wall Street diktovat ukrajinskou hospodářskou politiku.

Podle Rittera Zelenskyj proměnil Ukrajinu v „experimentální hřiště“  pro nové americké a západní zbraňové systémy, neonacistické žoldáky a vojenský výzkum v biolaboratořích, jejichž existenci připustila nejvyšší představitelka ministerstva zahraničí Victoria Nulandová.

Nedávný článek v Newsweek poukazuje na to, že CIA přepravila zbraně na Ukrajinu pomocí „šedé flotily“ komerčních letadel, která křižovala střední a východní Evropu, vyslala na Ukrajinu personál na tajné mise a pomohla Ukrajincům s novými zbraněmi, a to vše při použití Polska. jako své tajné centrum pro koordinaci svých operací uvnitř země.

CIA dále úzce spolupracovala s Ukrajinskou tajnou službou (SBU), která po Zelenském zákazu 12 politických stran provedla kampaň ve stylu Phoenixu zasahující do Ruska, v níž byli Zelenského odpůrci uvězněni, mučeni a v některých případech zavražděni.

obraz

Oleg Novikov zatčen SBU za obhajování separatismu. Je jedním z mnoha politických vězňů na Ukrajině [Zdroj: thegrayzone.com ]

Od rozpadu Sovětského svazu bylo cílem USA a Spojeného království využít Ukrajinu jako klub k poražení a oslabení Ruska a promítnutí západní síly do Střední Asie, jejíž kontrola byla dlouho považována za klíč k ovládnutí světa.

Během jednání o minských mírových dohodách, které by vyřešily ukrajinsko-ruský konflikt udělením zvláštního statutu Donbasu, se Zelenskij v podstatě vysmál do tváře Vladimiru Putinovi, který souhlasil s prováděním dohod.

Od té doby se Zelenskyj arogantně předvádí v západních metropolích a požaduje stále více zbraní pro použití ve válce proti Rusku, která zdecimuje jeho vlastní lid a má za následek desítky tisíc mrtvých.

.Služebník lidu

Ritterův film zdůrazňuje, že Zelenskij byl v podstatě mandžuským kandidátem, jehož vzestup k moci napsali velmi mocní lidé jako v hollywoodském filmu.

V letech 2015 až 2019 hrál Zelenskyj v ukrajinském televizním dramatu „Služebník lidu“, ve kterém ztvárnil středoškolského učitele Vasyla Petroviče Holoborodka, jehož monolog proti korupci ho katapultuje ke slávě a následně k prezidentství Ukrajiny.

V Zelenském Ukrajinci věřili, že volí klon Holoborodka.

V době, kdy si však nebyli vědomi Zelenského úzkých vazeb na ukrajinského oligarchu Ihora Cholomojského, který vlastnil největší ukrajinskou ropnou a plynárenskou společnost a banku, a financoval Zelenského politický vzestup výměnou za pobyt mimo vězení.

Zelenskyj byl zapojen do podvodných finančních plánů s Kholomoisky, které vyšly najevo až po vydání Pandora Papers, které odhalily, že Zelenskij převedl 41 milionů dolarů na dvě off-shore společnosti, které vlastnil.

Toto offshore bohatství umožnilo Zelenskému údajně koupit sídlo v Miami za 34 milionů dolarů, přímořský domov pro jeho rodiče v Izraeli, byt za 3,8 milionu dolarů v Londýně naproti Muzeu Sherlocka Holmese a přímořská letoviska v Gruzii a na Krymu.

Během své prezidentské kampaně v roce 2019 Zelenskij zaplatil 70 000 dolarů americké firmě pro styk s veřejností Signal Group, aby vylepšila svou podobiznu s postavou, kterou hrál ve filmu „Servant of the People“.

Zelenského kampaň řídili američtí specialisté na styk s veřejností Andrew Mack, Stephen Krupin, bývalý autor Obamových projevů, a Shai Franklin.

Mezi Zelenského kampaní a kampaní Baracka Obamy z roku 2008 byly paralely v tom, že Obama byl svými manipulátory také balen jako outsider, který obnoví integritu vlády.

Stejně jako Zelenskij byl Obama ve skutečnosti prázdným podvodníkem , který lhal o svém rodinném zázemí, měl hluboké vazby na americkou rozvědku a zradil své předvolební sliby – v jeho případě rozšířením Bushovy války proti terorismu a projevem loajality vůči velkým bankám a finančním institucím.

Zelenského předvolební slib bojovat proti korupci na Ukrajině byl odhalen jako falešný, když jeho administrativa vysávala peníze z fondů na pomoc COVID a výzkum rakoviny do masivního úskoku při stavbě silnic.

Mykola Azarov, bývalý ukrajinský premiér, řekl, že „mysleli jsme si, že systematická korupce za Porošenka [Zelenského předchůdce] nemůže být horší, ale Zelenskij ho předčil; nyní neexistují žádné standardy [a] vůbec žádné zásady [ve vládě].“

Během volební kampaně v roce 2019 Zelenskyj vyzval k příměří na Donbasu, který byl ostřelován pět let po puči na Majdanu v roce 2014. Ale Zelenskyj tento slib také porušil a vyprovokoval válku s Ruskem a zároveň projevil touhu po vstupu Ukrajiny do NATO.

Podle Rittera je Zelenského funkční období prezidenta Ukrajiny vyvrcholením desetiletí trvajícího plánu USA a Spojeného království přeměnit Ukrajinu na rusofobní společnost, která by mohla být použita jako nástroj k oslabení a zničení Ruska.

Agent Zelenskyj cituje Victorii Nulandovou , jak se chlubí tím, že USA utratily 5 miliard dolarů na Ukrajině od pádu Sovětského svazu. Pojednává také o prezidentství Viktora Juščenka, který se dostal k moci v barevné revoluci podporované USA poté, co byl sveden Američankou Katerynou, která se stala jeho manželkou.

Klíčovým rysem Juščenkova prezidentství byla jeho rehabilitace Organizace ukrajinských nacionalistů (OUN), která během druhé světové války proti Sovětskému svazu spolupracovala s nacisty a byla podporována CIA.

Juščenko označil za národní hrdiny takové fašistické kolaboranty jako Stepan Bandera a Roman Šuchevyč, které Zelenskyj také chválil .

Detail osoby Popis automaticky generovaný

Stepan Banders, vlevo, a Roman Shukhevych, vpravo. [Zdroj: kresy.pl ]

V roce 2010 byl Juščenko ve volbách poražen Viktorem Janukovyčem, který spojil Ukrajinu s Ruskem a zbavil Banderu a Šuchevyče postavení hrdinů.

Janukovyč se tak stal terčem americké operace pro změnu režimu, která vyústila v roce 2014 v převrat na Majdanu a válku na východní Ukrajině poté, co obyvatelé provincií Doněck a Luhansk hlasovali pro svou autonomii.

Brutalita popřevratového režimu se projevila v násilném potlačení jakéhokoli odporu a masakru odborových aktivistů v Oděse, o kterém Zelenskij v té době mlčel.

Ritter poukazuje na to, že značné procento ukrajinské politické a vojenské elity od puče na Majdanu v roce 2014 absolvovalo školení v Evropském centru pro bezpečnostní studia George C. Marshalla, což jim pomohlo vštípit rusofobní pohledy.

SBU se vyvinula v pobočku CIA, která zabírá celé patro v sídle SBU.

Ukrajinská bezpečnostní služba v Kyjevě

Sídlo SBU v Kyjevě – kde CIA vlastní patro. [Zdroj: sott.net ]

CIA spolu s britskou MI6 pomohla řídit Zelenského hrdinskou image na Západě, kterou chtěla upevnit tím, že se on a jeho manželka Olena objevili na obálce magazínu Vogue .

Podle Rittera CIA a MI6 také pomáhaly Zelenskému v divadelní inscenaci masakru v Bucha, který byl obviňován Rusy, ale zdá se, že jej primárně provedl ukrajinský neonacistický prapor Azov.

Bucha je dobrou metaforou pro Zelenského politickou vládu, která byla optickou iluzí. Veřejnost byla podmíněna věřit ve zdravý obraz Zelenského pěstovaný ve „Služebníkovi lidu“. Skutečný Zelenskij je však slávou toužící po sociálním horolezci, který ve službách cizích mocností odsoudil své vlastní lidi do pekla.

Jeremy Kuzmarov je šéfredaktorem CovertAction Magazine. Je autorem čtyř knih o zahraniční politice USA, včetně Obamových nekonečných válek (Clarity Press, 2019) a The Russians Are Coming, Again, with John Marciano (Monthly Review Press, 2018). Je k zastižení na adrese: jkuzmarov2@gmail.com .

Poznámka

  1. Zelenskyj měl na sobě také košili s odznaky Organizace ukrajinských nacionalistů (OUN), která ve druhé světové válce kolaborovala s nacisty proti Sovětskému svazu.
  2. Vybraný obrázek: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij s králem Karlem III. [Zdroj: news.abplive.com ]

ZDROJ:https://www.globalresearch.ca/zelensky-planned-operation-western-intelligence-services/5829218

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *