Tito jedinci by ještě nedávno skončili v péči psychiatra, dnes jsou oslavováni

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

26.12.2023

Poněkud zvláštní jedinci, které můžete shlédnout na videích níže, žijí v USA. Ještě možná tak před 20 lety by všichni skončili ve svěrací kazajce u nějakého amerického Chocholouška. Nicméně dnes jde o jedince systémem velmi podporované, mnohdy o celebrity a nejeden z nich dokonce pracuje s dětmi, jimž předává své názory.

Dnes se tak dává obrovský prostor různým šílencům, kteří jsou navíc považováni za vzory pro nejmladší generaci. Každý z nich samozřejmě věří na 120 pohlaví – a i oni sami se většinou považují za cokoli jiného než za obyčejného muže nebo obyčejnou ženu…

Tento biologický muž, který se prohlásil za ženu, žádá, aby byl potrestán každý, kdo ho osloví jako muže:

Tento jedinec není jen LGBTQ, ale i protibělošský rasista (což je velmi často jedno a totéž).

Ve videu prohlašuje: Bělošská perspektiva genderu, genderových rolí a standardů krásy podporuje bílou nadřazenost, takže se o genderu musíte učit od černocha

Také toto učí děti. Tato „učitelka“ je údajně queer nebinární – tedy rozhodně ani muž a ani žena. Zde inzeruje i domácí vzdělávání:

Další tranďák si stěžuje, že není vždy oslovován jako žena. Stěžuje si na to, že mnoho lidí je transfobních:

Také tento jedinec si myslí, že je žena (pravděpodobně jde ovšem o pedofila). Na Tik Toku vyzývá děti, aby opustily své rodiny a přerušily s nimi kontakt, že je to učiní šťastnějšími. On sám má zájem se s dětmi soukromě zkontaktovat.

Toto učí na americké střední škole. Tato osoba tvrdí, že je nebinární (tedy ani muž, ani žena). Nicméně také tvrdí, že zažívá genderovou euforii a afirmaci, když ji studenti oslovují mužským genderovým jazykem:

Tato LGBTQ důchodkyně se těší na to, že republikánské voliče a jejich blízké postihne cukrovka či jakákoli jiná nemoc. Očividně Bidenova obdivovatelka…

Tato drag queen transka je bývalým členem školního výboru, nicméně stále vystupuje na školách a učí děti jak se stát drag queen a zpívá sprosté písničky.

Tento jedinec, který si myslí, že je žena, vyzývá k násilí proti všem transfobům:

Muž, který předstírá, že je žena, říká, že má genderovou euforii z mytí nádobí a pláče.

Toto zjevení vysvětluje, jakými zájmeny má být oslovováno:

Také tento jedinec se považuje za ženu:

A nakonec v USA velmi dobře známý tranďák z reklamy na pivo Bud light, které se díky němu dostalo až na okraj krachu. Zde se chlubí, že má jíž v dokladech konečně uvedeno, že je žena:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *