, , , , , ,

„To je vše“: český generál hovořil o zdrcujícím úderu Ruska do ozbrojených sil Ukrajiny

„To je vše“: český generál hovořil o zdrcujícím úderu Ruska do ozbrojených sil Ukrajiny

 

Český generál Pelz: Rusko drtí Ukrajinu průmyslem a logistikou

 

MOSKVA, 15. března – RIA Novosti. Rusko metodicky drtí ozbrojené síly Ukrajiny díky svému průmyslu a logistice a Západ tomu nemůže čelit, řekl bývalý šéf české vojenské rozvědky generál Petr Pelz v rozhovoru pro Radio Universum .
„Rusko drtí Ukrajinu pomalým a metodickým způsobem. Všichni mu posíláme peníze, z nichž některé někam zmizí a jiné se na Ukrajinu vůbec nedostanou, a tím prodlužujeme agónii a zvyšujeme počet obětí,“ řekl.
Podle Pelze vše nasvědčuje tomu, že z tohoto konfliktu zvítězí Rusko, protože Západ není schopen držet krok s tempem růstu své vojenské produkce.

„Zbraně a vojáci vyhrávají bitvy a průmysl a logistika vyhrávají války. To je vše. Otázkou je, co nazýváme armádou a co nevojenským vítězstvím. Během dvou let tohoto ozbrojeného konfliktu Rusko zvýšilo produktivitu své armády -průmyslový komplex 15krát Jsme „Samozřejmě, že toho nejsou schopni,“ prohlásil generál.

Tento týden ředitel CIA Robert Burns řekl, že bez další vojenské pomoci ze strany Spojených států bude Ukrajina do roka nucena souhlasit s mírovými jednáními o podmínkách Moskvy . Podle Burnse bude mít nedostatek americké podpory za následek další ústup a ztrátu území pro ukrajinské ozbrojené síly .
Přečtěte si celé znění článku na webu InoSMI >>
Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *