, , ,

Německý mainstreamový pisálek rozpitvává vlastní manipulace a podněcování nenávisti proti odpůrcům covidismu

Německý mainstreamový pisálek rozpitvává vlastní manipulace a podněcování nenávisti proti odpůrcům covidismu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

14.3.2023

Nejde v poslední době o prvního pisálka, který si tak trochu sype popel na hlavu a přiznává, že právě médium, pro které on sám píše, se podílelo na všech covidových lžích a podněcování nenávisti nejprve proti všem, kdo odmítali nesmyslná nařízení a později proti všem, kdo se odmítli stát obětí experimentální genové terapie.

Zatím se tedy toto přiznání na vlastním podílení se na zločinech covidismu objevuje jen v zahraničí, naši propagandisté ze Seznamu, iděsu a z řady dalších dezinformačních médií se k šíření lží a nenávisti raději nepřiznávají a buď je stále obhajují nebo dělají, jako by se nic nestalo a nálepku dezinformátorů nadále dávají těm, kdo od začátku psali pravdu a byli za ni cenzurováni.

Tato propagandistická média obhajovala všechna nesmyslná nařízení, za nemalé úplatky propagovala genové injekce a podněcovala nenávist ke všem, kdo se proti státní šikaně vzepřeli. Mimo jiné měla na svědomí i diskreditaci lékařů a jiných odborníků, kteří na všechny lži upozorňovali, aby se dnes ukázalo, že právě oni měli pravdu.

V Německu je jednou z obdob našich jednostranných propagandistů mimo jiné i „Spiegel,“ který patří asi k tomu nejhoršímu, co u našich západních sousedů mezi mainstreamovou žumpou najdete.

Novinář Spiegelu nyní ostře kritizuje nedostatek kontroly federální vlády během covidové krize ze strany mainstreamových novinářů, kteří bezmezně vše s čím vlády přišly, podporovali.

Zdá se zvláštní, že sloupec skrytý za platební bariérou s názvem „ Wir Coronaversager “ se ve „Spiegelu“ objevuje až zhruba tři roky po začátku takzvané pandemie – dlouho, dlouho po prokazatelné neúčinnosti opatření jejichž jediným cílem bylo omezení občanských svobod.

Pro připomenutí: Již v roce 2021 se dalo s jistotou předpokládat, že opatření měla devastující důsledky pro ekonomiku a obyvatelstvo, ale nezachránila žádné životy (viz zde, zde a zde ). Další studie později potvrdily neúčinnost covidových opatření (viz např. zde a zde).

To, co kritičtí odborníci a v neposlední řadě alternativní média od začátku odsuzovali, bylo v mainstreamu dlouhou dobu převážně ignorováno. Místo toho byli v zájmu vlády kritici odsuzováni, kriminalizováni a vykreslováni jako hloupí pravicoví extremisté, jedinci, kteří vraždí babičky a antidemokraté.

Spiegel si ovšem sype popel na hlavu až nyní, kdy již jejich lži a manipulace nejsou nadále udržitelné: „Nyní víme, že mnohá pandemická opatření byla nesmyslná, přehnaná a nezákonná,“ píše mainstreamový novinář.

Autor dále kritizuje, jak snadno byla v údajně liberální společnosti pozastavena práva na svobodu, a že samotné orgány odpovědné za kontrolu vlády selhaly.

„Málo lidí se ohradilo, když politici před třemi lety nejprve nařídili uzavření škol a pak toto uzavření opakovaně prodlužovali na měsíce,“ pokračuje. To je samozřejmě špatně, protože od začátku existovali kritici – ale mainstreamová  média jako je i německý „Spiegel“ je obecně raději vykreslovala jako dezinformátory a pseudovědce a masivně poškozovala jejich pověst, aby jim lidé nic nevěřili.

V následujícím odstavci komentátor poznamenává, že média – „včetně nás ve Spiegelu“ – selhala: „Obávám se, že diktátor v nás byl dost silný,“ uvádí. Tato výtka vůči vlastnímu médiu mu je jistě ke cti a ne nadarmo se mu na sociálních sítích dostává za jeho text hodně povzbuzení.

Nabízí se však otázka, kdy se tato forma sebekritiky zcela oficiálně objeví ve všech těch médiích, která v posledních letech provádějí vládní propagandu téměř výhradně bez kritiky.

A kdy se tito manipulátoři veřejně omluví všem odborníkům, kteří od začátku hovořili pravdu, ale byli touto mainstreamovou žumpou dehonestováni a posíláni do sféry dezinformátorů?

Je třeba ovšem zdůraznit, že němečtí pisálci si poslední dobou sypou popel na hlavu pravděpodobně zejména kvůli nedávnému rozhodnutí braniborského ústavního soudu, že takzvaný „městský zákon o covidu“ porušil zemskou ústavu, což znamená, že politici šli skutečně za hranu zákonů i ústav zemích, kde se restrikce zaváděly. Žaloba byla podána AfD v reakci na tato nařízení.

Předpokládám, že naše mainstreamová žumpa se neomluví nikdy. Ani za lži „o účinných a bezpečných vakcínách, které přinesou stádní imunitu,“ ani za podněcování proti neočkovaným a plný souhlas s každým nesmyslným nařízením, se kterým přišla vláda…

ZDROJ: Necenzurovaná pravda, Slovankahttps://necenzurovanapravda.cz/2023/03/nemecky-mainstreamovy-pisalek-rozpitvava-vlastni-manipulace-a-podnecovani-nenavisti-proti-odpurcum-covidismu/

Dočetli jste jeden z našich článků?
Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti.
Více o financování zdola se dozvíte http://ZDE: https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *