, , , ,

Světové ekonomické fórum prohlašuje, že pedofilové „zachrání lidstvo“

Světové ekonomické fórum prohlašuje, že pedofilové „zachrání lidstvo“
 Světové ekonomické fórum prohlašuje, že pedofilové „zachrání lidstvo“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Skutečnost ověřena

Kontroverzní iniciativa, kterou na Světovém ekonomickém fóru v Davosu prosazuje Klaus Schwab, vyvolává bouřlivé reakce rodin a všech, kterým záleží na dětech.

Světové ekonomické fórum nyní vyzývá k dekriminalizaci sexu s dětmi a tvrdí, že zákony proti „lásce s věkovým odstupem“, známější jako pedofilie, „porušují lidská práva“.

Podle Klause Schwaba, který na Světovém ekonomickém fóru prohlásil, že příroda vytváří pedofily ve stále větším počtu z nějakého důvodu, je epidemie pedofilie, která zachvátila svět, spíše než pohromou „darem přírody“ lidstvu.

Podle výzkumné zprávy prezentované na WEF v Davosu představuje fenomén pedofilie pokus přírody očistit zemi a „zachránit lidstvo“ před sebou samým. Podle akademických údajů mají lidé přitahovaní nezletilými mnohem menší pravděpodobnost, že zplodí velké množství potomků, a takzvaní „nezletilí“, s nimiž mají takzvané „vztahy“, mají statisticky menší pravděpodobnost, že budou sami následně stát v čele početných rodin.

To se líbí WEF a jejich vizi zničení rodinné jednotky a vylidnění země.WEF, který nařídil mainstreamovým médiím, aby začala prosazovat tento názor, chce zavést mezinárodní politiku, která bude vyžadovat, aby většina zemí dekriminalizovala nebo alespoň zmírnila své zákony proti pedofilii.Deník New York Times, který je vždy v čele globalistické agendy, uveřejnil článek, v němž tvrdí, že pedofilie není zločin.Podle Timesů je třeba rozšířit ochranu občanských práv na pedofily. „Bez právní ochrany nemůže pedofil riskovat, že vyhledá léčbu nebo že svůj postoj někomu prozradí, aby mu byl oporou.“

Aby toho nebylo málo, CNN reagovala článkem, v němž prohlásila, že pedofilové nejsou „monstra“ ani „sociální devianti žijící ve stínu“. Podle CNN je nejvyšší čas, aby společnost aktualizovala svůj obraz pedofilů.

Na tento článek CNN navázala ještě explicitnější výzvou k soucitu. Místo abychom pedofily považovali za nejnižší z nejnižších, měli bychom jim podle CNN vyjít vstříc a snažit se je pochopit, protože, jak tvrdí, „člověk si nemůže vybrat, že nebude pedofilem“.

Psycholog Jesse Bering, autor knihy Perv: Sexuální deviant v každém z nás“, také nabádá čtenáře, aby s pedofily soucítili, a píše, že pedofilové „nežijí své životy tajně a izolovaně; jsou už napořád skrčení v obranné pozici v tajném pokoji.“

Salon se také zapojil do akce a vyzval nás, abychom se setkali s pedofily, kteří to s námi myslí dobře.

A BBC, která se proslavila tím, že desítky let kryla nejznámějšího britského pedofila Jimmyho Savila, také chce, abychom o nové generaci pedofilů smýšleli pozitivně.

Nenechte se mýlit, probíhá koordinovaná snaha prezentovat pedofilii jako „neškodnou“.

Co se děje? Média nám předkládají klasický případ „Overtonova okna“. Podle politologa Josepha Overtona existuje okno, v jehož rámci existují myšlenky, které společnost považuje za „přijatelné“, a proto je toleruje i těm, kteří je nesdílejí. Myšlenky mimo toto okno jsou považovány za „extremistické“ a ve veřejné diskusi nejsou akceptovány.

Od této myšlenky Overtonova okna se odvíjí teorie o tom, jak se může myšlenka, která je v současnosti radikální, stát ve společnosti přijatelnou, nebo se dokonce stát populární politikou. Jde o škálu vnímání, kdy se člověk dostává od myšlenky, kterou považuje za nemyslitelnou, k myšlence, kterou považuje za radikální, pak za přijatelnou, pak za populární a v tomto bodě ji promítá do praxe politiky.

Podle globální elity v Davosu nastal čas, aby je většinová společnost dohnala a uvolnila zastaralé společenské tabu vůči pedofilii. A jak lépe změnit morálku společnosti než vymýváním mozků dětem?

Právě tento týden byl Klaus Schwab přistižen, jak se chlubí tím, že Světové ekonomické fórum zcela infiltrovalo vzdělávací systémy v mnoha zemích. Podle Schwaba, pokud jsou děti vystaveny ideologii WEF v dostatečně nízkém věku, mohou být zcela převychovány.

Infiltrovali se do škol a připravují plán, který míří přímo na naše děti. A my už víme, že pronikli do školních kabinetů.

Vlády po celém světě, operující pod kontrolou Světového ekonomického fóra, vedou válku proti našim dětem. Mladí globální lídři Klause Schwaba se systematicky snaží normalizovat pedofilii a dekriminalizovat sex s dětmi po celém světě.

Tento týden na krajně levicovém Novém Zélandu Jacindy Ardern soudce prohlásil, že dvanáctileté děti mohou dát souhlas k sexu s dospělými. Slyšeli jste správně. V daném případě šlo o 45letého muže, jehož obhajoba se soustředila na tvrzení, že jeho 12letá oběť „to chtěla“. Podle muže středního věku na něj dvanáctiletá dívka k sexu tlačila.

„Vím, že byla dítě, ale způsob, jakým ke mně přišla, byl jako u dospělé ženy. Odmítl jsem ji, ale ona se ke mně stále vracela. Opravdu to chtěla udělat,“ řekl 45letý muž o dítěti, kterému tehdy bylo 12 let.

Podle zprávy deníku New Zealand Herald se soudce Earwaker v posledních dnech procesu zabýval otázkou souhlasu osoby mladší 16 let:

„Z právního hlediska osoba mladší 16 let nemůže dát souhlas k obvinění z neslušného jednání, proto jako porota musíte rozhodnout pouze o tom, zda k neslušnému jednání došlo,“ řekl.

Pak přišel ten pravý okamžik. Soudce porotě řekl:

„Ale pokud jde o pohlavní styk, osoba mladší 16 let může dát souhlas. Na základě důkazů, které máte k dispozici, musíte zvážit, zda byl souhlas udělen, či nikoli.“

Vítejte na Novém Zélandu Klause Schwaba.

Ale počkejte, až uslyšíte, co se děje ve Francii.

Emmanuel Macron byl letos znovu zvolen prezidentem ve volbách, které byly všeobecně považovány za podezřelé. Asi nepřekvapí, že je také jedním z Mladých globálních lídrů Klause Schwaba a že Francie také normalizuje pedofilii.

Vláda prezidenta Macrona v roce 2018 hlasovala proti tomu, aby ve Francii existovala věková hranice pro souhlas s pohlavním stykem, a stala se tak jednou z prvních zemí, která podlehla tlaku mezinárodní kliky odhodlané dekriminalizovat sex s dětmi po celém světě.

To znamená, že federální zákon ve Francii nemá zákonnou věkovou hranici souhlasu a dospělí, kteří mají sex s dětmi jakéhokoli věku, nebudou stíháni za znásilnění, pokud dětská oběť nebude schopna prokázat „násilí, hrozbu, nátlak nebo zaskočení“.

Návrh zákona proti sexuálnímu a genderově podmíněnému násilí, známý jako zákon Schiappa, podepsal francouzský parlament 3. srpna a vyvolal ve Francii pobouření, neboť rodiče a skupiny na ochranu práv dětí obvinili Macronovu vládu ze zrady dětí národa.

Podle úředníků zabývajících se ochranou dětí vystavuje neexistence věkové hranice ve Francii miliony dětí vážnému nebezpečí sexuálního zneužívání.

Pokud něco, tak je to slabé slovo. Ale měli by být překvapeni? Macron je stejně jako Jacinda Ardern z Nového Zélandu jedním z Mladých globálních lídrů Klause Schwaba. Všichni jsou pekelně odhodláni vést válku proti našim dětem.

Média hlavního proudu samozřejmě spoluvinně mlčí. I ta byla infiltrována Světovým ekonomickým fórem a pokusí se vás zlikvidovat, pokud se odvážíte o některé z těchto otázek mluvit nahlas. Podle mainstreamových médií v roce 2020 je obezita zdravá. Experimentální vakcíny nezpůsobují, že by lidé padali do bezvědomí a umírali. A potrat je láska.

George Orwell nás před touto dobou varoval. Říkal, že elita se nás bude snažit přesvědčit, že dvě a dvě se rovná pět. Že válka je mír.

Teď se nás snaží přesvědčit, že znásilňování dětí je způsob, jak udělat svět lepším.

Ani Orwell si nemyslel, že zajdou tak daleko.

Ale pokud jste v poslední době věnovali pozornost absurdní politice WEF, nebudete překvapeni. Všechny politiky WEF mají jedno společné: dehonestují nás, ponižují a zesměšňují. Jsou navrženy tak, aby nás připravily o všechny radosti života a způsobily maximální bolest.

Dále je tu snaha o depopulaci, která byla dlouho konspirační teorií, ale nyní je zcela otevřená. Už se ani nesnaží předstírat, že nechtějí zlikvidovat většinu z nás.

Podle těchto dvou hochštaplerů WEF jsou všechny náboženské skupiny proti Světovému ekonomickému fóru, protože náboženství chtějí „více duší“ a WEF „chce méně“.

. https://newspunch.com/world-economic-forum-declares-pedophiles-will-save-humanity/?fbclid=IwAR0fDC5ApKxp2g_vF5DshNKGMcula9YaEJT–mZ7WyUOeb32-Z6u35zdFmg#:~:text=for%20the%20decriminalization-,of,-sex%20with%20children
/div>

V jakém okamžiku se zastavíme a řekneme „dost“? Kolikrát musí Světové ekonomické fórum prohlásit své zlovolné záměry, než se svět zastaví a začne poslouchat?

Pravá ruka Klause Schwaba Yuval Noah Harari, který má za sebou dlouhou historii vyslovování toho tichého nahlas, prohlásil, že Bůh je mrtvý a „Ježíš je fake news“.

Podle Harariho není v moderním světě místo pro tradiční křesťanské hodnoty. Je načase, aby svět přijal božství Světového ekonomického fóra a opustil staromódní společenská tabu.

Zdá se, že poukazování na špatnosti elit nikdy nic nezmění ani na ně nebude mít žádný vliv. Proč? Protože se nestydí. Nestydí se, protože nemají žádný morální kompas. Nemají morální kompas, protože věří, že Bůh je mrtvý, a žijí podle pravidla „dělej si, co chceš“. Toto přikázání proniká do všech vláken jejich ideologie, od voleb přes otevřené hranice až po změnu klimatu, potraty, pedofilii a další.

Vím, že se někdy můžeme cítit ponuré a osamělé, ale masy se probouzejí a elita nebude moci převzít moc tak snadno, jak očekávala.

Dokonce i ovce pomalu otevírají oči, což znamená, že pro lidstvo existuje naděje, pokud budeme pokračovat ve vzdělávání mas. Prosím, lajkujte toto video a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat v šíření informací široko daleko a odhalovat agendu globalistické elity.

Jsme v tom společně a nejdůležitější je nenechat se zviklat špinavou politikou a rozptylováním, které by lidi poštvalo proti sobě.

Společným nepřítelem je ten, kdo se snaží ovládnout a otrávit vás a zkazit vaše děti, nikoli váš bližní. Pokud zůstaneme silní a jednotní, tuto bitvu vyhrajeme.

nbsp;

3 replies
  1. Kateřina Sejčková
    Kateřina Sejčková says:

    Děkuji za skvěle zpracovaný článek. Bohužel je třeba tuto zrůdnost NWO ( Nového světového řádu) a s ním spojeného Great Resetu (Velkého resetu) , tedy plány WEF (World Economic Forum, světového ekonomického fóra, je třeba toto vše lidem otevřeně UKÁZAT, jak již bylo mnohokrát řečeno, protože kdo nezažije a neuvidí, ten neuvěří.
    Jedině pak se snad, doufejme, zbytek světa probere z dřímoty a bude požadovat, jak by řekl Komenský, „nápravu věcí lidských“, nápravu světa, a konečně se aspoň větší část lidstva převezme zodpovědnost za svůj život do VLASTNÍCH rukou a zapojí do tvoření skutečně zdravého, spravedlivého a laskavého světa. Svět a člověk boží se nepotřebuje klanět umělé inteligenci, ale může ji rozumně využívat, pokud ji dokáže udržet „na uzdě“ a pokud člověk nezanevře a nezapomene na své tvůrčí schopnosti a na skutečného Boha – stvořitele.
    p.s. WEF by klidně mohlo jmenovat WSF – tedy WORLD SATANIST FORUM – světové satanistické forum, jelikož se tyto nelidské a psychopatické kreatury, které se tam scházejí, otevřeně přiznávají k satanismu, depopulaci, otroctví lidí, transhumanismu apod., ba se těmito myšlenkami ještě chlubí. Slyšela jsem v jednom videu, jak Harari říkal, že člověk nepotřebuje už Boha, protože sám už může být jako Bůh. Takhle se přesně rouhal i lucifer a satan. Harari je skutečným služebníkem satana, jelikož pohrdá vším lidským od Boha, a chce přetvořit člověka k „obrazu svému“, tedy chce z něj udělat kyborga, „humanoida“, chce vytvořit novou rasu se „super schopnostmi“, ale totálně poddajnou a zotročenou, sloužící, no hádejte komu. Nedivila bych se, kdyby Harari se Schwabem už někde v podzemí budovali svoji armádu bezbožných a zotročených kyborgů. 🙁 Tomu bude konec jedině tehdy, když se tomu lidstvo postaví a nenechá se zlákat na cukrlátka „super schopností“ či dokonce příslibu nesmrtelnosti….a kdo by chtěl být nesmrtelným a doživotním otrokem umělé inteligence…? Jistě se pár takových najde….nakonec přeci jen nejspíš dojde, jak už před cca sto lety předpovídal Rudolf Steiner či i náš Karel Čapek, k válce mezi lidmi a stroji (roboty, kyborgy apod). A to bude nejspíš už skutečně poslední válka o lidstvo a o duše…

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *