, , , , , ,

Spojené státy americké podporují ruské strategické cíle na Ukrajině i v Evropě

Spojené státy americké

Spojené státy americké podporují ruské strategické cíle na Ukrajině i v Evropě

Celý článem si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Ivan Štubňa 7.12.2022

Může se to zdát divné, ale je tomu tak. Uveďme si stručně základní fakta.

Západ v čele s USA vyvolal na Ukrajině převrat organizací majdánských událostí. Následek legální připojení se Krymu k Rusku. Následně ukrajinské loutky dosazené do funkcí Spojenými státy rozpoutaly teror proti převážně rusky mluvícímu obyvatelstvu. V Doněcku a Luhánsku  připravovaly se na nasazení armády proti tamním Rusům. Minské dohody byly Západem úmyslně odsabotováný. Již v době jednání o Minských dohodách Západ a NATO plánovaly zástupnou válku proti Rusku na Ukrajině. Jelikož každá akce vyvolává reakci. Rusům došla trpělivost, když v těchto teritoriích bylo zabito kolem 15 000 lidí. Prohlásili tzv. speciální operaci pro demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny. Ruské vojenské jednotky začaly uskutečňovat své operace 24. února 2022 na Ukrajině. Postupným vývojem událostí se uskutečnila referenda. V Doněcké a Luhanské lidové republice a na východě. V Chersonské oblasti a Záporožské oblasti k připojení se Rusku. Tato teritoria tvoří asi 15 procent ukrajinského území. Tolik fakta.

USA a zločinecká aliance NATO se rozhodly, že „pomohou“ Ukrajině. Tím, že jim dodají zbraně v miliardách určené k vzájemnému zabíjení se Slovanů. (pozn. Kdyby se náhodou vyskytl konflikt např. mezi Angličany a Francouzi, tak by vojenské řešení dodávkami zbraní jiných států na 100% nepřicházelo v úvahu). USA a členské státy NATO prodlužují válku dalšími dodávkami zbraní.  Není předpoklad brzkého ukončení konfliktu.

Z Ukrajiny uprchlo již více než osm milionů Ukrajinců. Skončí-li válka někdy na jaře příštího roku tak se odhadem vylidní více než čtvrtina ukrajinského obyvatelstva. Začne obnova Ukrajiny a je velký předpoklad, že kromě navrácených Ukrajinců se do regionů Ukrajiny přistěhuje značná část Rusů. Řekněme kolem čtyř milionů, kteří budou součástí „ochranného deštníku“ Ruska před invazí NATO.

Pokud se bude válka prodlužovat za podobné šílené „pomoci“ USA a NATO. Ukrajina se bude nadále vylidňovat a později  budou další teritoria, která budou postupně obsazována ruským obyvatelstvem. Může se stát, že nakonec Ukrajina zanikne a stane se součástí Ruska.  Většina jejích obyvatel se rozptýlí po Evropě nebo jiných částech světa. V dalších letech a generacích Ukrajinky geneticky upraví slovanský genofond v Evropě.

Urychlí se vymírání Němců v jejich vlastním teritoriu. Již nyní je 20% obyvatel Německa nepůvodních. Nejvíce z afrického kontinentu a Turků. Migrací zapříčiněnou válkami USA na Blízkém východě se demografické ukazatele ještě více změní v neprospěch původních obyvatel Německa. To samé čeká Francie i Anglie, ale i jiné menší západní státy Evropy. Bývalé kolonizované země začnou kolonizovat své kolonizátory.

Zelený klaun z Kyjeva dostal přímo příkaz z Pentagonu k bombardování největší jaderné elektrárny v Evropě . Záporožské jaderné elektrárny (ZJE). Proč? Ruští vědci, kteří zkoumají ZJE, přišli na to, že některé její bloky byly upraveny na takové obohacování uranu, ze kterého by bylo možné vyrobit atomovou bombu. Ukrajinci chtějí tak zahladit stopy po nelegální výrobě jaderné zbraně! Kromě toho ZJE je jediná atomová elektrárna, ve které se postavily sklady podle řady USA na vyhořelé palivo nad zemí. (Všude jinde se uskladňuje pod zemí). Třeba si uvědomit, že ZJE skladuje vyhořelé jaderné palivo ze všech jaderných elektráren Ukrajiny! Celkem má Ukrajina 15 jaderných reaktorů.

Zatím to Ukrajincům nevychází. Naštěstí. Tupí představitelé zemí v Evropě tuto skutečnost podceňují. Šéf MAAE Rafael Grossi řekl, že experti jsou údajně blízko k přijatelné dohodě mezi Ukrajinou a Ruskem o vytvoření bezpečnostní zóny kolem této elektrárny, ale to je málo. To je naivní představa Grossiho, že dohoda by to vyřešila. Nevyřeší. Naopak. Usnadní přístup Ukrajinců k sabotáži. Ukrajinci permanentně útočí na sklady vyhořelého paliva. Havárie a následný výbuch „špinavé bomby“ v Záporožské elektrárně by vyhubil půl Evropy!

Nesmíme však zapomínat, že Američany vyvolaná válka na Ukrajině ohrožuje celou Evropu. Zničení Evropy je dalším americkým cílem a má posílit hegemonistické cíle USA. USA a západní země NATO ve velkém dodávají zbraně a vojáky do členských států prvního úderu – tedy hlavně východní slovanské státy a státy Pobaltí. Jenže rozpadem Evropy, jak ji nyní známe, se posílí v Evropě ruský vliv. USA se strašně mýlí, pokud si myslí, že si Evropu udrží pod svým vlivem.

USA chtějí vyvolat válku v Evropě pod tvz. False Flag ,pod falešnou vlajkou. Udělali to už v historii světa mnohokrát. K tomuto účelu jim mohou posloužit Poláci, kteří se nechají vtáhnout do. S vidinou okupace a zmocnění se bývalých území Polska na Ukrajině. Další hrozbou je vyprovokování vtržení vojsk NATO do oblasti Kaliningradu. Třetí plánovanou a rozpracovanou provokací je vyvolání konfliktu mezi Srbskem a ukradeným Kosovem

A co Slovensko? Záchrana Slovenska spočívá v základních krocích:

Odstranění zaprodanecké vlády.

Vytvoření skutečné demokratické vlády, která by měla vzejít z transparentních voleb. (Je třeba dát pozor na to, aby volby nebyly elektronicky ani jinak zmanipulovány).

Vyhlášení neutrality Slovenska a vystoupení z NATO.

Uskutečnění opatření ke stabilizaci a rozvoj ekonomiky a hospodářství SR ve všech sektorech.

Deratizace silových resortů a navrácení důvěry v jejich činnost tak, aby plnily cíle a zájmy SR s ohledem na zajištění suverenity a práva.

Následně rozpracovat plán obnovy SR tak, aby rozvíjel všechny oblasti činnosti SR v jejím zájmu.

Další zdroje: VIDEO: Ruský velvyslanec v OSN varoval před jadernou katastrofou v Evropě v důsledku pokračujícího ostřelování Záporožské jaderné elektrárny ukrajinskou armádou! Dělostřelecké granáty dopadly do skladu vyhořelého jaderného paliva!SNP Ivan ŠtubňaZdroj:https://zvedavec.news/komentare2022/12/9436-spojene-staty-americke-podporuju-ruske-strategicke-ciele-na-ukrajine-aj-v-europe.htm
1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    S tohto článku sa dá usudzovať, že ak sa EU nezbaví vplyvu USA tak nikdy nebude slobodná a nikdy sa nebude môcť na plno rozvíjať. USA im v tom budú neustále brániť. USA využívajú EU ako baranidlo proti Rusku. Preto tak urýchlili rozširovanie zločineckej teroristickej organizácie NATO!!! NATO nie je obranný pakt ako to tvrdia. NATO napadlo Irak na základe klamstiev na pôde BR OSN o ZHN v Iraku!!! NATO napadlo suverénny štát Sýriu a do dnešného dňa ju okupuje jeden z členov tejto zločineckej teroristickej organizácie, hádajte kto? No predsa darebácky štát USA a kradnú zo Sýrie ropu. Dokonca samotné Turecko ako člen NATO tvrdí, že Kurdi sú v teroristickej organizácii a bojujú otvorene proti Kurdom v Sýrii. A kto je na strane Kurdov, hádajte. No predsa USA!!! Neuveriteľné ale je to tak!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *