Bill Gates poskytl organizaci UKAid desítky milionů na genetickou modifikaci hospodářských zvířat.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

6.1.2023

Bill Gates nechce očkovat jen lidi, ale také hospodářská zvířata. Tento zlověstný plán není, jak tvrdí, pomoci zvířatům přežít, aby děti v Africe a jižní Asii dostávaly více masa, mléčných výrobků a vajec. Jde o investici, kterou uskutečňuje prostřednictvím organizace UKAid a jejímž cílem je s největší pravděpodobností vlastnictví a kontrola zdrojů potravin pro nejchudší obyvatele světa.

V lednu 2018 navštívil Bill Gates farmu Langhill na Edinburské univerzitě, aby zahájil činnost univerzitní Globální akademie zemědělství a potravinové bezpečnosti. „[Nejde] jen o zemědělství a systémy zásobování potravinami, ale o politiku, správu věcí veřejných, konflikty, změny životního prostředí – tolik různých aspektů,“ řekl univerzitní profesor Geoff Simm.
Na níže uvedeném videu, zatímco profesor Simm pronáší tato slova, si všimněte nápisu v pravé části snímku. Je na ní uvedeno: „Všichni jsme se rozhodli, že budeme pokračovat v práci: „Jedna planeta. Jedno zdraví. Jedna šance.“

„Jedno zdraví“ je hanebná ideologie One Health, kterou prosazují Peter Daszak, Jeffrey Sachs a Anthony Fauci. Je to plán, který vymysleli v amerických Centrech pro kontrolu a prevenci nemocí („CDC“) a v Davosu, aby provedli „Velký reset“ tím, že převezmou řízení zemědělství – jak hospodářských zvířat, tak rostlin – divoké krajiny a zvířat, která v ní žijí, a zdraví domácích zvířat a zdraví lidí tím, že všechny tyto subjekty definují jako „Jedno zdraví“.

Během společné návštěvy Edinburské univerzity s Billem Gatesem oznámila ministryně pro mezinárodní rozvoj Penny Mordauntová nový výzkum pomoci Spojeného království, který provádí mezinárodní organizace CGIAR. Posláním CGIAR je „poskytovat vědu a inovace, které posunou transformaci potravinových, půdních a vodních systémů v podmínkách klimatické krize“.

Nadace Billa a Melindy Gatesových je významným partnerem v mezinárodním výzkumu a během návštěvy Edinburghu oznámila další investice do výzkumu a vývoje hospodářských zvířat ve Spojeném království.

V níže uvedeném videu Gates navazuje na profesora Simma: „Nadace Gatesových spolupracuje s DFID [britské ministerstvo pro mezinárodní rozvoj] na mnoha věcech. A mezi ně patří i práce, kterou společně děláme v oblasti hospodářských zvířat a která pomáhá zvířatům přežít buď díky vakcínám, nebo lepší genetice,“ řekl Bill Gates.

Další zdroje:

Událost oslavuje inovace v zemědělství ve Spojeném království, University of Edinburgh, 2018
DFID/UKAid financuje britský, ILRI, africký genetický výzkum s cílem podpořit rozvoj afrického chovu hospodářských zvířat, ILRI Clippings, 26. ledna 2018.
Pokud vám záleží na zemědělství, záleží vám na hospodářských zvířatech‚ – Bill Gates, ILRI, 30. ledna 2018
LADbible popsala zapojení Billa Gatese takto: „[Gates] se zavázal věnovat 40 milionů dolarů (28 milionů Kč) na vytvoření superkrávy, která pomůže ukončit světovou chudobu. Ano, čtete správně.“

Podle agentury Reuters Gatesova nadace investovala 40 milionů dolarů do projektů, jejichž cílem je vyvinout vakcíny pro hospodářská zvířata s využitím softwaru a zpřístupnit je nejchudším drobným zemědělcům v Africe a jižní Asii prostřednictvím Globální aliance pro veterinární léčiva pro hospodářská zvířata („GALVmed“), partnerství veřejného a soukromého sektoru se sídlem v Edinburghu.

Deník New York Post uvedl, že Gates chce vzít geny z britského skotu a spojit je s DNA afrických plemen, aby vytvořil krávu, které se bude dařit kdekoli. „Dobytek je kouzelný. Produkci můžete prodat a jsou z toho peníze na školné. Produkci si můžete nechat a to je diverzifikace stravy,“ řekl Gates.

Podle svých internetových stránek Gatesova nadace za období od září 2008 do července 2022 do GALVmedu dosud investovala celkem 182,4 milionu dolarů.

Nakolik je pravděpodobné, že Gatesovými motivy je ukončení chudoby? Velmi nepravděpodobné. Tři roky před investicí 40 milionů dolarů do genetické modifikace hospodářských zvířat, která má pomoci „těm nejchudším“, Gates napsal na svém blogu:

Maso je skvělým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, které pomáhají dětem plně se duševně i fyzicky rozvíjet. Součástí zdravotní strategie naší nadace je dostat do jídelníčku dětí v Africe více masa, mléčných výrobků a vajec.

Je tu však také problém. Chov zvířat může být velkou zátěží pro životní prostředí.

Jak můžeme vyprodukovat dostatek masa, aniž bychom zničili planetu? – Jedním z řešení by bylo požádat největší masožravce (Američany a další), aby se omezili, a to až o polovinu… Levnější energie a lepší odrůdy plodin zvýší produktivitu zemědělství, zejména v Africe, takže nebudeme muset tak často volit mezi krmením zvířat a krmením lidí… Doufám také v budoucnost náhražek masa.

Myšlenka v dřívější části jeho blogu se neshoduje s jeho myšlenkami v pozdější části téhož blogu. Obě nemohou být pravdivé.

Gatesova nadace má zemědělskou agendu, která podporuje agrochemikálie, patentovaná semena, falešné maso a kontrolu korporací – zájmy, které podkopávají regenerativní, udržitelné a drobné zemědělství. Jedním z klíčových hráčů v této agendě je rozsáhlé zavádění syntetického masa. Kromě toho se zdá, že Gates stojí za snahou zabránit matkám v kojení a podporovat přijímání „lidského mléka“ vyrobeného v laboratoři, spolu s dalšími druhy falešných potravin. Můžeme tedy předpokládat, že předchozí část Gatesova blogu je lež.

Následně se Gates v tichosti stal největším vlastníkem zemědělské půdy ve Spojených státech. A má zálusk i na zemědělství v subsaharské Africe a jižní Asii. V lednu 2020 Gatesova nadace oznámila, že vytváří neziskový subjekt s názvem Gates Ag One, jehož cílem je „urychlit úsilí o zajištění přístupu drobných zemědělců v rozvojových zemích … k cenově dostupným nástrojům a inovacím, které potřebují k udržitelnému zvýšení produktivity plodin a přizpůsobení se dopadům změny klimatu“. Tento program není bez finančních důsledků, z nichž jeden spočívá ve finanční zátěži nejchudších obyvatel světa. Zahájení programu Gates Ag One přišlo krátce předtím, než se projevil neúspěch Aliance pro zelenou revoluci v Africe („AGRA“) – založené v roce 2006 Gatesovou nadací a Rockefellerovou nadací – a následná dluhová past pro africké zemědělce i vlády.

Přečtěte si více:

Bill Gates v tichosti realizuje zlověstný plán, jak vás donutit jíst falešné maso.
The Guardian ve spolupráci s Billem Gatesem prosazuje laboratorně vyráběnou dětskou výživu a další věci, které byste měli vědět o falešných potravinách
Farmář Bill a jeho žena, soukromí vlastníci většího množství zemědělské půdy než kdokoli jiný v Americe.
Proč by se Gates kromě zjevné finanční návratnosti své investice jinak zajímal o genetické inženýrství hospodářských zvířat? I když neznáme vnitřní mechanismy mysli globalistů, můžeme zvážit několik teorií, které nakonec končí stejným výsledkem – vlastnictvím a kontrolou několika samozvaných „elit“ s Gatesem jako jejich předákem.

Jednou z teorií pro prosazení geneticky modifikovaných („GM“) forem života by mohlo být umožnění vlastnictví plodin a hospodářských zvířat. Celeste Solumová, bývalá pracovnice FEMA, provedla rozsáhlý výzkum projektu International Barcode of Life („IBOL“) – Rockefellerovy iniciativy, jejímž cílem je označit čárovým kódem veškerý život.

Proč by chtěli označit čárovým kódem veškerý život? Solum v rozhovoru z roku 2020 vysvětlil, že během pandemického cvičení s názvem „Clade X“ v roce 2018 vyšlo najevo, že výbor strávil deset let vytvářením nové taxonomie nebo klasifikace života nazvané PhyloCode. Namísto logických skupin – jako jsou ptáci, hmyz, plazi, ryby a savci – FyloKód přeuspořádal klasifikace. Například člověk patří do stejné čeledi jako členovci, dinosauři a ptáci. „Míchá se to a páruje a nedává to smysl. Ale je to záměr, protože díky genetické modifikaci míchají druhy jako blázni. Žádná forma života už nebude čistá. Jejich cílem je poskvrnit každou jednotlivou formu života,“ řekl Solum.

A proč by to dělali? Protože si nemohou patentovat něco ze „starého světa“, jinými slovy přirozené formy života, řekl Solum, mohou si patentovat pouze novou formu života. Stručně řečeno, chtějí „nový světový řád“ vytvořený k jejich obrazu, který by byl v jejich vlastnictví a zcela pod jejich kontrolou.

Přečtěte si více: Více informací naleznete v článku: Čárový kód života – rozumíme skutečně tomu, co to je a k čemu to směřuje?

Další teorií pro geneticky modifikované formy života by mohlo být „ozdravení“ planety, aby byla méně biologicky rozmanitá a méně komplikovaná. To, čeho jsme v současné době svědky, je celosvětový kolaps mnoha ekosystémů, a není to jen nešťastný vedlejší účinek znečištění, nadměrného používání pesticidů a nových technologií pouličního osvětlení, ale součást promyšleného plánu, jak snížit biologickou rozmanitost planety a učinit svět lépe kontrolovatelným a homogenním místem.

Jakých cílů se masovým vylidňováním živočišného a rostlinného světa dosahuje? Vlastně docela dost. Jedním z nich je, že zlotřilci chtějí, abychom v budoucnu jedli laboratorně vypěstované anorganické náhražky potravin – náhražky masa, zeleniny, dokonce i ovoce – takže se eliminuje svoboda volby lidí. Za tímto účelem vytvářejí masový nedostatek masa, drůbeže a mléčných výrobků a zvyšují jejich ceny.

Send us mail