Sláva Ukrajině dvakrát jinak!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

22.4.2024

Sláva Ukrajině dvakrát jinak! Američtí kongresmani oslavili schválení 60-miliardového balíku pro Ukrajinu banderovským výkřikem, ale totéž heslo dvěma osiřelým bratrům na ukrajinské základní škole křičel voják AFU! Šéf Vojenského zpravodajství končí! Vyděsil se z not, které obdržel v Langley?

Celkem bez překvapení skončilo v sobotu večer hlasování v americkém kongresu, kde došlo k dokonání rozkolu uvnitř Republikánské strany a menšina republikánů společně s většinou demokratů pod vedením republikánského zrádce a šéfa dolní komory kongresu Mika Johnsona schválila [1] balíky zbrojní pomoci pro Izrael, Taiwan a zejména 60 miliard USD pro Ukrajinu, které byly zablokovány již od podzimu loňského roku.

Po odhlasování balíku pro Ukrajinu se z lavic demokratů začalo ozývat obrovské jásání a skandování, kongresmani vytáhli dopředu nachystané ukrajinské vlaječky, povstali a začali mávat vlaječkami a skandovat banderovský nacistický pozdrav “Sláva Ukrajině! s takovou vervou, až to zarazilo i samotné voliče demokratů, kteří sice souhlasí s pomocí Ukrajině, ale poskakování jejich kongresmanů s ukrajinskými vlajkami přímo v dolní komoře jim připadalo naprosto neuvěřitelné a neomluvitelné.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 21.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *