, ,

23.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

23.04.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“ – Elbert Hubbard

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: SLÁVA UKRAJINĚ DVAKRÁT JINAK!

AMERIČTÍ KONGRESMANI OSLAVILI SCHVÁLENÍ 60-MILIARDOVÉHO BALÍKU PRO UKRAJINU BANDEROVSKÝM VÝKŘIKEM, ALE TOTÉŽ HESLO DVĚMA OSIŘELÝM BRATRŮM NA UKRAJINSKÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLE KŘIČEL VOJÁK AFU! ŠÉF VOJENSKÉHO ZPRAVODAJSTVÍ KONČÍ! VYDĚSIL SE Z NOT, KTERÉ OBDRŽEL V LANGLEY?

 

Celkem bez překvapení skončilo v sobotu večer hlasování v americkém kongresu, kde došlo k dokonání rozkolu uvnitř Republikánské strany a menšina republikánů společně s většinou demokratů pod vedením republikánského zrádce a šéfa dolní komory kongresu Mika Johnsona schválila balíky zbrojní pomoci pro Izrael, Taiwan a zejména 60 miliard USD pro Ukrajinu, které byly zablokovány již od podzimu loňského roku.

👉Po odhlasování balíku pro Ukrajinu se z lavic demokratů začalo ozývat obrovské jásání a skandování, 👉kongresmani vytáhli dopředu nachystané ukrajinské vlaječky, povstali a začali mávat vlaječkami a skandovat banderovský nacistický pozdrav Sláva Ukrajině! s takovou vervou, až to zarazilo i samotné voliče demokratů, kteří sice souhlasí s pomocí Ukrajině, ale poskakování jejich kongresmanů s ukrajinskými vlajkami přímo v dolní komoře jim připadalo naprosto neuvěřitelné a neomluvitelné.

👉Nikdo z kongresmanů asi přitom netuší, že ukrajinský duál-pozdrav Slava Ukraini – Gerojam 👉Slava je banderovský nacistický pozdrav, který byl zaveden Stěpanem Banderou v jeho jednotkách OUN/UPA jako ukrajinská nacionální 👉obdoba německého duál-pozdravu Heil Hitler – Sieg Heil, tedy v překladu „Sláva Hitlerovi – Vítězství sláva!“. 👉Duál-pozdravy zavedlo římské vojsko duál-pozdravem, kdy velitel zařval na legii Ave Caesar! (Sláva Cézarovi!) a vojáci legie mu na to sborově zařvali v odpovědi Morituri Te Salutant! (Jdoucí na smrt tě zdraví!).  

Tento pozdrav je chybně přisuzován gladiátorům, ale to je pouhá urban legend podporovaná filmy Hollywoodu, neboť gladiátoři jako otroci podle historických záznamů nesměli své pány a ani císaře oslovovat, protože otroci v Římě neměli dovoleno mluvit. Podle Tacita šlo o duál-pozdrav římských legií. O tom, že by pozdrav používali v Koloseu gladiátoři, neexistuje žádný historický záznam. To jenom na okraj.

VIDEO: SLÁVA UKRAJINĚ MÁ DVĚ PODOBY!

Vojenské duál-pozdravy jsou odvozeny od civilních křesťanských duál-pozdravů jako např. Pozdrav Pánbůh – Dejžto Pánbůh! Není to tak dávno, kdy bývalý voják ukrajinské divize SS-Galizien Jaroslav Hunka stál v pozoru v kanadském parlamentu a celý parlament mu tleskal, že za II. sv. války bojoval proti ruskému útlaku, tedy na straně Německa proti Sovětskému svazu. Proto 👉nás nesmí překvapit, že teď pro změnu američtí vylízaní kongresmani vykřikují nacistické banderovské heslo, o jehož významu a historii neví naprosto nic.

👉Jenže přesně ve chvíli, kdy kongresmani v sobotu řvali v bujaré oslavě Sláva Ukrajině, tak na druhé straně oceánu na Ukrajině se před pár dny odehrálo jiné řvaní tohoto pozdravu. Video odvysílala ruská televize v pořadu 60 Minut a zachycuje neuvěřitelný obraz z jedné ukrajinské základní školy. Video se dostalo na Telegram a vyvolalo opravdu značné emoce. Voják AFU totiž přišel do školy za dvěma bratry, jejichž otec spolu s ním bojoval na frontě a padl tam. Voják oběma bratrům přinesl z velení brigády dva diplomy vyznamenání jejich otce za hrdinství. Malý Konstantin měl slzy na krajíčku, kus papíru mu tátu nevrátí. Menší Děvjan z toho také nebyl nijak dvakrát nadšený. Po odevzdání diplomů na ně voják zahřměl: „Sláva Ukrajině!” a oba chlapci mu strojově a automaticky odpověděli bez nějak velkého nadšení „Hrdinům Sláva! 👉Video výše zachycuje děsivý kontrast, 👉když toto heslo křičí američtí kongresmani na své voliče přes televizní obrazovky, 👉a když toto heslo řve voják na dva osiřelé bratry v jejich škole poté, co jim předal diplomy za smrt jejich otce na frontě.

BALÍK VOJENSKÉ POMOCI PRO UKRAJINU NĚCO POSTRÁDÁ, A TO JSOU VOJÁCI.

 

👉Taková je děsivá realita války, která schválením balíku 60 miliard USD byla pro trpící Ukrajince pouze prodloužena, aby došlo k oddálení porážky Kolektivního západu na Ukrajině!!! O nic jiného vlastně při schvalování tohoto balíku v kongresu ani nešlo, na průběh války 👉tyto peníze, z nichž většina zůstane v USA a v kapsách ukrajinských oligarchů a Zelenského skvadry, nebudou mít prakticky žádný vliv, s výjimkou jediné věci.

👉Budou mít vliv na zvýšení počtů ukrajinských otců, kteří skončí ve válečných mohylách na Ukrajině a k jejich dětem domů se už vrátí jenom diplom a medaile. A když není nikdo dospělý, kdo by medaile převzal,👉tak je přinesou jejich sirotkům do školy. Prodloužení války je především obrovský kšeft pro americké zbrojovky, jde v podstatě o prodloužení pohádkových zisků z utrpení, 👉které se odehrává daleko za mořem a amerických rodin se přímo nedotýká. Dotýká se jich ale nepřímo. Propadem životní úrovně pomalu kolabujícího petrodolaru.

Peníze ze schváleného balíku vydrží Ukrajině na financování platů vojáků a státních zaměstnanců na Ukrajině na několik měsíců, zatímco AFU dostane další těžkou techniku a munici. 👉Jenže, jednu věc ten balík vyřešit neumí, a to je nedostatek vojáků AFU na frontě a 👉dnes už mohutná nevůle Ukrajinců dál bojovat, protože ten balík 60 miliard USD není balíkem, který zajistí peremogou ve válce, ale pouze prodlouží utrpení ukrajinských vojáků na frontě.

👉A s tím se otvírá velice děsivá otázka, kde vlastně Kyjev a západní kurátoři chtějí ty chybějící vojáky vlastně vzít? A nápovědu nám možná poskytla česká ministryně obrany Jana Černochová, která se rozhodla urychleně odvolat šéfa Vojenského zpravodajství Jana Berouna. Ještě minulý týden byl jako šéf vojenské rozvědky hostem v centrále CIA v Langley spolu s premiérem Petrem Fialou a s dalšími dvěma šéfy BIS a ÚZSI, kde jednali s ředitelem CIA Williamem Burnsem o dalších úkolech pro české tajné služby v nadcházejících týdnech a měsících.

NĚCO SE DĚJE, PROTOŽE ČERNOCHOVÁ CHCE ODVOLAT ŠÉFA VOJENSKÉ ROZVĚDKY POUHÝ TÝDEN PO JEHO NÁVRATU ZE SÍDLA CIA V LANGLEY

 

👉Všichni tři ředitelé českých tajných služeb si spolu s Petrem Fialou odvezli od šéfa CIA noty a už to tak vypadá, že právě Jan Beroun má s těmi notami, které dostalo jeho Vojenské zpravodajství, asi největší problém, a ty noty se mu asi podle všeho tak moc nelíbí, že je nechce plnit, a 👉proto ho Jana Černochová narychlo odvolá, a to i přesto, že jeho mandát mu má regulérně skončit v říjnu tohoto roku.

👉Černochová ale na konec jeho mandátu šéfa vojenské rozvědky nechce čekat a oznámila, že Berouna odvolá. Do čela VZ chce dosadit někoho jiného se zkušenostmi a její rozhodnutí o odvolání Berouna a jmenování někoho nového musí posvětit vláda.👉Co se stalo, že týden po návštěvě v sídle CIA má najednou šéf české vojenské rozvědky skončit, a to jen pár měsíců před regulérním vypršení jeho mandátu?👉Co tak akutně hoří, že je potřeba ho vyměnit hned a co nejdříve?


👉NO, TAK SE PODÍVEJTE ZNOVU NAHOŘE NA ÚVODNÍ PŮLKU VIDEA, KDE AMERIČTÍ VYLÍZANÍ KONGRESMANI MÁVAJÍ VLAJEČKAMI UKRAJINY, ANIŽ BY BYLO NAHLAS ŘEČENO, KDO SAKRA BUDE S TĚMI ZBRANĚMI, KTERÉ TAM AMERIKA NA UKRAJINU POŠLE, VLASTNĚ VE SKUTEČNOSTI BOJOVAT? A K TOMU SI DEJTE DO SKLÁDAČKY NÁVŠTĚVU ŠÉFA ČESKÉ VOJENSKÉ ROZVĚDKY U ŠÉFA CIA MINULÝ TÝDEN. A JEŠTĚ SI K TOMU DEJTE DO SKLÁDAČKY ČERSTVOU INFORMACI, ŽE ČERNOCHOVÁ CHCE URYCHLENĚ ŠÉFA VOJENSKÉ ROZVĚDKY ODVOLAT A NECHCE ANI ČEKAT NA VYPRŠENÍ JEHO MANDÁTU V ŘÍJNU TOHOTO ROKU.

Co myslíte? O čem tyto dílky skládačky vypovídají?👉Ano, hovoříme zde o vyslání českých vojáků na Ukrajinu v rámci mírové mise, případně v rámci nějaké provokační protiruské operace, která má být zinscenována právě s cílem, aby poté bylo možné ospravedlnit vyslání českých vojáků na Ukrajinu k zajištění bezpečnosti Ukrajiny, např. hranic s Běloruskem, ukrajinských lazaretů, protivzdušné obrany atd.

ZÁPAD NECHCE JÍT DO OTEVŘENÉ VÁLKY PROTI RUSKU, ALE NECHCE ANI PORÁŽKU UKRAJINY. JAK UVOLNIT 120 000 VOJÁKŮ AFU Z OSTRAHY SEVERNÍ HRANICE, ABY JE ŠLO PŘESUNOUT NA FRONTU?

 

Protože aby bylo možné vyslat nějakou misi zemí NATO na Ukrajinu, musí být zaručeno, že se ukrajinská fronta a rovněž vládní aparát v Kyjevě mezitím nezhroutí. A k tomu bylo zapotřebí schválit ten balík 60 miliard USD v americkém kongresu. Tento úkol je tedy splněn, Ukrajina se vojensky a finančně v nejbližších měsících nezhroutí, a proto lze teď realizovat druhý krok, a to je vyřešení nedostatku ukrajinských vojáků na Donbasu a v Záporoží. Nebude to tak, že vojáci zemí NATO budou bojovat na frontě proti Rusům, tak daleko zatím procesy řízení nedošly. 👉Teď se hraje o to, jak uvolnit zhruba 80 000 až 120 000 ukrajinských a vycvičených vojáků, kteří hlídají podél celé severní hranice Ukrajiny obranné pozice před případnou invazí z Běloruska.

👉Tyto vojáky AFU je potřeba přesunout na Donbas a do Záporoží bez obav, že Rusko využije odkrytých hranic na severu a vtrhne z Běloruska na Ukrajinu a obsadí Kyjev, Lvov a další oblasti. A to se udělá tím nejjednodušším způsobem, a to je vytvoření tzv. porcelánové obrany z jednotek zemí NATO, které budou symbolicky hlídat severní hranice Ukrajiny s Běloruskem místo ukrajinské armády.👉Myšlenka spočívá v tom, že Rusko nebude riskovat vypuknutí přímého konfliktu s NATO a nepůjde do konfliktu s rozmístěnými jednotkami zemí NATO na severní hranici Ukrajiny. Kreml nemůže riskovat válku s NATO, protože to by vedlo ke III. světové válce a k jaderné výměně. 😂🙈

PRODLOUŽENÍ VÁLKY JE MOŽNÉ POUZE ZA PŘEDPOKLADU, ŽE SE NA UKRAJINĚ PODAŘÍ NAJÍT NOVÉ VOJÁKY. A TI SEDÍ NA HRANICÍCH S BĚLORUSKEM. TAJNÉ SLUŽBY ZEMÍ NATO TAK MAJÍ ÚKOL PŘIPRAVIT VOJÁKY I OBYVATELSTVA SVÝCH ZEMÍ NA „MISI”

 

👉O tom není naprosto pochyb. Výkřiky Dmitrije Medveděva o tom, že 👉pokud se na Ukrajině objeví vojska NATO, že je ruské letectvo vybombarduje, nelze brát vážně, protože něco jiného jsou američtí a britští žoldáci v roli poradců, školitelů a obsluhovatelů západní techniky, a něco úplně jiného je oficiální rozmístění armád NATO na Ukrajině. To jsou dvě diametrálně odlišné perspektivy.

A Kolektivnímu Západu (KoZa) nic jiného, než zajištění severní ukrajinské hranice nezbývá, pokud tedy KoZa nechce poslat na frontu přímo vojskové útvary armád NATO. Plán je prostě takový, že těch 80 000 až 120 000 vojáků AFU na severní hranici se rozšíří o mobilizované maso, dalších pár desítek tisíc Ukrajinců, a z tohoto slepence se velení NATO a gen. Syrský pokusí vytvořit jednu a opravdu poslední protiofenzívu AFU, která bude mít za úkol dosáhnout jednoho velkého vítězství a poté zasednout k jednacímu stolu s Ruskem za lepších než dnešních podmínek.


👉Na víc totiž těch 120 000 + pár desítek tisíc mobilizovaných Ukrajinců stačit nebude. Zároveň se na to lze dívat i tak, že Deep State v👉USA doufá, že se podaří Donalda Trumpa zavřít do vězení ještě před volbami, 👉zatímco volby by byly v USA znovu zfalšovány a 👉Joe Biden by byl zvolen na další 4 roky, což by umožnilo válku na Ukrajině prodloužit až 👉do roku 2029. Prostě v této chvíli v dubnu 2024 jde o jedinou věc, která není ze strany kolektivního západu dořešena, a to je způsob, 👉jak nasunout vojáky zemí NATO na severní hranice Ukrajiny, aby to nevedlo k nepokojům a k bouřím obyvatelstva v EU, a 👉hlavně k ovlivnění Evropských voleb, které se konají v červnu.

👉Podle toho, jak ty volby dopadnou, podle toho se bude konat. Jakmile bude po volbách a strany opozice proti válce nebudou mít v EU parlamentu a v nové Evropské radě a v Evropské komisi většinu👉tak v tom okamžiku začne mediální masírka v celé EU na vyslání mírových sborů zemí NATO na Ukrajinu k ostraze severní hranice. Jedině tak získá AFU k dispozici použitelné vojáky pro jednu poslední ofenzívu. Jinak to bude naprosto vyloučené. A právě to odvolání Jana Berouna je podle všeho důsledkem jeho reakce na noty, které obdržel minulý týden v sídle CIA. Jsou to prostě noty, které překračují únosnou mez. Asi s tím nechce mít nic společného, protože to už fakt smrdí. A nemusíte být géniové na to, aby vám došlo, jaká mez to asi je.

-VK-Šéfredaktor AE News

https://volnyblog.news/slava-ukrajine-dvakrat-jinak/

👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: MEZINÁRODNÍ SKANDÁL NA BRATISLAVSKÉM SLAVÍNĚ ODHALIL OBRYSY FAŠIZACE NÁRODŮ V EVROPĚ!

Na pietní akt 79. výročí osvobození Bratislavy sovětskou Rudou armádou nedorazil ani jeden velvyslanec ze zemí EU! Ve stejný den, kdy ministr zahraničí Polska oznámil vytvoření „nevojenské” mise NATO na Ukrajině a na Slavíně zazněla děkovná slova ruského velvyslance! Válka v Evropě je už doslova cítit ve vzduchu!

 

Ve čtvrtek proběhl v Bratislavě u národního památníku na Slavíně slavnostní pietní akt k uctění památky padlých osvoboditelů z řad Rudé armády, kteří před 79 lety osvobodili slovenské hlavní město a položili při tom své životy. Na tento slavnostní akt byli pozváni všichni velvyslanci zemí Evropské unie akreditovaní na Slovensku, ale ze 26 zemí EU se nikdo nedostavil. Oznámil to premiér Robert Fico při zahájení projevu. Slovenští historici a znalci jsou zděšeni, protože až dosud pietní akty k osvobození evropských zemí od fašismu byly vnímány značně neutrálně a politici si dávali pozor, aby neurazili pietu padlých vojáků Rudé armády.

 

Jenže to, co se ve čtvrtek stalo na Slavíně, z toho jde doslova natolik mráz po zádech, že jsem se rozhodl video převzít a doplnit o české titulky v části s projevem ruského velvyslance. Z pietního aktu bylo doslova cítit, v jaké situaci je právě Evropa. 👉Stojíme na prahu III. světové války, protože míra protiruské fašizace a protiruského šílenství je už tak intenzivní, že👉to ve čtvrtek večer vyvrcholilo na radě ministrů zahraničí v centrále NATO v Bruselu k rozhodnutí, že👉vznikne mise NATO na Ukrajině,👉tedy první krok pro vstup vojsk NATO do války s Ruskem a k počátku skutečné a ostré III. sv. války.

♨️♨️♨️PETR FIALA ZNOVU NA CNN PRIMA NEWS ŠTVAL NÁROD DO VÁLKY A ROZBÍJEL ČESKO-SLOVENSKÉ VZTAHY

Přesně v den, kdy v Bratislavě probíhal pietní akt k uctění památky těch,👉kteří porazili nacismus, tak mezitím v Bruselu se konala schůzka ministrů zemí NATO, kteří naplánovali vstup NATO na Ukrajinu na pomoc neonacistickému a Banderu oslavujícího režimu v Kyjevě. Je jasné, naprosto nade vše jasné, že když 👉v Bruselu se ministři v sídle NATO dohadují o rozpoutání III. sv. války s Ruskem, že jejich velvyslanci nebudou na pietním aktu k uctění památky těch, kteří před 79 lety předky dnešních evropských i ukrajinských nacistů porazili ve II. sv. válce za cenu 27 milionů lidských životů občanů Sovětského svazu. To je naprosto logické, nacisté přeci nepůjdou na Slavín a nebudou se klanět těm, kteří je před 79 lety na hlavu porazili. A vrcholem je český premiér, který znovu štve do války a rozbíjí vztahy ČR se Slovenskem.

♨️♨️♨️VÁLEČNÝ ŠTVÁČ PETR FIALA DÁL ROZVRACÍ ČESKO SLOVENSKÉ VZTAHY A 👉ŽENE NÁROD DO VÁLKY!!!

Ten symbol byl včera na Slavíně vyslán tak jasně, že ho nikdo nemohl přehlédnout. Celá EU je nacifikována do takové míry, že už se nikdo ani nenutí dodržovat dekórum a pietu, prostě teď už se naplno nechává volný průchod projevům fašismu a nacismu, nikdo už nic neskrývá. 👉Ve chvíli, kdy NATO se rozhodlo překročit nepřekročitelnou čáru a vyslat na Ukrajinu „nebojovou“(???) misi NATO,👉tedy instruktory, operátory radarů, pohraničníky, vojenské lazaretní lékaře a vojenské chirurgy, experty na chemickou a radiační ochranu, experty na kybernetickou ochranu, tedy všechno nebojové vojenské pozice, tak ve skutečnosti nejde o nic jiného než o testování hloubky vody jednou nohou, aby se zjistilo, jak👉hluboká je řeka šílenství.

♨️♨️♨️PRAHA JE V PLÁNECH DOKTRÍNY STEEL ROSE VYBRÁNA JAKO ZÁLOŽNÍ CENTRUM VELENÍ ALIANCE PO ZNIČENÍ BRUSELU PO 1. SALVĚ.

👉Jakmile na Ukrajině budou vojáci NATO, i když pod babiččinou pohádkou o nebojovém nasazení, tak se začne zjišťovat, že se vlastně nic neděje, že takhle to mohlo být od počátku, a 👉dojde k nasunutí dalších vojáků. Toto není nic jiného než salámová metoda. Nejprve se nasune pár stovek vojáků do nebojových pozic.👉Potom se nasunou další vojáci, ale už do obranných vojenských pozic.👉A ve třetí fázi dorazí na Ukrajinu ofenzivní sbory s plnou výzbrojí. Nástup Donalda Trumpa do funkce amerického prezidenta je brán za hotový fakt a není vyloučeno, že je to součást plánu, jak nezatáhnout USA do války s Ruskem, ale naopak 👉uvrhnout do té války zfašizovanou Evropu.

A ve čtvrtek na Slavíně jsme to z té masivní neúčasti zástupců zemí EU viděli jasně. Fašizace proti Rusku je v EU naprosto neměřitelná se zbytkem světa, včetně USA, kde takový anti-ruský narativ společnost nepostihl.👉Celé to začíná vypadat jako děsivý plán, jak vehnat do války Evropu a Rusko, což skončí naprostým zničením Evropy, přičemž podle proroctví se česká kotlina má proměnit na obrovský žhnoucí kráter.

👉Podle doktríny Steel Rose má totiž v případě války s Ruskem právě v Praze sídlit velení operačních sil strategického velení!!! Pro tento účel je zřejmě předurčen komplex v Prokopském údolí (objekt K-116) v Praze. Tam by mohlo sídlit velení raketových vojsk NATO s operačním řízením a naváděním na bojové cíle v oblasti západního Polska a Běloruska.

PRAHA SE STALA V ROCE 1945 DRUHÝM SÍDLEM ŘÍŠE JEŠTĚ PŘED PÁDEM BERLÍNA!

👉Před lety naše redakce dostala materiály okolo doktríny Steel Rose, ze kterých vyplývá, že po první salvě (Salvo One) dojde ke zničení všech aktivních velitelských kót v zemích NATO. Velení aliance proto rozhodlo a přikázalo vytipovat vysoce utajené náhradní a operativně rychle aktivovatelná velitelská a řídící stanoviště, o kterých nepřítel neví, anebo není přesvědčen, že by měly mít význam.

V případě první jaderné výměny po Salvo 1 by se podle naších odhadů právě v objektu K-116 mohlo zřídit velení centrálního velení (CENTCOM) zemí NATO.👉Právě proto Američané před lety prosadili v Bruselu, aby v Praze byla strategická centrála evropské navigační satelitní sítě Galileo!!!

👉Praha by se tak stala terčem č. 1 pro ruské Salvo 2. Celou dobu mi tyto informace připadaly velice sporné, protože 👉Česko nebylo vhodným kandidátem na válčení. Ale poté, co došlo k fašizaci českých vlád, které začaly razit protiruské narativy a zpravodajské hry, se najednou ČR začala etablovat jako země s největší protiruskou dynamikou v Evropě. Potvrzuje to poslední vystoupení Petra Fialy na CNN Prima News, kde znovu poškozoval česko-slovenské vztahy a znovu obhajoval pokračování války na Ukrajině.

PŘÁNÍ VÁLKY JE PROJEVEM PSYCHOPATIE!!!

Tohle už není normální, je to druh chorobné fašizace, kdy👹premiér chce bojovat proti Rusku tak moc a intenzivně, že nebude mít problém zatáhnout ČR do války s Ruskem, a to způsobem, který vymaže ČR z povrchu planety!!! Je naprosto jisté, že v případě eskalace v Evropě začne NATO aktivovat sekundární záložní sídla pro CENTCOM a začne evakuovat AFB Ramstein, hlavní velení v Bruselu, bude se očekávat primární úder na strategická letiště.

A právě Praha a tajné objekty v Praze by mohly být nabídnuty jako místa náhradního rozmístění pro centrální velení a řízení raketových vojsk NATO a pro satelitní sledování. Není náhodou, že i nacisté za II. sv. války umístili do české kotliny milionovou armádu „Střed“ a 👉přesunuli do Prahy kompletně celé velení z BerlínaNení vyloučeno, že historie se má opakovat a Praha je předurčena pro přesun velení NATO po smazání Bruselu z povrchu po 1. salvě!!!

Šílenství nejde vyléčit domluvou, ale pouze válkou. Uběhlo 79 let od porážky nacismu, 👉 ale nacisté už jsou znovu u moci a naplánovali už misi na Ukrajinu na podporu války proti Rusku. 👉Fialový magor znovu rozbíjí vztahy mezi ČR a SR. Evropští velvyslanci už nechodí k pietám sovětských padlých vojáků, protože mají jinou práci. 👉Připravuje se totální válka proti Rusku!!! Válka všemi prostředky proti Rusku!!!

-VK-Šéfredaktor AE News

https://volnyblog.news/mezinarodni-skandal-na-bratislavskem-slavine-odhalil-obrysy-fasizace-narodu-v-evrope/

📌💥💥💥22.04.2024, Studio HD, Roman Kirsch: Scott Ritter odhaluje: „Následky pro Ukrajinu po ruském přesném útoku na jejího vrcholného generála… 1.část

 

Scott Ritter: „Nejdříve musíte něco pochopit z bitevního pole, jak se válka změnila, obecně oproti tomu, jak se bojuje dnes a v minulosti. Tady se musí zdůraznit, že tady jde o takzvaní vojenskou operaci. Kdyby to byla klasická válka, tak už Kyjev víc neexistuje. Vlaky nebudou jezdit včas, mosty by byli strženy, tunely by byli vyhozeny do povětří a Ukrajina by byla vlastně vyhozená celá do povětří, tváři v tvář těm útokům. To je to, co je válka. Ten konflikt na UA je stále vojenskou operací, která má trochu rozdílné cíle. To znamená dosáhnout specifických cílů. Demilitarizace, denacifikace, udržení UA neutrální, ale není určená k totálnímu zničení Ukrajiny. To je to, proč zahraniční delegace můžou jít do Kyjeva, dokonce vlakem, setkat se s prezidentem a nemít obavy o smrt zabitím. (To je to, co tady se mohl někdo zbláznit z toho, když někdo řekl, že v Kyjevě válka není, ale všichni tam jezdili a nic se nedělo! Proto se spekulovalo, jestli to mají domluveno s Putinem. Všude se svítí, jezdí auta všude jsou kulturní akce, festivaly, co k válce nějak nepatří.) Pokud by Ukrajina byla v oficiální válce, tak tyto schůzky by se určitě neuskutečnili, protože prezident Ukrajiny by byl někde hluboce pod zemí v nějakém tajném bunkru, na nějakém tajném místě, anebo by byl mrtvý. Vítejte do naší hluboké sondy, do probíhajícího konfliktu, ve východní Evropě, kde každý den se tvoří nová kapitola záznamů konfliktu. (Teď si tady osvětleme některé klíčové události vojenského charakteru. My tady v těch reportážích slyšíme, kolik bylo zničeno obytných domů, kolik zahynulo civilistů, kolik bylo materiální škody…ale už se tady většinou nemluví, nezveřejňuje se pozadí těch útoků. Tak si tady rozeberme útoky na Černigov a Dněpropetrovsk na Ukrajině.) Ve strategickém srdci severní Ukrajiny se odehrála dramatická a klíčová událost s přesným útokem v Černigově. Černigov je znám pro svou kritickou útoční roli na Ukrajinské severní frontě a stal se místem rozhodné operace Ruských sil v den, který byl označen napětím a zlou předtuchou, tak se uskutečnila vrcholní schůzka v luxusním hotelu, ve východním sektoru tohoto historického regionu. Účastníci té schůzky na vysoké úrovni Byly vrchní velitelé Ukrajinského vojenského severního velitelství, včetně účasti vrchního generála Dmitryje Krasilnikova. Šlo tedy o generál poručíka Dmitryje Krasilnikova. Tyto schůzky kriticky důležité pro vytvoření obranné strategie napříč severních hranic, což zahrnuje Charkov a město Sumy, tak nejsou rutinními shromážděními. (Tam se tvoří strategie.) Jsou to mozková centra váleční logistiky, strategie, a však ta denní agenta tohoto vrcholného setkání byla katastroficky narušena neočekávaným vzdušným útokem, perfektně naplánovaným a provedeným tím, že tam dopadli 3 rakety Iskander, což je vlastně takový punc, raketa strategické přesnosti. Ruské síly zacílili na toto shromáždění, tím indikovali, že to má velkou hodnotu pro ně a potenciální hrozbu, protože toto zasedání, které tam probíhalo pro válku na Ukrajině, což byl plán při postupu proti Rusům. Následky tohoto útoku nebylo nic jiné, než katastrofa, jak bylo dokázáno místními zprávami. Rychlé záchranné služby zasáhli velkým počtem sanitek, které se shromáždili na tomto místě, čímž podtrhli krutost toho útoku. Chaos byl hrozný, dokonalý. Oblast byla rychle obsazena kordonem, aby tam zabránili jakémukoliv fotografování a natáčení, aby se nezachytil ten rozsah devastace. Následkem exploze, který lokální obyvatelé popsali jako velkou bouří, následně tam byl zakázán vstup do oblasti výbuchu. Bylo tam zavedeno opatření, nikoho dovnitř, nikoho ven. Hotel byl opáskován, ohrazen a byl oddělen od možností pozorovatelů, nebo externího pozorování. Navzdory jasným důsledkům explozí, v záběrech, které byly pořízené z dálky, Ukrajinská armáda honem spěchala, aby rozptýlila a vyvrátila jakákoliv prohlášení, že tam došlo k obětem vysoce postavených důstojníků. Nic méně, bombardování tohoto místa donutili Ukrajince k okamžité změně místa tohoto zasedání a přeživší velitelé rychle se přemístili na jiné bezpečné místo, aby mohli pokračovat v těch kritických diskuzích. Tento útok ne jenom zacílil na přerušení taktických diskuzí, ale poslal jasný vzkaz s ohledem na to, že Ruská armáda má schopnost velmi přesného zásahu. Je nutno ještě podotknout, že cíl, generál poručík Dmitryj Krasilnikov reprezentuje významnou postavu v Ukrajinské vojenské strategii ne jenom pro jeho současnou roli, ale pro jeho potenciál ovlivňovat šíře strategie, ovlivňovat širší taktická rozhodnutí. Zatím, co Ukrajina se snažila zlehčit ten útok, tak psychologicko operační rámce tohoto útoku jsou jasné a ovlivnili ne jenom okamžité účastníky té schůzky, ale širší strategickou pozici ukrajinských sil. Když tedy posoudíme dopad a strategický dopad útoku v Černigově, tak se naše pozornost nyní obrátí na Dněpropetrovsk.“

 

https://youtu.be/un-Wn2BL2VM?si=ZF7e2XlVFLCEK_cg

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.04.2024, Redacted, Roman Kirsch: ZVÝŠENÝ ALARM! VYSOKÁ POHOTOVOST! (Aktuálně, přerušené zprávy!): „Putin spěchal do Kremlu na krizovou schůzku kvůli alianci NATO“

 

Cayton Morris: „Něco velkého se teď stalo v Rusku pozdě v nočních hodinách minulou noc. Vladimír Putin spěchal do Kremlu na nějaké rychlé krizové zasedání. Mělo tohle krizové zasedání něco společného s touhle zprávou, která je z dneška ráno? Rusové ví o 101. vzdušní divizi vojáků Spojených států a francouzských vojáků, nyní operují v Oděse. Překročili hranice z Rumunska. Ruské síly ví o té operaci a pravděpodobně eliminují tu hrozbu. Jsme v nejitých vodách, Americký kongres efektivně deklaroval v sobotu válku, tím schválením. Spojené státy vlastně vyhlásili válku s tím, jak schválili tu novou pomoc Ukrajině. Tady je plukovník McGregor. Plukovníků, jak to vypadá? Můžete potvrdit, že minulou noc Putin spěchal do Kremlu?“

Douglas MacGregor: „Je to pravda s těmi americkými a francouzskými jednotkami. Je potvrzeno, že Putin spěchal do Kremlu, proč, nemám zdání, bylo to zřejmě napojeno na tuhle zprávu o tom, že americké a francouzské jednotky jsou v Oděse. Ruské zdroje říkají, že ne, že tam nikdo v Oděse není. Rusové. Kteří žijí v Oděse to nepotvrdili. Že ve městě, ani mimo město neviděli francouzské a americké jednotky.“

Cayton Morris: „Tak prosím Vás, necháme to na ráno.“

 

https://youtu.be/7mV5_ldM-f4?si=Kp7lMLFmQ7AhENtu

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 23.04.2024“:

➡️☭☆ osádky 152mm houfnic D-20 skupiny vojsk „Jih“ zasáhly pevnosti ukrajinských ozbrojených sil ve směru na Doněck. Úprava střelby se provádí v reálném čase pomocí bezpilotních letadel, což umožňuje co nejrychleji a s minimální spotřebou munice zničit nepřátelské pozice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vrchol povodní v Orenburgu pominul, odborníci ve městě rozebírají přehrady, řekl starosta

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stormtroopeři skupiny vojsk Vostok dobyli opevněné pozice ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Volnovakha. Na záběrech je vidět, jak útočná jednotka provádí průzkum v síle. Proti dvěma útočným letounům ruských ozbrojených sil se postavilo osm nepřátelských vojáků. Několik ukrajinských ozbrojenců bylo zajato.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zelenskyj tvrdí, že během telefonátu ho Biden ujistil, že nový balík americké pomoci Ukrajině bude rychlý a silný. Mám ujištění prezidenta, že to bude rychlé a silné a posílí naše protiletadlové, dalekonosné a dělostřelecké schopnosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zemětřesení o síle 6 stupňů zasáhlo Tchaj-wan, hlásí seismologové

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🇧🇷🇷🇺 Brazílie nikdy nedovezla „více z Ruska než nyní“. Uvedl to bývalý hlavní ekonom Institutu mezinárodních financí Robin Brooks. Podle něj činil objem dovozu v prvním čtvrtletí roku 2024 před pandemií COVID 2,2 miliardy dolarů, za stejné období to bylo 0,5 miliardy dolarů. Palivo a hnojiva se do Brazílie dodávají především z Ruské federace.

💬 „Opravdu chce být Brazílie na této straně?“ ptá se Brooks.

❗️ Připomeňme, že BRICS (anglicky BRICS – Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jižní Afrika) v loňském roce obešel země G7 z hlediska globálního HDP. Jak Putin uvádí, ekonomika BRICS je schopna více než země G7 dohromady.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Maďarsko zablokuje alokaci EU ve výši 2 miliard eur pro Kyjev. Stane se tak, dokud Budapešť nedostane záruky, že maďarské firmy nebudou zařazeny na ukrajinskou černou listinu, uvedl maďarský ministr zahraničí a vnějších ekonomických vztahů Peter Szijjártó.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇸🇺🇦Vojenská pomoc Ukrajině ze Spojených států po roce 2024 může být pozastavena, pokud Donald Trump převezme prezidentský úřad – Reuters. Publikace píše, že nástup Donalda Trumpa do prezidentského úřadu by mohl vést k zastavení dodávek kvůli obecnému nesouhlasu Republikánské strany (z níž Trump kandiduje) podporovat Kyjev na úkor zájmů USA v zemi. Materiál také uvádí, že odpovědnost za pomoc Ukrajině bude muset padnout na Evropu.

💬 „Ukrajina potřebuje využít rok 2024 k obnově své síly pro dlouhou válku,“ řekl Max Bergmann, ředitel programu Evropa, Rusko a Eurasie v Centru pro strategická a mezinárodní studia ve Washingtonu. Bývalý americký prezident (Trump) byl skeptický ohledně velkých objemů pomoci Ukrajině a zpochybňoval, jak rychle může americký a evropský obranný průmysl zvýšit výrobu zbraní, píše se v článku.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Britové mezitím představili nový plán pro naši protiofenzívu😳

https://t.me/c/1911828111/6648

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Naši obsadili novou osadu a prolomili křídlo ukrajinských ozbrojených sil směrem na Avdějevskij. První střely z centra Ocheretina. Průlom na boku potvrzují také ukrajinské kanály TG a západní „experti“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇮🇱🇵🇸Izrael má v úmyslu přesídlit Palestince z Rafahu do Khan Yunis, aby umožnil IDF napadnout město. Al-Arabíja zveřejnila satelitní snímky stanového městečka postaveného IDF pro Palestince, kteří byli násilně vysídleni v Rafahu.

Uvádí se, že Tel Aviv připravuje vojenskou operaci v Rafahu. Píšou také, že pro obyvatele pásma Gazy bude otevřen humanitární koridor. Podle předběžných odhadů by měl proces přesunu Palestinců z Rafahu do Khan Yunis trvat 2-3 týdny, poté bude město napadeno.

❌Na internetu se již objevují rámečky ukazující pohyb izraelských tanků. Píšou, že jedou směrem k Rafahu, ale zatím to není potvrzeno.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Duda: Účast Polska v programu NATO Nuclear Sharing pro rozmístění jaderných hlavic byla pouze předmětem diskusí s partnery aliance. Znepokojil se a spěchal se vymlouvat. V tomto ohledu nebyla přijata žádná rozhodnutí, řekl polský prezident.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦Více než 100 000 Ukrajinců opustilo ukrajinské vojenské jednotky bez povolení – právník Rostislav Kravets. Ukrajinský právník také poznamenal, že to nikdo nedělá.

💬 „To je ve skutečnosti. 100 tisíc zločinů (…) Pokud jsem pochopil, nikdo to nedělá. A s tím je velmi velký problém,“ řekl v rozhovoru.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ⚡️ Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny nařídilo zastavit veškeré konzulární akce v zahraničí proti mužům ve vojenském věku. Od 24. dubna bude možné pouze připravit podklady pro návrat na Ukrajinu. Jednoduše řečeno, ti Ukrajinci, kteří si nestihli obnovit pasy, budou nyní deportováni přímo na frontu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *