Soud v Haagu chce vydat zatykač na Benjamina Netanyahua za plán na genocidu a vysídlení Palestinců z Gazy!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

2.5.2024

Soud v Haagu chce vydat zatykač na Benjamina Netanyahua za plán na genocidu a vysídlení Palestinců z Gazy! A ten plán byl právě spuštěn, protože na americkou CBS unikly informace, že USA přijmou první vyhnané Palestince z Gazy! Už se tam nikdy nevrátí! První záběry komisařů OSN zachycují se zemí srovnanou Gazu a Izrael tam chystá výstavbu svých židovských osad!

Došlo znovu a beze zbytku na další předpověď Aeronetu. Americká televize CBS odpálila neuvěřitelnou informaci z interního dokumentu Bílého domu, že USA plánují přijmout a trvale poskytnout pobyt vyhnaným Palestincům z Gazy. Podle informací mají dostat v USA tzv. status trvalých rezidentů, tedy zelené karty a uprchlické statuty, a po 7 letech budou mít nárok zažádat si o americké občanství.

V první fázi by se to mělo týkat Palestinců, kteří mají v USA nějaké příbuzné anebo se za ně zaručí nějaké neziskové organizace. To ale na CBS nezaznělo, o neziskovém sektoru se mluvilo až později ve středu večer na tiskovce v Bílém domě. Všichni budou dále muset projít prověřením, než budou vpuštěni do USA. Je to vůbec první země na světě, která oznámila plán na přijetí vyhnaných Palestinců, což zcela a beze zbytku potvrzuje několik měsíců starou prognózu, kterou jsem tady publikoval na Aeronetu, že Palestince čeká vyhnání z Gazy a přerozdělení do celého světa. A máme počátek května 2024 a je to tady!

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 1.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *