, ,

SKUTEČNÝ důvod, proč se transgender groomové zaměřují na americké děti

SKUTEČNÝ důvod, proč se transgender groomové zaměřují na americké děti

Twitter nedávno zakázal výraz „groomer“ jako „anti-LGBT“. Nicméně „groomer“ je přesně ten správný termín k popisu těch, kdo jsou zapojeni do dnes rozšířeného fenoménu „genderových aktivistů“, kteří indoktrinují, svádějí a paušálně rekrutují americké děti, aby se „identifikovaly“ jako transgender. To již vedlo k tomu, že bezpočet dětí užívalo silné a nebezpečné léky, podstoupilo dvojitou mastektomii a chemickou nebo chirurgickou kastraci, což vedlo – tragicky, ale nikoli překvapivě – k astronomickému počtu sebevražd. Jak se to může stát v Americe?

Začněme na začátku, tím, že jasně a jednoznačně nahlas řekneme dnes zapovězenou pravdu: Je doslova nemožné, aby se samec stal samicí, nebo aby se samice stala samcem. Nemožné.

ussanews.com

Celá lidská rasa – tedy prakticky všichni lidé každého etnika, barvy pleti, náboženství, politické ideologie a socioekonomického postavení – rozpoznala tuto zjevnou pravdu od počátku lidského života na Zemi až do roku 2013. Tehdy mocná LGBT lobby v pátém vydání svého „Diagnostického a statistického manuálu duševních poruch“ (tzv. „DSM-5“), oficiální „bible“ psychiatrů, vyvíjel nátlak a zastrašoval notoricky slabou Americkou psychiatrickou asociaci, aby depatologizovala poruchu genderové identity . pro diagnostiku duševních chorob.

Tak byl transgenderismus, do té doby obtěžující duševní porucha, náhle prohlášen za naprosto normální, jak v té době bujně hlásala prakticky celá „mainstreamová média“ .

Až na to, že není. „Věda“ ohledně pohlaví nemůže být jasnější a nevyvratitelnější: Prakticky všech 30-40 bilionů buněk v těle dospělého muže je trvale zakódováno XY – to znamená MUŽSKÝMI – chromozomy. Takže změna křestního jména a zájmen, nošení ženských šatů a narůstání dlouhých vlasů a užívání estrogenu – a to i s chirurgicky zmrzačenými intimními partiemi – nepromění muže v ženu. Stejně tak, i když si žena ostříhá vlasy, nechává si amputovat prsa a dostává injekce testosteronu, nepromění se magicky v muže.

Bez ohledu na velmi skutečné emocionální utrpení („dysforii“), které může a často doprovází poruchu genderové identity, předstírání opačného pohlaví a mrzačení svého těla – a v dnešní době vyžadující, aby všichni ostatní ve společnosti podporovali něčí klam, čímž stát se klamnými – není nejlepší odpověď.

Nicméně Amerika je svobodná země, a pokud se dospělý rozhodne změnit si jméno, amputovat části těla, vzít silné drogy a „identifikovat se“ jako opačné pohlaví – nebo jako zbrusu nové pohlaví, které před několika měsíci nikdy neexistovalo. před – pravděpodobně neporušuje žádné zákony.

Během Bidenovy éry rychle metastazujícího šílenství v každé oblasti života se však to, co bylo kdysi říší, v níž relativně málo problémových dospělých činilo smutná a často katastrofálně nezvratná osobní rozhodnutí lékařsky „přechod“ k jinému pohlaví, proměnilo ve zkaženou a šokujícím způsobem rozšířená kampaň zaměřená na děti GROOM America, aby se „identifikovaly“ jako „trans“.

Je neuvěřitelné, že bezpočet LGBT aktivistů, včetně mnoha učitelů z veřejných škol, se pustilo do šíření této nové transgenderové spásy americkým dětem, což mělo za následek nesčetné množství školních dětí vedených do životů nejen nekonečných vnitřních konfliktů, utrpení a invalidity, ale až příliš často . Jak dokazují četné studie, sebevražda.

To je správně. Výzkum v drtivé většině potvrzuje, že ohromující vysoká procenta „transgender dospívajících“ se každý rok pokusí spáchat sebevraždu .

A přesto podle ne méně než 11 různých studií by plných 80 % dětí, které jsou vtaženy do „trans“ životního stylu – to jsou 4 z 5 – zcela přerostlo svou mladickou genderovou dysforii , než by se vynořily z dospívání, kdyby byly prostě ponechány samy – to znamená, že nebyly upravovány, podporovány a umožněny rodiči, učiteli, vrstevníky, osobnostmi sociálních médií a spolupracujícími lékaři vstoupit do tragicky fantasmagorického světa transgenderismu.

Proč je tedy tolik učitelů z veřejných škol a dalších, kteří mají přístup k americkým dětem, v úmyslu přimět je, aby se identifikovaly jako transgender?

ussanews.com

Je třeba identifikovat několik silných přispívajících faktorů, ale jeden hlubší, hluboký a konečný důvod, který stojí za nimi.The marketing of evil cover 187 | skutečný důvod, proč se transgender groomers zaměřují na americké děti | nás novinky

ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKA: Klasický bestseller Davida Kupeliana, „Marketing zla“, byl právě znovu vydán v novém, rozšířeném brožovaném vydání a obsahuje zcela nové kapitoly zkoumající nejnovější neuvěřitelný vývoj v propagaci destruktivního životního stylu, světonázorů a politiky. agendy tak šílené, že ještě před pár lety téměř nikdo nesnil o tom, že by někdy mohly zakořenit v Americe.

* Jedním z faktorů je samozřejmě to, že v dnešní stále více bezbožné, nemorální, „postmoderní“ kultuře je prostě spousta zlomených a hluboce narušených dospělých, kteří právě teď „učí“ americké děti. To není spekulace; veřejně inzerují tuto realitu na stránkách sociálních médií, jako jsou Tumblr a TikTok, jak mnoho whistleblowerů – zejména „Libs of TikTok“ – dostatečně zdokumentovalo. (Nedávné příspěvky Libs of TikTok dokumentují epizody péče o veřejné školy, jako jsou „Školkaři posláni domů s masturbací“ a „Učitel žádá studenty, aby napsali, jak jim vyhovuje anální sex“, ale existuje nespočet dalších.)

Další faktory, které přispívají k dnešnímu šílenství v oblasti transgender péče:

* Mocné LGBT neziskové organizace jako Human Rights Campaign získávají miliony dolarů na propagaci a propagaci tohoto problému.

* Megakorporace jako Disney (Groomers) mají ziskové motivy propojené s jejich radikální podporou celé levicové „probuzené“ agendy, což se projevuje například v jejím nedávném uvedení toho, co je široce označováno jako „dosud nejgayičtější dětský film“. Zaměstnanci společnosti Disney (Groomers) byli skutečně zachyceni skrytou kamerou , jak se chlubí tím, jak jsou posedlí tím, že do zábavních produktů Disney zaměřených na americké děti vkládají co nejvíce „podivnosti“.

* Pak jsou tu samozřejmě přísloveční liberální rodiče z předměstí, kteří se bojí, že budou označeni za rasisty, homofoby a transfoby více než smrti samotné, což z nich dělá snadnou náborovou kořist pro účast – se svými dětmi v závěsu – nejrůznějších „přehlídek hrdosti“ (jako např. jeden v Pensylvánii, kde muž oblečený pouze v přiléhavých plavkách učil malé děti tančit na striptérské tyči ) a samozřejmě všudypřítomné „hodiny příběhů drag-queen“ a také „drag show vhodné pro děti“ v gay barech a další akce pro děti s „genderovými aktivistkami“.

Další důvody:

* Existuje silný prvek sociální nákazy , když genderoví aktivisté zaplavují TikTok a další populární sociální média svými náborovými zprávami, které jsou snadno absorbovány a internalizovány velkým počtem problémových adolescentů. Pokud o tomto faktoru sociální nákazy pochybujete nebo jej minimalizujete, vezměte v úvahu, že u velkého počtu dospívajících dívek se spontánně projevila tiková porucha připomínající Tourettův syndrom jednoduše jako výsledek záchvatovitého sledování videí lidí postižených Tourette na TikTok. Mnoho médií a lékařských časopisů dokumentovalo tento bizarní fenomén způsobený sociálními médii.

* Pak je tu posedlost levicové elity z roku 1984 nutit normální lidi, aby věřili absurdním věcem jako prostředek k ovládání jejich mysli. Jak ukazují dějiny totalitarismu, pro rádoby tyrany je snazší vládnout kdysi svobodnému lidu, pokud byli pod tlakem, aby přijali absurdity ( v roce „1984“ to bylo „2+2=5“ ), jsou degradováni a zastrašováni. aby se stali více zlomenou, konfliktnější, polarizovanější a zmatenější verzí svého bývalého já.

* Navíc – a to je kritické – agenda LGBT slouží jako „ostrý hrot oštěpu“, který levice používá k útoku na americkou tradiční židovsko-křesťanskou kulturu, kterou nenávidí a které se jí bojí. Žádný jiný problém, dokonce ani potraty, neslouží k přímému útoku na křesťany tak dobře jako agenda LGBT, která je zapojena do totální, dlouhodobé války proti jasným biblickým morálním standardům.

Není divu, že Bidenova administrativa, zcela loutka vzestupné marxistické levice, je tak hluboce investována do transgender groomingu a náboru mládeže národa. Výslovně prokomunistický Xavier Becerra, sekretář Biden’s Health and Human Services, plně podporuje amputace zdravých částí těla těchto zranitelných dětí financované daňovými poplatníky a děsivě prohlašuje: „Měli bychom pomoci těm, aby měli život potvrzující péči, kterou potřebují.“

Zdá se, že někteří demokratičtí vůdci se úplně zbláznili: V Oregonu otevřeně bisexuální guvernérka Kate Brown loni podepsala zákon o důstojnosti menstruace, který nařizuje, že menstruační „produkty budou dostupné na všech toaletách (mužské, ženské a všechny pohlaví). )“ v každé veřejné škole, K-12, ve státě. Takže školkaři – to znamená spousta nevinných a zvědavých 5 a 6letých chlapců a dívek – se budou muset na tyto produkty podívat pokaždé, když půjdou na toaletu, kde jsou „[i]návody, jak používat tampony a podložky budou zveřejněny,“ uvádí se v oficiálním tiskovém prohlášení guvernéra.

V důsledku toho všeho jsou Američané neustále konfrontováni se zprávami, jako jsou zprávy coloradské matky Erin Lee, jejíž 12letá dcera byla pozvána do mimoškolního „uměleckého klubu“, který byl ve skutečnosti LGBT náborovým klubem, kde bylo řečeno, že je pravděpodobně transgender, ale že by měla lhát svým rodičům o tom, co jí bylo řečeno. Tato matka není zdaleka sama, protože mimoškolní kluby GSA (dříve „Gay-Straight Alliance“, nyní překřtěné na „Gender and Sexualities Alliance“), které mají být podpůrnými skupinami, ale ve skutečnosti jsou všechny o náboru, se rychle množí po amerických veřejných školách.

Není divu, že se mezi americkou mládeží nyní objevil zbrusu nový syndrom zvaný Rapid Onset Gender Dysphoria neboli ROGD.

Konečný důvod, proč se to všechno děje

Pojďme hlouběji. Jaká je skutečná základní příčina tohoto náhlého zájmu o péči o americké děti , aby vstoupily do smutného světa transgenderismu? Proč jsou některé děti s naprosto typickým mladistvým zmatkem a bolestmi a úzkostmi z dospívání záměrně směrovány tak naprosto katastrofickým směrem?

Zde je nápověda: Proč si myslíte, že jsou pedofili posedlí sexem s předpubertálními dětmi? Na malých dětech není absolutně nic sexuálně přitažlivého – právě naopak. Ale potěšení, které pedofil získá z ublížení na zdraví dítěte, není ani tak sexuální, jako je to úleva a uspokojení plynoucí ze zkažení a zničení jejich nevinnosti.

Zůstaň se mnou tady. Malé děti představují a skutečně ztělesňují nevinnost a jas, duchovní vlastnosti, které zkazily lidi, které kdysi vlastnili, předtím , než byli sami svedeni nebo znásilněni. Nevinnost neposkvrněných dětí tak slouží jako velmi nevítaná a nepříjemná připomínka světla a skutečného bezstarostného štěstí, které v nich vystřídala temnota a konflikt. Cítí se tedy nuceni to světlo zhasnout… tím, že vtáhnou dítě do svého temného světa.

Zde je návod, jak se věnuji tomuto fenoménu v „Marketingu zla“ během zkoumání vysokého výskytu homosexuálního obtěžování mladých lidí. ( Mnoho velkých amerických studií přesvědčivě dokumentuje, že rané sexuální obtěžování je primární příčinou toho, že se lidé později identifikují jako homosexuálové .)

Děti jsou výjimečně ovlivnitelné, a to natolik, že sexuální svádění nebo napadení je velkým traumatem, které může, a často také dělá, přeprogramovat identitu oběti – její pohled na to, kdo a co je. … Naše věznice jsou plné dětských obtěžujících, kteří byli obtěžováni jako děti, a násilníků, kteří byli týráni jako děti.

Nevinné malé dítě má vlastnost „jasného světla“, která se cítí záhadně ohrožující pro ty, kdo jsou v zajetí korupce. Ve skutečnosti mnozí vidí tuto dynamiku jako jádro velkého množství zneužívání dětí.

Pro osobu, která již byla „konvertována“ a vyznává homosexuální životní styl, je hluboce uspokojující – daleko za hranicí pouhého sexuálního potěšení – „zasvěcovat“ nevinného člověka. To slouží k anestezii jeho vlastního svědomí a zmírnění jeho vnitřního konfliktu zničením nevinnosti druhého člověka, protože tato nevinnost vede k tomu, že si je vědom své vlastní zkaženosti.

Jak správně zdůrazňuje Matt Walsh z Daily Wire (tvůrce populárního dokumentu „Co je žena“ ), když rodiče povzbuzují a umožňují svým dětem „přechod“ k opačnému pohlaví, není to jen zneužívání dětí, je to forma dítěte . sexuálního zneužívání.

Vezměme si případ teenagerky z Commie California Chloe Coleové, která nedávno svědčila floridskému legislativnímu výboru o tom, že „přechod“ z ženy na muže byl nejhorší chybou jejího života, kterou však nemůže vrátit zpět.

Poté, co se Chloe rozhodla, že je transgender ve věku 12 let, kvůli vlivu LGBT aktivistů na sociálních sítích, začala ve 14 dostávat injekce testosteronu a ve věku 15 let podstoupila dvojitou mastektomii. Vzápětí svého rozhodnutí podle svých slov litovala.

„Opravdu jsem nerozuměl všem důsledkům jakéhokoli lékařského rozhodnutí, které jsem dělal,“ řekl Cole při slyšení. „Nevědomky jsem fyzicky odřízl své pravé já od svého těla, nevratně a bolestivě.“

srdceryvném svědectví náctiletá, nyní 17letá, uvažovala o tom, co pro její život nyní znamená to, že byla svedena k „přechodu“ k jinému pohlaví:

„Nevím, jestli budu schopná plně donosit dítě, a mohla bych mít zvýšené riziko některých druhů rakoviny, hlavně rakoviny děložního čípku. A protože nemám svá prsa – už nemám prsa – nemohu kojit jakékoli budoucí děti, které mám.“ Po dlouhé odmlce Chloe pokračovala: „To uvědomění bylo vlastně jednou z největších věcí, které mě vedly k tomu, že jsem si uvědomila, že tohle není cesta, kterou jsem se měla vydat,“ dodala, že „žádné dítě by nemělo zažít to, co já.“

I když by jednou chtěla mít děti, Chloe řekla, že si není jistá, že je to vůbec možné, protože životaschopnost jejích vajíček byla ohrožena injekcemi testosteronu, které dostávala.

Chloe zdaleka není sama. Stále rostoucí hnutí „Sex Change Regret“ , v jehož čele stojí Walt Heyer, který strávil osm let jako „transgender žena“, než znovu získal svou pravou mužskou identitu – a jako křesťan – se každým dnem rozrůstá, stejně jako nespočet Američanů. kteří byli svedeni do transgender světa a litovali toho, že hledají cestu zpět. Webová stránka Heyer’s SexChangeRegret.com je jedním z nejlepších míst pro zahájení tohoto hledání.

Buďme skuteční, Ameriko: Dospělí přesvědčují 14letou dívku, aby si nechala píchnout testosteronové injekce, a následující rok si nechala chirurgicky odstranit prsa – nebo podněcují chemickou nebo chirurgickou kastraci dospívajících chlapců v nemožné snaze z nich udělat ženy – jsou vinni ze sexuálního zneužívání dětí. Podívejte se na tuto „terapeutku“ na TikTok, která říká, že je „tak šťastná“, že dospívající dívka inspirovaná jejím videem přesvědčila svého otce, aby jí dovolil podstoupit „vrcholnou operaci“ – tedy nechat si uříznout prsa. Díváme se na spis o sexuálním zneužívání dětí ve velkém.

Co takhle nutit 2- a 3letá batolata, aby seděla u nohou královen taháků – mnozí z nich, jak se ukázalo, mají záznam v trestním rejstříku jako sexuální delikventi? Není to forma sexuálního zneužívání dětí?

A mimochodem, kdo jsou proboha tito „lékaři“, kteří se zařezávají do posvátného Božího stvoření, chirurgicky amputují dětem zdravé části těla a deformují je a zneschopňují, a přitom volně vydávají nebezpečné léky s možná smrtelnými vedlejšími účinky? Obrovské množství základního respektu, který Američané tradičně chovali k lékařům, již bylo ztraceno kvůli zbabělému souhlasu mnoha, i když naštěstí ne všech, lékařů s intenzivně zpolitizovanými a hrubě nečestnými, nevědeckými a v mnoha případech smrtících, špatné zvládání pandemie COVID. Lékaři neobnovují ztracenou důvěru prováděním děsivých, Frankensteinových operací na dětech, které zbaběle poslouchají radikální gender ideologii, ale radikální disposlušnost Hippokratově přísaze, kterou přísahali – „zaprvé neubližovat“.

Sečteno a podtrženo: Ti, kdo patří k radikální levici, jsou naštvaní, posedlí – a pravděpodobně posedlí – a málo dbají na Bohem danou nevinnost dětí. Dokazují to každý den. Jejich zprávy o potratech se před několika desítkami let změnily z „bezpečného, ​​legálního a vzácného“ k otevřenému libování si v tom, že mohou zabíjet nenarozené děti až do okamžiku narození, a to z jakéhokoli důvodu nebo bez důvodu. Indoktrinují americkou mládež toxickými doktrínami, jako je marxistická „teorie kritické rasy“, a korumpují ji pornografií a explicitní „sexuální výchovou“ v absurdně nezralém věku.

To vše však překračuje současná levicová posedlost groomingem a náborem nevinných dětí do temné transgenderové říše. Jde o sexuální zneužívání a korupci nevinných dětí v masivnějším měřítku, než jaký kdy tento národ viděl, nebo si dokonce představoval, že je možné.

Wb 072022 kryt 181 | skutečný důvod, proč se transgender groomers zaměřují na americké děti | nás novinky

POZNÁMKA REDAKCE: Předchozí je převzat z úvodního příběhu Davida Kupeliana v průlomovém červencovém vydání kritikou uznávaného měsíčníku Whistleblower magazínu WND. Co se rovná nejmasivnější kampani za sexuální zneužívání dětí v americké historii, včetně základních důvodů, o kterých se jinde téměř vůbec neuvádí, je zkoumáno jako nikdy předtím v knize „CO SKUTEČNĚ ZA TRANSGENDEROVÝM MÁLEM JE?

TAKÉ získejte zbrusu nové rozšířené brožované vydání nejprodávanější klasiky z oblasti kultury a války Davida Kupeliana „The Marketing of Evil“, včetně nových kapitol zkoumajících nejnovější neuvěřitelný vývoj z Bidenovy éry v propagaci destruktivních životních stylů, světonázorů a tak šílených politických programů. že ještě před pár lety téměř nikdo nesnil o tom, že by někdy mohli zapustit kořeny v Americe. 

The post SKUTEČNÝ důvod, proč se transgender groomové zaměřují na americké děti appeared first on WND .

Kliknutím na tento odkaz zobrazíte původní zdroj tohoto článku.
Autor: David Kupelian

ZDROJ: WND https://www.wnd.com/2022/08/real-reason-transgender-groomers-targeting-americas-children/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *