, , , , , ,

Proč je tolik úmrtí dětí? To je velmi znepokojivé.

úmrtí dětí

Proč je tolik úmrtí dětí? To je velmi znepokojivé.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

31.1.2023

Již dlouho se zabývám znepokojivým trendem, který vidíme s velmi vysokým počtem nadměrných úmrtí. Z nějakého důvodu nyní lidé umírají mnohem rychleji než normálně a většina mainstreamových médií to zcela ignoruje.

Věci se však v posledních měsících skutečně obrátily k horšímu. Nadměrná úmrtí byla špatná již dříve, ale nyní je to ještě horší.

Norští lékaři už před měsíci bili na poplach ohledně záhadného nárůstu pacientů a úmrtí a pohřební ústavy v zemi varovaly před nutností ukládat mrtvá těla na pohotovost, protože jim došel prostor, a počet pohřbů se zvýšil o 30 %.

Nyní to vypadá, že podobná situace je i ve Spojeném království, kde na parkovištích zřizují provizorní márnice, kde se ukládají všechny mrtvé. Ve skutečnosti měli v loňském roce více než 50 000 úmrtí. To je špatné.

Rozhodl jsem se, že je čas podívat se na nová data, která vycházejí, protože věci se nezlepšují. Jsou čím dál horší. Ve skutečnosti je to překvapivě špatné.

A ne, většina nadměrných úmrtí není způsobena covidem. Způsobuje to něco jiného a myslím, že všichni můžeme hádat, co to je…

To není v pořádku!

Věc se má tak, že nejenže jsme byli svědky vysoké nadměrné úmrtnosti u starších lidí, ve skutečnosti jsme nyní svědky velmi vysoké nadměrné úmrtnosti i mezi mladšími lidmi, což během covidu NEBYLO. Něco se změnilo.

V Evropě během 49. týdne došlo k obřím 43,3 % více úmrtí mezi dětmi ve věku 0-14 let ve srovnání s průměrným počtem týdenních úmrtí během covidu od roku 2020 do poloviny roku 2021. To by mělo zazvonit na poplach.

Již jsem informoval, že mezi mladými dospělými došlo k velkému nárůstu smrtelných infarktů a viděli jsme mnoho příběhů o mladých lidech, kteří náhle zkolabovali a zemřeli na srdeční problémy.

Pamatujete si, když média měla neustále sledovače, aby počítala všechna úmrtí na covid? No, v roce 2022 bylo v Evropě více než 408 000 úmrtí a ve zprávách o tom sotva něco. Kde jsou přebytečné sledovače smrti?

Pojďme se na data podívat hlouběji…

 

ZDROJ: Peter Sweeden https://petersweden.substack.com/p/child-excess-deaths

Dočetli jste jeden z našich článků?
Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti.
Více o financování zdola se dozvíte ZDE: https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *