, , , ,

Problém s chytrými měřiči – celosvětová svědectví

Problém s chytrými měřiči – celosvětová svědectví

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

10. ZÁŘÍ 2023

V úterý 5. září 2023 britský parlament v tichosti schválil návrh zákona, který uvolňuje cestu k donucení britských občanů k instalaci inteligentních měřičů ve svých domovech a pro jednotlivé elektrické spotřebiče včetně; chladničky, myčky a pračky, které mají být vybaveny chytrými funkcemi (Zdroj ). Klíčem k chytré funkčnosti je, že tyto spotřebiče lze ovládat externě „v reakci na signály zátěže“, což znamená, že chytré měřiče brzy umožní, aby byla vaše energie přidělována na dálku nebo dokonce úplně odpojena podle koalice Smart Tyranny [Zdroj ] .

Základní upgrade

Jsme postaveni do pozice, kdy to bude těžké odmítnout, protože stát má v plánu donutit nevyhovující rezidence k instalaci inteligentního měřiče nebo čelit pokutě 15 000 liber. „Náhrada tradičních plynoměrů a elektroměrů inteligentními měřidly je zásadní modernizací národní infrastruktury pro Velkou Británii,“ říká nám vláda, která prosazuje používání inteligentních měřičů jako zařízení pro úsporu peněz. ( zdroj ).

To možná přilákalo 33 milionů domácností a malých podniků v Británii, které již mají nainstalované inteligentní a pokročilé měřiče, ale jednotlivci se cítili dotlačeni k tomu, aby si je nechali kvůli neúnavným a příliš horlivým poskytovatelům elektřiny, kteří pracovali na dosažení „závazných ročních instalačních cílů svých společností“. “ zavést chytré a pokročilé měřiče od roku 2022.

Nyní se zaměřují na instalaci chytrých měřičů u zbývajících „neinteligentních“ zákazníků do konce roku 2025, což může znamenat pouze to, že nyní budou muset zesílit tlak, abychom je všichni měli proti naší vůli.

Oni nedoručují

Společnosti poskytující veřejné služby tvrdí, že inteligentní měřiče přinášejí spotřebitelům výhody – jako je přístup k většímu množství dat, lepší služby a úspory nákladů a energie prostřednictvím analýzy dat. Přesto zprávy z celého světa opakovaně naznačují, že inteligentní měřiče tyto sliby neplní a nemají vliv na  spotřebu energie.

Jedním z příkladů je, že v Nizozemsku spotřebitelé  ušetří sotva 1 procento  na účtech za energii, což je daleko pod plánovanou částkou.

Katastrofické účinky na zdraví

Neschopnost poskytovat výhody je jedna věc – ale vyzařování inteligentních měřičů také přináší značné zdravotní a bezpečnostní problémy. Inteligentní měřiče jsou zodpovědné za „katastrofické dopady“ na zdraví jednotlivců a zvířat, je jistě na jednotlivci, aby se rozhodl podstoupit toto riziko, jen aby ušetřil pár liber?

Není překvapením, že vládní „Průvodce chytrými měřidly pro domácnosti“ uvádí, že ve skutečnosti „neexistuje žádný důkaz, že by měřiče představovaly nějaké riziko pro zdraví“ ( zdroj ). Víme, že existuje.

Tvrdí také, že rádiové vlny budou pravděpodobně „mnohem nižší než u jiných každodenních zařízení, jako jsou naše mobilní telefony,“ Opět to není pravda.

Senior Nuclear Policy Lecturer na UCSC, Daniel Hirsch,  údajně zjistil  , že inteligentní měřiče „mohou vysílat intenzivní pulzy záření více než 14 000krát KAŽDÝ DEN“. zjistila, že bezdrátové měřiče vyzařují 100-150krát vyšší radiaci než mobilní telefon, čímž znehodnocuje tvrzení společnosti, že záření je nevýznamné. ( zdroj )

To je jen se standardními inteligentními měřiči a údajně nejsou tak špatné jako inteligentní měřiče v úzkopásmové síti. Podle skupiny Sheild Your Body musí tyto nové inteligentní měřiče nepřetržitě vydávat EMF, aby udržely krok s požadavky na přenos dat .

To znamená, že budeme neustále vystaveni emisím EMP, což může mít za následek řadu zdravotních problémů ( zdroj )

To je samozřejmě známo mnoha zdravotnickým orgánům, například podle American Cancer Society „RF záření je možným karcinogenem a chytré měřiče vydávají RF záření, je možné, že chytré měřiče mohou zvýšit riziko rakoviny“.

Dokonce i Světová zdravotnická organizace prohlásila, že „neionizující záření typu vyzařovaného chytrými měřiči je karcinogen třídy 2B – stejná kategorie jako DDT, na základě studií nádorů mozku z mobilních telefonů“

Také článek v recenzovaném časopise Journal of Neuroscience dospěl k závěru, že „přecitlivělost na EMF se může vyskytovat jako bona fide environmentálně indukovatelný neurologický syndrom“.

Je toho nepochybně mnohem více, ale co je důležité, zkušenosti spotřebitelů více než jen ukázaly nebezpečí instalace inteligentního měřiče, proč jsou ignorována?

Pracovní skupina

5. ledna 2023, Arthur Firstenberg , z Cellular Phone Task Force napsal, že před pěti týdny požádal lidi, aby e-mailem zaslali Komisi pro veřejnou regulaci v Novém Mexiku (PRC) své zkušenosti s inteligentními měřiči.

To, co obdržel jako odpověď, popsal jako „srdcervoucí svědectví“, která se hrnula z celého světa a která zahrnovala příběhy o „katastrofálních dopadech na zdraví a životy dospělých, dětí, starých lidí, domácích mazlíčků, hospodářských zvířat, ptáků, divokých zvířat, hmyz, červi, rostliny, sousedé, dělníci a celé komunity.“

Níže jsou uvedeny úryvky a shrnutí některých z 271 svědectví, která jsou zveřejněna na  stránce veřejných komentářů  na webu ČLR.

Svědectví chytrého měřiče

Jennifer Andree  je obyvatelkou Nového Mexika, která byla vážně zraněna chytrým měřičem, „který mi zcela zdevastoval život“. Je to zdravotní sestra a veteránka, která nevěděla nic o chytrých měřičích, dokud ji jeden nezranil. Stalo se to na letecké základně Kirtland v Novém Mexiku. „Po dobu tří a půl měsíce,“ píše, spala s hlavou přibližně jednu stopu na druhé straně stěny od elektrického panelu obsahujícího dva elektrické inteligentní měřiče. „Cokoliv, co nese elektrický proud nebo vyzařuje nějaké záření“ jí nyní způsobuje bolesti hlavy, mozkovou mlhu a vnitřní pálení.

„Už nemohu tolerovat život v městském prostředí,“ píše, „a tak jsem se přestěhovala do Jižní Dakoty, do čistšího prostředí v zemi. Kvůli škodám, kterým jsem byla vystavena, jsem odloučena od své rodiny, což přispělo k mému utrpení… Mám ošetřovatelskou licenci, ale již nemohu pracovat ve své profesi.“

Maryann McCabe  ze Spojeného království píše:  „Od chvíle, kdy byl [inteligentní měřič] zapnut, jsem nemohla chodit ve svém bytě, nemohla jsem psát e-maily, nemohla jsem myslet a nemohla jsem spát. Dokud ji nevypnuli, byla to absolutní noční můra.“

Harriet Greene, dříve z Nového Mexika, píše : „Mohla jsem se odhlásit a ponechat si svůj starý měřič. Každý, s kým jsem mluvil a kdo byl nucen přijmout inteligentní měřiče, si stěžoval na četné účinky.“

Lauren Bond píše : „V mé budově byly instalovány chytré měřiče a záření, které vyzařují uvnitř bytů, pro mě vytváří neustálou palčivou bolest na mé kůži.

Jeanne Thompsonová z Kalifornie píše:  „Moje matka zemřela na masivní mozkový nádor způsobený řadou šesti inteligentních měřičů mimo její byt, na stěně, kde bylo čelo její postele. Zjistili jsme to poté, co už prošla. Dokážete si představit můj šok a hrůzu z toho zjištění.“

Dr. Linda Thomasová  píše : „Viděla jsem ohavnou slabost u dospělých a dětí v důsledku instalace inteligentních měřičů v mé oblasti.“ Patří mezi ně záchvaty absence u 2letého chlapce a chronická únava a fibromyalgie u jeho matky.

Mario Desira píše z Malty : „V roce 2017 můj elektroměr vzplál a málem způsobil požár domu. Naštěstí jsem byl doma a zasáhl, než se stalo něco horšího.“

Persephone Maywaldová píše z Kalifornie,  že jí bylo diagnostikováno podezření na Parkinsonovu chorobu několik měsíců po instalaci chytrého měřiče a že si později nechala měřič vyměnit a během několika týdnů všechny její příznaky zmizely.

Simone St. Clare z Kalifornie píše,  že od doby, kdy byl instalován chytrý měřič, se u jejích krmítek téměř nevyskytují kolibříci a na její zahradě ubylo housenek.

Deirdre Novella z New Yorku píše,  že jí vlasy začaly vypadávat během několika měsíců od instalace chytrého měřiče na její pracoviště, že jí byla diagnostikována leukémie a že se u ní objevila celoživotní alergie na elektřinu.

Sheila Reavill , která pracuje jako specialistka na elektromagnetické záření („EMRS“) v Georgii, píše, že po instalaci inteligentních měřičů „podpis inteligentního měřiče, který jsem zaregistroval [na jejím radiofrekvenčním měřiči] ve své ložnici, byl přesně v čase, kdy jsem se vzbudil. v noci vzhůru“; že se její sousedka a dcera jejího souseda probouzejí každou noc přesně ve stejnou dobu; že její border kolie začala mít kožní problémy a ve stejnou dobu se také probudila s kňučením; a že se ona i její pes probudí ve stejnou dobu s průjmem.

Rebeca Randle píše z Kalifornie,  že zatímco měla chytrý měřič, nemohla spát a nebyli tam žádní ptáci; a že když byl inteligentní měřič odstraněn, ptáci se vrátili.

Robert Workman ,  EMRS v Missouri, píše:  „Mám potvrzená zranění způsobená bezdrátovým zářením a zdá se, že mě a mé klienty nejvíce poškozuje inteligentní měřič. Jakmile je elektronický měřič ITRON odstraněn, mnoho mých klientů má okamžitou odezvu na zlepšení zdravotního stavu. Tento metr byl mučením pro mě a ostatní v St Louis, je to můj profesionální názor, že tento metr zabíjí veškerý biologický život.

Zdravotní lékařka Diane Petersonová z Kalifornie píše,  že „u většiny [lidí] se náhle rozvinuly příznaky a teprve později zjistili, že příznaky začaly ihned po instalaci chytrého měřiče.

Sema Kelly píše:  „Sousedka mé kamarádky si nechala zapojit chytrý měřič. Nevěděla, že to má takové nebezpečí, ale brzy zjistila, že její kuřata na dvoře mají na krku a těle obrovské nádory. Vejce, která snášela, měla zvláštní tvary a barvy a kuřata vypadala unaveně, což nebylo před zavedením inteligentních měřičů nikdy vidět.“

Andre Fayolle  píše  , že inteligentní měřič způsobil bolesti hlavy jeho rodině, způsobil mizení zvířat, ptáků a hmyzu a způsobil požár, který spálil jeho dům.

Karen Crenshaw z Kalifornie píše  , že nevěděla o nebezpečích chytrých měřičů, dokud jí doma nenainstalovali inteligentní měřič Itron, načež se každou hodinu v noci náhle probudila, měla nepříjemné pocity v uších, dostala vysoký tinnitus a cítila tlak v hrudi.

Annette Lilligová ze Spojeného království píše:  „Každý, koho znám a kdo má chytrý měřič, byl jimi negativně ovlivněn.“

Beverly Jenningsová píše:  „V Capitole v Kalifornii celá řada inteligentních měřičů vzplanula a začala hořet a vyhořela bytový komplex.“

Margaretha Tierneyová z Austrálie píše,  že onemocněla dva týdny poté, co byl nainstalován inteligentní měřič, a byla nemocná pět let, dokud jej nenechala odstěhovat z domu.

Sarah Wild píše  , že měla bušení srdce, bolesti hlavy a paniku, dokud jí neodstranili chytrý měřič. Píše, že její 80letá sousedka „do 6 měsíců přešla z extrémně živého, aktivního, zevnějšku se poflakujícího a zapomnětlivého“ po instalaci chytrého měřiče a během 18 měsíců zemřela.

Dino DeBenetti píše z kanadského Ontaria,  že po instalaci chytrého měřiče se zdraví a chování jeho ženy zhoršilo, což vyústilo v jejich rozvod. Píše také, že se od instalace měřiče dvakrát pokusil vylíhnout plodná slepičí vejce v inkubátoru ve svém domě, pokaždé s více než 20 plodnými vejci a ani jedno se nevylíhlo.

Karen Blomquistová z Kalifornie píše,  že když jí byly doma instalovány chytré měřiče, utrpěla poškození vnitřního ucha, nespavost, úzkost, nepřetržité bušení srdce a migrény, a po dvou měsících uprchla z domova, aby si zachránila život. Také uvádí, že všichni její mazlíčci dostali rakovinu a zemřeli.

Tina Cada z Floridy píše  , že ačkoliv se rozhodla zrušit používání inteligentního měřiče ve svém vlastním domě, „[v den], kdy se instalovali [v její čtvrti], šla jsem ven a neměla jsem tušení, kde jsem. Měl jsem nejhorší druh dezorientace. Tato reakce trvala a trvala několik prvních měsíců.“ Hlásí vertigo záchvaty, které pokračují a neustále sucho v ústech, že její dospívající syn má sucho v ústech, bolesti hlavy a poruchy spánku, že pes její sousedky náhle dostal rakovinu a zemřel poté, co byly nainstalovány chytré měřiče, že její kočka se začala chovat jinak a že všichni netopýři zmizeli.

Laurie Gramsová z Texasu píše  , že žije v bytovém komplexu, a tak se nemohla odhlásit, a od té doby, co byly instalovány chytré měřiče, má problémy se spánkem a neklidem.

Jennifer Woodová ze Západní Virginie píše,  že „za posledních zhruba devět let jsem doslova poznala tisíce lidí, kteří onemocněli tak, že jim byly v domácnostech instalovány chytré měřiče, že se museli stěhovat stejně jako já.“

Elizabeth Foley Walshová píše ze Severní Karolíny že nevěděla nic o chytrých měřičích, dokud jí jeden nenainstalovali doma a následující týden začala mít silné bolesti hlavy, závratě a záchvaty spánkového laloku. Píše, že si myslela, že umírá, dokud nešla týden tábořit a příznaky nezmizely; že bolesti hlavy jejího souseda začaly ve stejnou dobu jako její; že starší soused přes ulici začal opakovaně padat ihned poté, co je začal bolet hlava; a že když se konečně přestěhovala na místo bez chytrého měřiče, „byla ohromena změnou mého zdraví“. Všimla si, že „žáby zmizely hned v létě poté, co vstoupil chytrý měřič“ – stovky žab, které předtím obývaly potok za jejich dvorkem – a že zmizeli všichni vrabci a špačci, a že veverky byly „náhle krotké a najednou hodně ,odpočívaly‘. Zdá se, že lapají po dechu a jsou nemocní.“ Píše, že musela opustit 18letou kariéru ve vývojové epidemiologii.

Rainer Grobe píše  , že ve stejný den, kdy byl instalován chytrý vodoměr, se u jeho manželky objevila srdeční arytmie, velmi vysoký krevní tlak a omdlela, a že museli vodoměr sami odstranit, což mělo právní i finanční důsledky.

Kent Casady píše z Německa  , že si s manželkou koupili dům s chytrým měřičem, a když se nastěhovali, nebyl tam žádný hmyz, včely, motýli ani ptáci a „[p]ína na dvoře byla mrtvá. Poté, co odstranili inteligentní měřič, měli v půdě „žížaly, včely, motýly, kolibříky, pavouky a další tvory“.

Kimberly Webber z Taosu v Novém Mexiku píše,  že ačkoli se mohli odhlásit z inteligentního měřiče u sebe doma, nemohli se odhlásit v místě svého podnikání, a že „[v]šimli rozrušení, podrážděnosti , deprese, bolesti hlavy, zvonění v uších a další příznaky od nás a našich zaměstnanců v pracovním prostoru.“ Přesunuli svou firmu na nové místo bez chytrého měřiče a „[všechny] příznaky zmizely pro nás a náš tým“.

Ellen Habeck píše:  „Dokud jsem tuto záležitost neprozkoumala, nemohla jsem pochopit, proč jsem měla tak roztříštěný spánek a probudila jsem se s těžkou tachykardií. Myslel jsem, že mi srdce vyskočí z hrudi. Nebyl tam spánek a žádná schopnost ráno dobře fungovat.“ Nakonec jsem se podíval a našel místo, kam jsem se přestěhoval, měl chytrý měřič mimo stěnu ložnice. Dodává: „Je tu sousedka, která se mě zeptala, proč si myslí, že se nebude cítit dobře, když bude hodiny pracovat v určité místnosti ve svém domě. Všimla si také, že všechny rostliny, které dala do této místnosti, zemřely, kde se jim dařilo v jiných místnostech. Podíval jsem se a viděl jsem, že přímo na druhé straně stěny místnosti, kde seděla, byl chytrý měřič a sousedův chytrý měřič ukazoval docela blízko té místnosti.“

Arlene Griffinová je obyvatel Santa Fe, který v letech 2019–2020 krátce žil v jižní Kalifornii. Píše: „Neměla jsem žádné problémy se srdcem, ale když jsem se přestěhovala do domu v zástavbě v okrese San Diego, každou noc jsem se probudila a měla jsem pocit, jaké by to bylo, kdyby mě trefili defibrilačními pádly. Jakmile jsem se probudil, mé srdce po zbytek noci střídavě bušilo, závodilo a přeskakovalo a já se třásl celé hodiny. Také se u mě objevily problémy s očima – oči mě pálily, byly červené a oteklé. Každý den jsem se cítil lépe, když jsem odešel z našeho domu, ale každou noc se hrozné příznaky vracely. Bylo to děsivé a vyčerpávající… Najali jsme inspektora, který testoval náš dům na RF/EMF záření a zjistil, že vysoké hodnoty nepocházejí z našeho pozemku (měli jsme analogový měřič), ale z domu našeho souseda.

Stephanie Dickersonová ze Severní Karolíny píše,  že „v současnosti trpí každý den a zejména noci kvůli nově instalovaným“ inteligentním měřičům ve svém sousedství a že „byla jsem nucena opustit 3 předchozí domovy kvůli instalacím inteligentních měřičů… Můj srdeční tep se zvýšil se nebezpečně zvýší, moje tělesná teplota se nedá regulovat, zažívám neustálé vibrace v trupu a nohou, zhoršila se mi funkce mozku a vůbec nemůžu spát. Tato fyzická reakce na nově instalované smartmetry je pro mě životu nebezpečná.“

Brenda Rogersová z Kalifornie píše,  že kvůli chytrému měřiči „musela opustit můj domov v karavanu, abych našla místo, kde bych mohla přespat“, a že musela na 30 let opustit svůj domov.

Catherine Ralston  žije v Taosu. „Na moji adresu byl zaveden inteligentní měřič,“ píše. „Začal jsem mít v noci problémy se spánkem. Začala mě bolet hlava. Přestal jsem se probouzet šťastný. Moje emoce byly rovné. Stalo se to rychle, během několika týdnů. Někdo mi vyprávěl o symptomech, které se objevily u lidí poté, co byly tam, kde žijí, nainstalovány chytré měřiče. Šel jsem hledat chytrý měřič. Pak jsem přemístil postel na místo v budově co nejdále od měřiče, jak jsem to mohl umístit, a spal jsem s hlavou na konci postele nejdále od měřiče. Spal jsem celou noc a probudil jsem se bez bolesti hlavy. Nejsem vlastníkem nemovitosti a majitel nebude spolupracovat s elektrárenskou společností na vrácení starého elektroměru. Cítím se požehnán, že mi někdo řekl o hrozném dopadu inteligentních měřičů na lidské zdraví.“

Glenn Kikel  se přestěhoval do Nového Mexika z Colorada. Píše, že když byl na jejich dům v Coloradu instalován chytrý měřič, objevil se u něj tinnitus a jeho manželce bušení srdce, a že oba zdravotní problémy ustaly, když se měřič posunul.

Diane Craigová píše  , že během 4 hodin po inteligentní metr byl instalován 10 stop za hlavou její postele. Zaplatili za opt-out pro sebe i souseda, aby se měli dobře, píše.

Alvita Armanavičienė z Lotyšska  zaslala tuto překvapivou fotografii keře stojícího jen pár centimetrů od chytrého měřiče:

Simone Bercuová píše  , že ona a její rodina před pěti lety opustili své domovy v jiných státech a přijeli do Nového Mexika, aby unikli chytrým měřičům. „Inteligentní měřiče devastovaly naše malé děti i nás samotné a jejich účinky jsou stále patrné,“ píše.

Annie Mattinglyová ze Santa Fe píše : „Moje dcera žijící v jiném státě byla pryč, když byl na její dům nainstalován inteligentní měřič. Během několika dní po svém zdravém příjezdu domů onemocněla a nyní, o několik let později, stále trpí zdravotními problémy a je jen částečně funkční.“

ML píše z Pensylvánie : „Když náš měřič začal vysílat, všiml jsem si dvou ptáků, kteří zemřeli přibližně ve vzdálenosti 25 stop od něj.

Lukas Zillmer píše : „Mám osobní zkušenost se špatným spánkem, nočním probouzením, probouzením se stále unaveným z toho, že jsem byl vystaven radiaci z chytrých měřičů, díky kterým byl život téměř nesnesitelný.“

Simone Princeová z Britské Kolumbie v Kanadě píše,  že její kočka vyvinula hypertyreózu, když byl na její městský dům nainstalován inteligentní měřič, a že ona sama se ve stejnou dobu změnila z hypotyreózy na hypertyreózu.

Arthur Firstenberg napsal: Pokud máte příběhy, které chcete přidat, a ještě jste je neposlali do ČLR, pošlete je e-mailem na adresu:  Nové Mexiko PRC  < prc.records@prc.nm.gov >. Do předmětu napište „Případ č. 22-00058-UT“. Nezapomeňte mi také poslat kopii na adresu  Arthur@cellphonetaskforce.org . Potřebujeme veškerou pomoc, kterou můžeme získat, abychom zachovali Nové Mexiko jako útočiště před inteligentními měřiči a jako příklad pro svět. 

Arthur Firstenberg
prezident, New Mexicans for Utility Safety
President,  Cellular Phone Task Force .

——————————————————————————

Jsme o obrovský krok blíže k totalitní kontrole, o čemž svědčí i nový vládní návrh zákona. Navzdory tomu, že víme, co je pro nás dobré a co je extrémně nebezpečné, je naše diktatura loutkové vlády odhodlána vzít nám právo rozhodnout se, zda riskovat své zdraví tím, že si necháme nainstalovat inteligentní měřič, jen abychom ušetřili pár liber.

Vítejte v Novém světovém řádu , očekávejte více této autoritářské škodlivé kontroly.

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2023/09/10/the-risk-associated-with-smart-meters-worldwide-testimonies/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *