Kdo čekal cokoliv jiného, byl hloupý a nevzdělaný, ideologií zaslepený naivista.

Naivisticky nebezpečné, ale o to agresivněji prosazované představy nevzdělaných aktivistů a „liberálních demokratů“, zřejmě progresivně toužících po sebelikvidaci svých „woke“ fyzických těl se pomaličku, ale s nekompromisní jistotou učí v reálném životě chápat to, co jim mnozí přednášeli jako logickou teorii. Těm ,kteří to s nimi mysleli velmi dobře se odvděčovali násilím jako mediálním, sociálním a politickým, tak mnohdy i tím reálným.

Podobně jako u těch, kteří se nechali dobrovolně intoxikovat toxínou, nebo dnes, se státem v zádech,  aktivně podporují pohrobky pachatelů Holokaustu jim bohužel nemůžeme pomoci dříve,  než sami bolestně pocítí svých následky svých vlastních naivistických rozhodnutí. Pokud je přežijí mají šanci i když je třeba bohužel počítat s tím, že Kognitivní disonance je může přinutit opět nenávidět ty, kteří se jim vždy snažili pouze pomoci.

Majitelka berlínského LGBT klubu Die Busche  vystoupila proti plánům na vytvoření nové ubytovny pro migranty naproti svému klubu. Obrátila se na starostu města s obavami, že nárůst útoků na queer komunitu v Berlíně je převážně způsoben migranty z muslimských zemí. Zvýšené riziko násilí ji nutí uvažovat o uzavření svého podniku po téměř čtyřiceti letech provozu.

V budově bývalého hostelu naproti klubu má být umístěno až 650 žadatelů o azyl z Turecka, Afghánistánu a Sýrie. Majitelka Die Busche, Carla Pahlauová, se v otevřeném dopise starostovi Kaie Wegnerovi (CDU) vyjádřila nejen své, historicky oprávněné obavy. Podle ní většina pachatelů zločinů proti homosexuálům v Berlíně jsou migranti s muslimským původem, i když místní justice, zřejmě z politických důvodů neposkytuje data o náboženském přesvědčení pachatelů.

Carla Pahlauová trvá na svém stanovisku a vyzvala k setkání s policisty a oběťmi těchto trestných činů, přestože není jistá, jak tato tvrzení podložit. Mluvčí policejních odborů GdP, Benjamin Jendro, potvrdil nárůst útoků na LGBT osoby a zdůraznil, že migranti zemí s konzervativními názory na homosexualitu mohou tvořit riziko.

Případné konflikty mezi migranty a návštěvníky klubu mohou vést k jeho uzavření, prohlásila Pahlauová. Zatím starosta Wegner na otevřený dopis nereagoval, ale městský odbor sociálních věcí trvá na tom, že umístění ubytovny je „humanitární“ POVINNOSTÍ!!!

Někteří politici mají pochopení pro obavy majitelky klubu, když uvádějí, že blízkost ubytovny a dalších nočních klubů může zvyšovat riziko konfliktů. Navzdory obavám majitelky se ale někteří členové LGBT komunity staví za migranty a stále zdůrazňují důležitost vzdělávání a přesvědčování, věříce v to, že současný trend se změní.

Otázka zní, kdo má větší vliv na vzdělání a výchovu v komunitě imigrantů? LGBTQPR+ aktivisté, učitelé, stát a nebo rodiče a imámové? Ghetoizace západní Evropy a roustoucí počty „NO GO ZÓN“, kde platí více Sharia než zákony dané země, vyznívají prozatím ve prospěch rodičů a imámů.

Majitelka Carla Pahlauová odmítá obvinění z nesnášenlivosti vůči migrantům a uprchlíkům. Zdůrazňuje, že problematika spojená s nimi se týká bezpečnosti jejího podniku a zaměstnanců, nikoli integrace. Přestože většina uprchlíků může být tolerantní, existuje určité riziko, které nelze ignorovat.

Celkově lze vidět, že tento případ vyvolává různorodé názory a obavy v berlínské LGBT komunitě a společnosti obecně.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *