Klimatická sekta protestovala u fontány plné ropy v anglické katedrále

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.6.2023

V tomto případě se podle všeho spojila s klimatickou sektou i církev, která je ostatně plně v tahu současné agendy – a to včetně té klimatické.

Záběry z katedrály, kde se akce klimatických alarmistů odehrála, jen potvrzují, že jde o sektu, jejíž „ideály“ jsou založeny na bludech – asi tak jako je tomu v případě jiných sekt, které kdy očekávaly příchod celosvětové apokalypsy.

Rozdíl mezi sektami, které byly v očekávání soudného dne například na přelomu tisíciletí nebo v roce 2012, kdy měl podle mayského kalendáře přijít konec světa, je ten, že současné sekty očekávající globální apokalypsu jsou plně podporovány systémem…

„15. června 2023: pochmurný a zvučný zpěv v bristolské katedrále na znamení potřeby vymanit se ze závislosti na ropě. Sbor se soustředil kolem fontány Luka Jerrama, ve které tekla ropa místo vody, v doprovodu Rudých rebelů,“ stojí v prohlášení na webových stránkách Bristol Climate Choir.

Kult zpíval ztvárnění písně Boba Marleyho „Get Up, Stand Up“ i před katedrálou.

Ve čtvrtek kult klimatických změn protestoval kolem sochy Luka Jerrama, ve které tekla ropa místo vody, v Bristolské katedrále v Anglii.

Protest byl organizován Bristol Climate Choir a Red Rebels Extinction Rebellion.

Bristol Climate Choir je komunitní pěvecký sbor, který narušuje různé akce, aby zvýšil povědomí o změně klimatu prostřednictvím hudby.

Rudí rebelové jsou spojeni s Extinction Rebellion, skupinou ekoteroristů v oblasti změny klimatu, kteří jsou známí tím, že se lepí na silnice a blokují dopravu, přičemž požadují  zastavení produkce fosilních paliv.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *