, , ,

KAUZA Ivermektin …Nová studie ivermektinu ukazuje o 92 % nižší pravděpodobnost úmrtí na COVID

KLINICKÉ STUDIE ZE SVĚTA O IVERMEKTINU K OVĚŘENÍ zde :  https://ivmmeta.com/

Ochrana se zvyšuje se zvýšeným užíváním politicky nabité drogy

Art MooreAutor : Art Moore
Publikováno 31. srpna 2022 v 19:24

Velká studie o dopadu užívání ivermektinu jako profylaxe COVID-19 zjistila, že pravidelní uživatelé této drogy zaznamenali až 92% snížení úmrtnosti ve srovnání s těmi, kteří tak neučinili.

Brazilský vědecký pracovník Dr. Flavio A. Cadegiani prostřednictvím Twitteru uvedl, že jeho studie v jeho rodné zemi prokázala „efekt odezvy na dávku“, což znamená, že „čím více jste použili, tím větší ochranu jste měli“.

Pozoroval, že lidé, kteří užívají ivermektin pravidelně každých 15 dní po dobu alespoň šesti až osmi týdnů, měli až 92% snížení úmrtnosti.

Cadegiani provedl předchozí studii léku, která hodnotila, zda by jeho použití mohlo ovlivnit míru infekce COVID-19 a úmrtnost.

Loni na podzim patřil vážený epidemiolog Dr. Harvey Risch z Yale Medical School mezi vědce a lékaře, kteří ve svědectví Senátu řekli, že tisíce životů mohly být zachráněny, kdyby nebyly potlačeny léčby, jako je ivermektin a hydroxychlorochin .

Již 25 let vám WND směle přináší novinky, na kterých opravdu záleží. Pokud oceňujete naše křesťanské novináře a jejich jedinečně pravdivé zpravodajství a analýzy, pomozte nám a staňte se WND Insider!

V dubnu, poté, co si FDA všiml, že slovo ivermektin je na Twitteru trendem v souvislosti s krokem Elona Muska ke koupi společnosti, zopakovala svůj neupřímný nátěr „odčervovačem koní“ jako léčbu COVID-19.

Zmínka o koních hrála na explozi loňského podzimu v mediálních článcích a příspěvcích na sociálních sítích zesměšňujících lidi, kteří léčili COVID-19 touto drogou , jako ignoranty, kteří se plížili na farmy nebo sponzorovali obchody s traktory ve snaze „odčervovat koně“.

Během pandemie Twitter a další platformy sociálních médií cenzurovaly pozitivní zmínky o ivermektinu a hydroxychlorochinu navzdory nesčetným svědectvím a desítkám studií z celého světa, které ukazují, že tyto léky jsou účinné při léčbě COVID-19.

Následný příspěvek FDA uvedl: „Také připomenutí, že studie ukázala, že ve skutečnosti nefungovalo proti COVID.“

Dr. Pierre Kory, který svědčil v Senátu o účinnosti ivermektinu proti COVID-19, opětoval palbu.

„Nejsi kůň, nejsi kráva, jsi osel Big Pharma,“ napsal na Twitteru.

FDA, napsal, „posílal BS“ tím, že citoval „jednu zkorumpovanou studii“, přičemž ignoroval 82 studií, včetně 33 randomizovaných kontrolovaných studií se 129 000 pacienty z 27 zemí, které prokázaly „masivní přínosy“ ivermektinu při léčbě COVID-19.

„Přestaň lhát člověče, lidé umírají,“ napsal a přidal hashtag „earlytreatmentworks.“

článku publikovaném v dubnu pro Brownstone Institute Kory napsal, že je to „vyzkoušená a pravdivá taktika s účinnými a podlými výsledky“ pro „Big Pharma a další dobře financované zájmy“ sponzorovat údajně nestranné lékařské studie „zaměřené na diskreditaci“. levnější generické alternativy.“

„Bez ignorování nedostatků v metodologii se média šíří požadovaným narativem, který je umocněn dobře organizovaným úsilím o styk s veřejností,“ napsal.

Kory jako příklad uvedl nově hlášenou klinickou studii z Brazílie známou jako „TOGETHER“, o které řekl, že je údajně zaměřena na studium účinnosti ivermektinu při léčbě COVID.

Mezi nedostatky patřil nedostatek explicitních vylučovacích kritérií pro účastníky studie na ivermektinu, což znamená, že obě zkušební skupiny měly přístup ke stejnému léku. Dále bylo léčebné okno nastaveno pouze na tři dny, což neumožňovalo adekvátní dávkování, a zkouška byla provedena během masivního nárůstu gama varianty, která byla jednou z nejvirulentnějších a nejsmrtelnějších variant COVID.

„Dávka studie byla mnohem nižší, než každodenní brazilští lékaři předepisovali pacientům v té době, aby odpovídala síle kmene,“ zdůraznil Kory.

„Navzdory těmto a dalším snadno zjevným nedostatkům přední národní média sežrala výsledky. ‚Ivermektin nesnížil počet hospitalizací s Covid-19 v dosud největší zkoušce‘ křičel Wall Street Journal, zatímco titulek New York Times oznámil, „Ivermektin nesnižuje riziko hospitalizace covidem, zjistila rozsáhlá studie.“

Mezitím platformy sociálních médií potlačovaly konverzace, zatímco Kalifornie prosazovala potenciálně precedentní legislativu k potrestání lékařů, „kteří se odvažují zpochybňovat falešná studia“, a hrozila ztrátou lékařské licence.

Podobná studie ivermektinu „mnohem větší velikosti, kterou provedli vyšetřovatelé bez jakéhokoli střetu zájmů, zjistila, že tento lék vedl k masivnímu snížení infekce Covid, hospitalizace a úmrtnosti – přesto se mu nedostalo prakticky žádného mediálního pokrytí“.

Kory řekl, že ukončení „tohoto cyklu neustálých dezinformací vyžaduje přepracování našeho nefunkčního procesu schvalování léků“.

„Musí být zřízena nezávislá rada bez konfliktů ve farmaceutickém průmyslu, která by dohlížela na zkoušení léčiv s novým účelem,“ řekl. „Doporučení by měla být založena na studiích navržených nestrannými odborníky a skutečných výsledcích, nikoli požadovaných, a tvůrci politik nebo předepisující lékaři, kteří ignorují zjištění, by měli nést odpovědnost.“

A akademické obci a regulačním agenturám je třeba připomenout, řekl, „že údaje z pozorovacích studií – v nichž je vzorek populace, která drogu užívá, srovnáván s těmi, kteří ji neužívají – jsou stejně platné pro informování politiky.“

„Randomizované kontrolované studie mohou přinést užitečné informace, ale jejich složitost, náklady a zpoždění léčby vedou k chybám a účinně vyřazují levné léky ze schvalovacího procesu bez ohledu na jejich účinnost,“ řekl.

POZNÁMKA REDAKCE: Minulý rok byli američtí lékaři, zdravotní sestry a záchranáři oslavováni jako hrdinové v první linii bojující s děsivou novou pandemií. Dnes, pod vedením Joea Bidena, jsou desetitisíce těchto stejných hrdinů odsuzovány jako rebelové, zastánci konspiračních teorií, extrémisté a potenciální teroristé. Spolu s obrovským počtem policistů, hasičů, agentů pohraniční hlídky, Navy SEAL, pilotů, dispečerů letového provozu a bezpočtu dalších skutečně nezbytných Američanů jsou všichni považováni za tak nebezpečné, že by si zasloužili ukončení, jejich profesní i osobní život se obrátil vzhůru nohama. kvůli jejich rozhodnutí nebýt injekčně podány experimentálními vakcínami COVID. Bidenův tyranský mandát hrozí ochromit americkou společnost – od vymáhání práva přes letecké společnosti až po komerční dodavatelské řetězce až po nemocnice. Už se to děje. Ale dobrá zpráva je, že obrovské množství „„VELKÉ AMERICKÉ POVSTÁNÍ: ,Nevyhovíme!“ Uchopení moci COVID-19 zažehne novou odvážnou éru národního vzdoru.“

Obsah vytvořený WND News Center je k dispozici pro opětovné zveřejnění zdarma kterémukoli oprávněnému vydavateli zpráv, který může poskytnout široké publikum. Chcete-li získat licencování našeho původního obsahu, kontaktujte prosím licensing@wndnewscenter.org .

ZDROJ: WND https://www.wnd.com/2022/08/new-ivermectin-study-shows-92-lower-chance-covid-death/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *