, , , , , ,

New Hampshire se stal druhým americkým státem, který zakázal chemtrails

New Hampshire se stal druhým americkým státem, který zakázal chemtrails

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

14/01/2024

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice ) New Hampshire se stal druhým státem USA, který v podstatě zakázal rozprašování aerosolových částic do nebe, fenomén běžně označovaný jako „chemtrails“.

Texas se zapsal do historie loni, kdy se představitelé tohoto státu zaměřili na změnu zákona o zákazu rozprašování nebezpečných atmosférických aerosolů bez předchozího schválení a testování bezpečnosti rozprašovaných chemikálií.

 

Nový zákon New Hampwhiru, číslo HB1700 , říká následující:

„Ustanovuje se regulační proces pro zabránění úmyslného vypouštění znečišťujících emisí do atmosféry nad státem New Hampshire a na úrovni země a stanoví se sankce za porušení.

Tento návrh zákona vyžaduje, aby státní úředníci a veřejnost podávali zprávy o takových porušeních k oddělení dodržování předpisů Útvaru environmentálních služeb pro letecké zdroje. Dále se vyžaduje, aby šerifové okresu New Hampshire vykonávali dohled nad dodržováním ustanovení tohoto zákona.“

Stránka Granitegrok.com  k tématu uvádí:

Jaké emise? Úmyslné vypouštění znečišťujících emisí včetně vytváření mraků, změny počasí, nadměrných elektromagnetických rádiových frekvencí a mikrovlnného záření.

„Všeobecný soud konstatoval, že mnohé aktivity v atmosféře, jako je modifikace počasí, rozstřikování stratosférického aerosolu (SAI), zatemňování slunečního záření (SRM) a jiné formy geoinženýrství, zahrnující úmyslné vypouštění znečišťujících emisí, poškozují zdraví a bezpečnost lidí, život , divokou zvěř, letectvo, státní bezpečnost a ekonomiku státu New Hampshire.“

Bez použití slova „ chemtrails “, které může vyvolat u lidí smíšené pocity, návrh zákona řeší skutečný soubor okolností spojovaných s tímto fenoménem.

Od veřejných činitelů až po přední univerzity se mluví o aerosolování atmosféry materiály pro blokování slunce.

Veřejnost však o tom má ještě méně informací, než měla o covidových „vakcínách“ a můžeme předpokládat, že to není ani bezpečné, ani účinné. Také víme, že úřady a státní agentury, které mají tyto věci na starosti, budou o chemtrailsech lhát.

Ve světle toho, že naše elity mají v poslední době v lepším případě upadající ohledy k lidskému životu av horším případě rovnou odhodlání s ním skoncovat v rámci úsilí o depopulaci, nejde o směšný zákon.

Závěr

Jeden z předkladatelů tohoto zákona je přítelem provozovatelů stránky The People’s Voice, takže lze očekávat, že podnikne i nějaké následné kroky. Dnes je však ještě předčasné spekulovat, jak daleko tento návrh zákona pravděpodobně zajde.

Současné složení amerického Kongresu a Senátu zatím nenaznačuje širší úspěch podobných iniciativ. Existují totiž frakce, které chtějí rozprašovat různé věci do vzduchu nad našimi hlavami.

Nestydí se za to a pokud se my nebudeme dožadovat transparentnosti, limitů a regulace, mohli bychom se později ocitnout vystaveni negativním atmosférickým vlivům způsobených člověkem. Navíc bez znalostí, jak učinit nápravu v případě, že se něco vážně pokazí.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:https://www.badatel.net/new-hampshire-sa-stal-druhym-americkym-statom-ktory-zakazal-chemtrails/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *