, , , , , , ,

Německá data z pojišťoven ukazují, že 88 očkovaných lidí denně „náhle a nečekaně“ umírá

Německo „náhle a nečekaně“ umírá

Německá data z pojišťoven ukazují, že 88 očkovaných lidí denně „náhle a nečekaně“ umírá

(Lance D. Johnson, Natural News ) Asociace lékařů zdravotních pojišťoven (KBV) právě zveřejnila záznamy o pojištění 72 milionů Němců. Data vytvářejí otřesný obraz.

Covidové vakcíny nejenže nedokázaly zachránit životy lidí před infekcí koronavirem, ale nyní je zřejmé, že obyvatelstvo zažívá holocaust „moderní“ medicíny. Údaje byly zveřejněny na tiskové konferenci v živém vysílání 12. prosince 2022.

Údaje o německém pojištění poukazují na vakcínový holocaust

V roce 2022 se německá vláda rozhodla monitorovat potenciální vakcinační poškození prostřednictvím údajů o pojištění.

Institut Paula Ehrlicha (německý ekvivalent amerického CDC či slovenského Úřadu veřejného zdravotnictví) měl za úkol analyzovat a zveřejnit údaje o pojištění, ale nepodařilo se mu to udělat včas a transparentně.

Německý poslanec Martin Sichert a datový analytik Tom Lausen však přiměli německou vládu, aby údaje zveřejnila. No a data byla šokující.

Po spuštění masového „očkování“ proti covidu koncem roku 2020 se počet náhlých úmrtí v prvním čtvrtletí 2021 více než zdvojnásobil. S rozšiřováním „očkovací“ kampaně na další a další segmenty populace pokračoval i nárůst nadměrné úmrtnosti.

Před zavedením „vakcín“ byl průměrný počet náhlých úmrtí v Německu přibližně 6 000 za čtvrtletí. Dokonce i během „pandemie“ v roce 2020 sledovaly nadměrná úmrtí podobné trendy jako v roce 2019 a pohybovaly se kolem 6 000 za čtvrtletí.

V současnosti je za čtvrtletí evidováno přibližně 14 000 „náhlých a neočekávaných“ úmrtí.

Nadměrná úmrtnost se u silně očkované populace více než zdvojnásobila. Každý den v Německu „náhle a nečekaně“ umírá nad průměrem před očkováním přibližně 88 plně očkovaných lidí.

Profesor Stefan Homburg, bývalý ředitel Institutu veřejných financí na Univerzitě v Hannoveru, na Twitteru napsal:

„Od té doby, co začalo očkování začátkem roku 2021, „náhlá a neočekávaná“ úmrtí doslova explodovala. Ukazují to nové údaje KBV z databáze 72 milionů pojištěnců.“

Globální odvětví životního pojištění vyplácí dnes přibližně o 250% více než to bylo před zavedením „očkování“ proti covidu

Globální průmysl životního pojištění zaznamenal první signály , že lidská populace po zavedení vakcíny proti Covid-19 rychleji vymírá.

V prvních třech čtvrtletích roku 2021 vyplatilo odvětví životního pojištění 5,5 miliardy dolarů, což převýšilo celkové výplaty (3,5 miliardy dolarů) za celý rok 2020.

Aegon, který vykonává dvě třetiny svého podnikání v USA, vyplatil 111 milionů dolarů ve třetím čtvrtletí 2021. Tato plnění byla o 258% vyšší než rok předtím, kdy bylo již během „smrtelné globální pandemie“ vyplaceno jen 31 milionů dolarů.

Pojišťovna OneAmerica v Indianapolisu zaznamenala v roce 2021 40procentní nárůst počtu úmrtí v porovnání s předplandemickou úrovní. Úmrtí se vyskytují u lidí v produktivním věku od 18 do 64 let.

„Právě teď vidíme nejvyšší úmrtnost, jakou jsme viděli v historii tohoto byznysu – nejen v OneAmerica,“ potvrdil generální ředitel společnosti Scott Davison.

„Údaje jsou konzistentní u všech relevantních subjektů v tomto odvětví.“

V březnu 2022 Andreas Schofbeck, bývalý generální ředitel konglomerátu zdravotních pojišťoven BKK/ProVita Schofbeck, ohlásil neočekávaný nárůst plnění zdravotního pojištění souvisejících s očkováním.

Schofbeck použil fakturační údaje BKK pro své tvrzení, že vláda podhodnocovala počty hlášení o nežádoucích reakcích na covidové „vakcíny“. Poté, co na to upozornil Institut Paula Ehrlicha, byl náhle suspendován a propuštěn.

Schofbeck ve svém dopise Institutu Paula Ehrlicha napsal:

„Pokud jsou tato čísla extrapolována na celý rok a na celou populaci Německa, pak byla lékařská léčba vedlejších účinků očkování proti covidu poskytnuta pravděpodobně 2,5 až 3 milionům lidem v Německu.“

Závěr

Uvedené údaje jsou na stejné úrovni jako údaje o poškozeních způsobených očkováním, které shromáždil systém hlášení vedlejších účinků vakcín VAERS ve Spojených státech amerických.

Životní a zdravotní pojišťovny nadále upozorňují na poškození zdraví a úmrtí způsobená očkováním, ale vlády nadále předstírají, že nadměrná úmrtnost nemá nic společného s nezákonným očkováním, které prosadily.

Autor: Lance D. Johnson, Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

Související články

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *