, , , , , , , ,

Nečekaná návštěva Volodymyra Zelenského v USA je manévrem špiček Demokratické strany na zakrytí korupčního skandálu zkrachovalé burzy FTX, která využívala Ukrajinu jako pračku na peníze pro americké kongresmany a jejich nastrčené startup firmy

Nečekaná návštěva Volodymyra Zelenského v USA je manévrem špiček Demokratické strany na zakrytí korupčního skandálu zkrachovalé burzy FTX, která využívala Ukrajinu jako pračku na peníze pro americké kongresmany a jejich nastrčené startup firmy! Bývalý šéf FTX byl zatčen na Bahamách a začal vypovídat, takže je potřeba vyrobit alibi se Zelenským, který zažádal o další miliardy dolarů a potvrdí, že Kyjevu nic z peněz od Kongresu nechybí! Jako fakt, že ne! Tunel má být zakryt ještě větším tunelem! Zelenského objímali stejně jako Havla, póza věrného mopslíka!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

21.12.2021

Když v úterý unikla do světových médií informace, že Volodymyr Zelenský odletí do USA a bude jednat s americkým prezidentem v Bílém domě a promluví i v Kongresu, bylo to obrovské překvapení nejen pro novináře, ale především i pro samotného Zelenského. Cesta totiž nebyla vůbec naplánována, nikdo o ní nevěděl, dokonce ani Zelenského poradce Alexej Arestovič o návštěvě nevěděl, což pouze ukazuje na to, že se jedná o naprostou nouzovou a nečekanou situaci.

Něco se muselo stát a Zelenský musel do Washingtonu. V amerických médiích si ale začínají všímat, že něco tady nehraje.

Neplánovaná návštěva ukrajinského prezidenta překreslila všechny americké zpravodajské kanály a nic jiného teď neexistuje než Zelenského návštěva v USA. Média najednou přestala informovat o jiné věci, která ještě do pondělí zaměstnávala většinu novinářů. A to je korupční kauza burzy FTX, jejíž šéf Samuel Bankman-Fried, byl 12. prosince zatčen na Bahamách [1]. Jenže toto pondělí 19. prosince se stalo něco neuvěřitelného.

Burza FTX

Bankman-Fried totiž u soudu na Bahamách nakonec dobrovolně souhlasil [2] se svým vydáním do USA, což překvapilo mnoho novinářů a i jeho právníky. Očekávalo se, že šéf FTX bude bojovat o nevydání z titulu svého podnikatelského statusu na Bahamách, který poskytuje vysokou ochranu podnikatelům před vydáváním do zahraničí.

Jenže Bankman-Fried prohlásil, že souhlasí s vydáním do USA, a že bude vypovídat, protože se necítí vinen, že by se dopustil úmyslného zpronevěření peněz.

A to znamená, že začne vypovídat před americkými soudy o tom, jaké měl kontakty se šéfem americké Federální komise pro cenné papíry, Gary Genslerem. Doufám, že chápete, co teď hrozí americkému Deep State, že tento klučík začne práskat na velké kluky, co spolu ve Washingtonu mluví. A co teď?

Zelenský zachraňuje alibi Deep State kvůli skandálu FTX

V této situaci nešlo udělat naprosto nic jiného, než začít vrtět psem a odvést pozornost a médií v USA od mamutího skandálu k něčemu mnohem neuvěřitelnému, a to je nečekaná návštěva hrdiny z Ukrajiny v USA. Ten má teď za úkol potvrdit Demokratům alibi, že opravdu Ukrajina peníze dostala, že za ní Ukrajina nakoupila zbraně, a nikoliv tokeny na burze FTX. Hrdina v zeleném z Ukrajiny má prostě zkorumpovaným členům Deep State vyrobit alibi, aby výpověď Bankmana-Frieda u soudu již neměla důvěryhodnost. Má to být postaveno do roviny, že ukrajinský prezident přece potvrdil, že peníze od USA dostal a použil je pro válku.

Jak se věci opakují, pokud jde o mopslíky a jejich páníčky…

Ale tady nějaký mladík tvrdí, že Ukrajina nakupovala za ty peníze na jeho burze tokeny, prakticky bezcenné, ale ty peníze utržené burzou za prodeje tokenů odešly do firmy Alameda Research, která je “investovala” do nastrčených startupů napojených na Deep State a Demokratickou stranu a její financování.

 Právě proto Zelenský musel narychlo do USA, protože Deep State potřebuje jeho svědectví, jeho prohlášení, jeho potvrzení před kamerami, že ano, že americký Kongres poslal Ukrajině peníze.

Aby potvrdil, že ano, peníze byly použity na válku proti Rusku, a že Ukrajina potřebuje další peníze, protože jde o svobodu a demokracii. A je to venku. Když Zelenský přijede osobně do USA a před Kongresem dosvědčí ten příběh o financování ukrajinské války, tak Deep State dostane neprůstřelné alibi a tvrzení Bankmana-Frieda u amerického soudu se stane nedůvěryhodným, bezcenným.

Mladičký Samuel zešílel a chce vypovídat před soudy v USA, jak to doopravdy bylo s šéfem Komise pro cenné papíry s dary pro Demokraty

Komu bude soud věřit? Mladému klukovi, který zpronevěřil miliardy dolarů, anebo tzv. hrdinovi a vůdci z Ukrajiny? Nad tím není vůbec potřeba přemýšlet. Deep State prostě zjistil, že vydání Bankmana-Frieda do USA mění situaci a může ohrozit vysoce postavené lidi v Deep State, na čele s šéfem Federální komise pro cenné papíry, který kryl podivnosti a nesrovnalosti u burzy FTX. Mopslík Zelenský prostě musel naklusat, musí ukázat cviky, které ho páníček naučil a za odměnu dostane opět nasypáno.

Zatčení Samuela Bankmana na Bahamách

O tom, že nikdo do poslední chvíle o Zelenského cestě nevěděl, svědčí i fakt, že dokonce i CNN [3], která je doslova napojena na vládu Joea Bidena a všechno ví dopředu z Bílého domu, označila návštěvu za překvapivou a nečekanou. Nejen pro CNN, ale i pro ukrajinská média. Takovéto cesty se normálně plánují mnoho měsíců dopředu a nedají se utajit, mnoha kanály v Kyjevě i ve Washingtonu by se dostalo ven, že se taková cesta chystá, to se prostě nedá utajit. Ale v tomto případě do posledního okamžiku nikdo nic nevěděl. Cesta proběhla jako nouzový přesun, jako něco naprosto mimořádného a nečekaného.

Vyšetřování FTX povede k vysokým členům Deep State a ten potřebuje Zelenského svědectví, že nic z toho, co vypoví Bankman-Fried u soudu, není pravda!

A to všechno kvůli tomu, aby si Zelenský potřásl rukou s Bidenem a žádal Kongres o další prašule a zbraně přímo osobně a ne jenom z obrazovky telemostu? Ne, kvůli tomu ta cesta takto narychlo zrealizována nebyla. Deep State totiž tentokrát, mimořádně, potřeboval více Zelenského, než Zelenský potřeboval Deep State. Ukrajinský vůdce byl potřeba ve Washingtonu osobně, aby osobně v Kongresu vyrobil Deep State nezpochybnitelné alibi o finanční pomoci jeho zemi, aby o této pomoci nebyl ani stín pochybností, aby Zelenský potvrdil, že všechny peníze z USA přišly na Ukrajinu a tam také zůstaly, přes FTX a tokeny se k členům Deep State v USA rozhodně zpátky a skrze Bankmanovu pračku bez účetnictví potají nevracely!

Cirkus v Bílém domě, číslo s cvičeným Zelenským v zeleném outfitu

Nešlo si přitom nevšimnout, že Joe Biden objímal ukrajinského nácka č. 1 doslova jako George W. Bush objímal svého času Václava Havla neblahé paměti.

Je to objetí typu “mopslík” a za věrné služby dostane podrbání. Jenže, tentokrát si Zelenský neuvědomuje, na jak tenký led s americkými pány se vydal.

Kauza FTX odkryje mnoho vazeb na členy Deep State a není zaručeno, že Zelenského alibi zabere, a že se nerozjede vyšetřování a finanční audit pomoci Ukrajině, který se zatím Republikánům nepodařilo v Kongresu prosadit.

Ale co není dnes, může být zítra. Pokud se začne situace odvíjet nepříznivě pro Deep State, pokusí se zahladit stopy a odstranit lidi, kteří v tom figurovali a mohli by vypovídat. A to se týká i Zelenského. Jednoho krásného rána nějaká raketa zasáhne Zelenského auto a řekne se, že to byla ruská raketa. A přitom nebyla. Zelenský zemře, nebude moci mluvit, stane se mučedníkem, postaví mu bustu v Kongresu stejně jako Vašíkovi a budou se mu klanět.

Zelenský nepřijel nic vyřizovat do Washingtonu, dovezli ho tam předáci Deep State jako doličný předmět své bezpochybné finanční pomoci Ukrajině

Americké PVO systémy Patriot, které na Ukrajinu půjdou podle všeho z Německa, jsou obstarožní krámy, které nedokázaly ochránit dokonce ani saúdské ropné rafinérie společnosti Aramco před nálety dronů od hůtských povstalců z Jemenu v roce 2019 [4]. Systémy Patriot chránící rafinérie se neaktivovaly, protože útočné drony letěly příliš nízko a přehledový radar Patriot je neviděl. Američané tak poskytnou Ukrajině zase jen něco, co už nepotřebují, ale pomůže jim to udržet kontrolu nad poslušností Kyjeva, aby pračka jela dál, ale už bez značky FTX.

Kyjev opět bude mít pocit, že dostává skvělou techniku, podobně, jako si to myslel, když dostával Javeliny, které se ukázaly jako nejméně spolehlivý protitankový systém v celé válce, protože poruchovost kompletů je tak vysoká, že Kyjev už o Javeliny ani vůbec nežádá. Američané buď Ukrajincům dodaly vadné nebo prošlé komplety, anebo je někdo na Ukrajině očesal a prodal na součástky na Darknetu, takže vojákům na frontu došly nefunkční sestavy. Korupce je na Ukrajině největší právě v ozbrojených sílách.

Burza FTX jela v cloudu… a teď jsou peníze v čoudu

Deep State si tak přivezl Zelenského do Washingtonu jako cvičeného psa, který má na povel v Kongresu a před kamerami zaštěkat přesně napsané a nadiktované noty, které mu dají do ruky. Skandál FTX je v samotném počátku a za dva roky jsou prezidentské volby v USA, stát se může cokoliv a korupce Demokratické strany je to poslední, co by Deep State teď chtěl mít na krku.

 Z peněz investorů FTX se nedaří dohledat přes 16 miliard USD, které někam odešly, ale kvůli neexistujícímu účetnictví o tom nejsou záznamy, takže nikdo neví, kde ty peníze jsou.

Mladičký Samuel se stal bílým koněm, který mluvil s velkými kluky, posunoval jim peníze, ale nakonec to bude pouze on, který za korupci a praní špinavých peněz přes Ukrajinu ponese hlavu na trh. A jeho pondělní souhlas s vydáním do USA je dalším důkazem jeho naivity, protože si myslí, že když řekne před soudy pravdu a potopí velké kluky z Deep State, co spolu mluví, že tím se z toho dostane. Povolání narko-mopsla z Kyjeva do Washingtonu tak narychlo ale potvrzuje, že Deep State dostal strach.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Zdroj:https://aeronet.news/necekana-navsteva-volodymyra-zelenskeho-v-usa-je-manevrem-spicek-demokraticke-strany-na-zakryti-korupcniho-skandalu-zkrachovale-burzy-ftx-ktera-vyuzivala-ukrajinu-jako-pracku-na-penize

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *