14 let stará předpověď toho, jak bude vypadat Evropa v roce 2029

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

4.9.2023

Toto video, které bylo před lety natočené v České republice, je v EU zakázané, bylo zablokováno na mnoha platformách, někde je nemožné jej z EU vidět  a jen díky neustálému kopírování a opětovném zveřejňování je stále dostupné.

Nyní jej lze najít s anglickými titulky na různých platformách, přičemž ve skutečnosti je takto celé roky šířeno po celém světě, aby se časem ukázalo, že v něm bylo mnoho pravdy.

Po totální cenzuře, která nastane již za půl roku, bude zřejmě nedostupné VŠUDE, proto jsem se nyní rozhodla zde toto prorocké video zveřejnit a připomenout, nicméně předpokládám, že většina z vás jej již viděla.

Video rozkrývá pro Evropu již dávno plánovanou budoucnost, která se blíží a je zřejmé, že rok 2029, který nás čeká až za  6 let, je vzhledem ke stávajícímu vývoji zřejmě příliš nadsazený.

Některé předpovědi z videa jsou sice nepřesné a s mnohým, co se v posledních letech událo, video také nepočítá. Třeba s tím, že se objeví poměrně snadný zdroj zbraní pro ty, kdo plánují ovládnout Evropu.

A už vůbec se tehdy nepočítalo s invazí, která přišla roku 2015. A i když se později zpomalila, v letošním roce zaznamenala nové rekordy.

Stěhování džihádistů do Evropy pokračuje – a to s plnou podporou EU a zrádcovských vlád.

Nepokoje, k nimž došlo nedávno ve Francii, pak potvrzují koordinaci muslimů a Antify, která je ve videu zdůrazněna.

Tyto nepokoje byly jen malou ukázkou toho, co se bude dít v příštích letech.

A nepočítám s tím, že by k tomu, co bylo ve videu předpovězeno,  došlo až v roce 2029. Například právě ve videu opakovaně zmíněná Francie je tomuto osudu velmi blízko…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *