Tucker Carlson: „USA zaútočily na svého nejdůležitějšího spojence, NATO se zhroutí“

Tucker Carlson: „USA zaútočily na svého nejdůležitějšího spojence, NATO se zhroutí“ (video)

31.8.2023 

„Svět je zcela resetován,“ řekl Tucker Carlson během projevu v Budapešti. Tvrdil, že řád po studené válce se hroutí, a že NATO se také zhroutí.

„Hnací síla NATO, Spojené státy, sabotovaly hlavní zdroj levné energie pro Německo. Bidenova administrativa vyhodila do povětří Nord Stream a Němci jsou tak sebenenávistní, že o tom nechtějí mluvit,“ vysvětlil Carlson.

„Chci o tom mluvit, protože je to důležité. Za prvé, byla to největší průmyslová sabotážní operace v historii. Zadruhé to byly největší lidské emise CO2 v historii. Pro členy kultu globálního oteplování je to podobné ďáblu sestupujícímu na Zemi. A Bidenova administrativa to udělala,“ řekl Carlson.

„Zatřetí, a to je důležitější, byl to útok na Německo, nejmocnější zemi v Evropě. Západní Evropa je posledním velkým spojencem Ameriky a právě jsme zaútočili na našeho nejdůležitějšího spojence,“ pokračoval.

„NATO nemůže existovat dlouho. V určitém okamžiku se Němci probudí a uvědomí si, že Amerika zničila jejich ekonomiku. Nemyslím si, že aliance může existovat i poté,“ řekl Carlson.

K uvedenému jen připomínám, že Němci se zřejmě v tomto směru již probouzí, když většina z nich podle průzkumů určila jako hlavního viníka války na Ukrajině USA nebo NATO…

Podpořit a ocenit naši práci můžete na těchto účtech, děkujeme i za drobné částky. Pokud bude zájem o naše vysílání a zpravodajství, a podpoříte nás finančně, budeme vědět, že se vám naše vysílání líbí. Bez vaši podpory však brzy skončíme.

DŮVĚRNÝ: 107-1458980287/0100

TRANSPARENTNÍ: 115-4977920247/0100

„NA KAFE“  27-1664400247/0100

Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *