, , ,

Město Connecticut po obdržení informovaného souhlasu o nebezpečí 5G odmítlo nové instalace 5G.

Město Connecticut po obdržení informovaného souhlasu o nebezpečí 5G odmítlo nové instalace 5G.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

1.12.2023

Lance D Johnson

S cílem posunout technologii 5G do státu Connecticut se telekomunikační průmysl snažil implementovat vzorovou smlouvu s guvernérem Connecticutu Nedem Lamontem. Šablona smlouvy by urychlila instalace zařízení 5G v pěti největších městech ve státě. Jedno z měst – druhé největší ve státě – drtivou většinou hlasovalo proti mandátu 5G.

Princip informovaného souhlasu nebyl nikdy důležitější, protože 5G je obyvatelstvu vnuceno

Po vyslechnutí důkazů o škodlivosti 5G odhlasovala rada zástupců ve Stamfordu v Connecticutu zamítnutí nových instalací zařízení 5G na sloupech městských inženýrských sítí. Navrhovaná dohoda by umožnila společnostem AT&T a Verizon instalovat zařízení 5G na stožáry po celém městě. Drtivá většina zastupitelů města (21 z 34) však rozhodla, že větší hrozbou pro město a zdraví obyvatel jsou rizika elektromagnetického záření. Tento debakl podtrhuje důležitost zavedení silných zásad informovaného souhlasu, když je zdraví jednotlivce spojeno s celospolečenskými dopady. 34 zástupcům byly předloženy důkazy o negativních zdravotních dopadech bezdrátového záření . Šest nezávislých odborníků předložilo vědecké důkazy podrobně popisující škody způsobené radiofrekvenčním zářením.

Jedním z odborníků byla toxikoložka a epidemioložka Devra Davis, Ph.D., MPH, zakladatelka a prezidentka Environmental Health Trust (EHT). Poskytla drtivé důkazy, že bezdrátové záření způsobuje poškození mozku, ztrátu paměti, poškození DNA a reprodukční poškození. Bylo také prokázáno, že bezdrátové záření má dopady na životní prostředí, včetně škod na populacích hmyzu a včelách . Konkrétně 5G může způsobit zahřátí tkání organismu, což naruší jejich normální funkce.

V rozhovoru pro Defender Davis řekl: „V konfrontaci s ohromujícími, nezávislými vědeckými informacemi o skutečných a současných nebezpečích přiblížení elektromagnetických polí lidem blíže než kdy předtím, Stamford hlasoval pro ochranu lidí a jejich životního prostředí.“

Dodala: „Měli bychom přestat diskutovat o tom, zda máme důkaz o lidské újmě, a nyní podniknout kroky, abychom zabránili šíření této újmy.“

Největší škody jsou způsobeny na buněčné úrovni, ve formě oxidačního stresu. Toto poškození volnými radikály může vést k chronickému zánětu a řadě zdravotních problémů, od neurodegenerativních onemocnění až po poškození chromozomů a poškození spermií . Tato rizika také potvrdil Dr. Rob Brown, specialista na ortopedickou radiologii, B. Blake Levitt, vědecký novinář, Theodora Scarato, výkonná ředitelka EHT, Kent Chamberlin, Ph.D., bývalý profesor a emeritní profesor v oboru elektrotechnika a počítače. inženýrské oddělení na University of New Hampshire a Joseph Sandri, právník v oblasti telekomunikací.

Město Connecticut odmítá 5G mandáty FCC a může se stát prvním testovacím případem země

Jeden ze zástupců města, Don Mays, varoval, že Verizon a AT&T mohou město žalovat, pokud nebudou pokračovat ve svých plánech 5G. Na setkání 18. října Mays řekla: „Dokud se tato technologie [vyzařující bezdrátové záření] nezmění na trhu, budeme ji v podstatě muset přijmout.“ Citoval rozhodnutí Federální komise pro komunikace (FCC) z roku 2018, které brání státům a obcím bránit nebo oddalovat zavádění technologie 5G.

Mays dodal: „Pokud se města pokusí jít proti pravidlům FCC, dopravci budou města žalovat… A nemyslím si, že tomu chceme toto město podřídit.“

Další zástupce, James Grunberger, nesouhlasil s Maysem. Nevěří, že FCC může jednostranně nařídit 5G ve všech městech po celých Spojených státech, zejména ve městech, která se snaží chránit lidi v komunitě před zdokumentovanými zdravotními riziky. Na schůzce 18. října Grunberger řekl: „Nemyslím si, že bychom od toho měli ustupovat kvůli hrozbě soudního sporu… Pokud v tom musíme být testovacím případem, měli bychom být testovacím případem.“ Na následné schůzce v listopadu Grunberger svůj postoj zdvojnásobil. „Federální vláda nemá směrnice pro dlouhodobou expozici, takže musíme naše město chránit sami a nepodléhat právním hrozbám,“ řekl.

Jiní zástupci uvedli, že chtějí „nějaký typ konkrétního konsensu“, než budou hazardovat se zdravím svých dětí a zdravím svých voličů. Tyto antény jsou naplánovány bez omezení v blízkosti domů a škol. Jakmile budou instalovány, fungovaly by 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, 365 dní v roce, takže je nanejvýš důležité stanovit humanitární zásady, pokud bude mít dopad na zdraví všech ve městě , zejména těch, kteří žijí pracovat v blízkosti antén 5G.

 

Mezi zdroje patří:

 

ChildrensHealthDefense.org

 

BoardofReps.org [PDF]

 

OnlineLibrary.wiley.com

 

IEEExplore.org

 

Pubmed.gov

 

Pubmed.gov

 

Pubmed.gov

 

YouTube.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-01-connecticut-city-rejected-new-5g-installations.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *