, , , ,

Křesťanští a muslimští rodiče se spojili, aby dostali „groomery“ ze škol v Albertě

Křesťanští a muslimští rodiče se spojili, aby dostali „groomery“ ze škol v Albertě

17.6.2023

„Jako kanadský lid jako muslim a křesťan stojíme při sobě, abychom chránili naše děti,“ uvedl jeden muž ve videu zveřejněném na Twitteru Rebel News.

V pátek se stovky  křesťanů  a  muslimů  v Calgary sešly na radnici, aby protestovaly proti  genderové ideologii  vyučované ve školách a skandovaly: „Nechte naše děti na pokoji.“  

„Jako kanadský lid jako muslim a křesťan stojíme při sobě, abychom chránili naše děti,“ řekl jeden muž ve videu zveřejněném na Twitteru  Rebel News . „Z toho,“ dodal další muž, když ukázal na skupinu LGBTQ aktivistů přes ulici.

 

„Přišli jsme do této země, protože máme svobodu volby,“ řekl muslim. „Můžeme praktikovat své náboženství, zasloužíme si právo nás chránit, můžeme být, čím chceme, můžete dělat, co chcete, ale nechte naše děti na pokoji.“ 

„Druhá strana může věřit čemu chce, může se rozhodnout, co chce,“ pokračoval. „V jejich vlastní ložnici, v jejich vlastním domě, ale prosím, neimplementujte to do vzdělávacího systému našich dětí. Nepropagujte to v našich školách v našem životě.“ 

„Dokonce i teď, když chcete nechat svého syna dívat se na Disneyho film, musíte ho sledovat, podívat se na něj třikrát předtím. Je tam tolik skrytých programů, kterým nerozumíme,“ uzavřel.

 

V jednu chvíli se situace vyhrotila, když rodiče přešli ulici a skandovali: „Nechte naše děti na pokoji!“ v dosahu protidemonstrantů. Rodiče drželi cedule s frázemi jako „Nechte děti být dětmi“, „Zastavte šílenství, přestaňte s terorismem, zmatením šikanováním dětí“ a jedno dítě bylo viděno, jak si obléklo ceduli s nápisem „Chraňte nevinnost, vyžádejte si změnu“. 

 

Queer aktivistická strana protestu byla menší, než se očekávalo, protože levicové organizace zdánlivě nechtěly být považovány za rasistické vůči muslimům. Queer Citizens United vydali prohlášení, že „nejsou dostatečně informováni muslimskými vůdci v komunitě“. 

 

„V důsledku našich rozhovorů se členem mešity Unity o dnešním protestu na radnici věříme, že jakýkoli protiprotest proti akci na radnici bude pravděpodobně použit jako munice pro tuto nenávistnou skupinu, aby označila queer lidi za rasisty. “ uvedla skupina na Twitteru.  

V říjnu muslimští rodiče v Dearbornu v Michiganu bojovali za to, aby „Tato kniha je gay“ zůstala mimo jejich školní knihovny. 

ZDROJ:https://thepostmillennial.com/christian-muslim-parents-unite-to-get-groomers-out-of-alberta-schools

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *