Kanada: 50letému muži, který se prohlásil za pubertální dívku a závodí v plavání dorostenek, povolili s nimi sdílet i šatny

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.12.2023

Před časem jste si zde již mohli přečíst o 50letém muži, který se v „pokrokové“ Kanadě prohlásil za puberťačku, aby se posléze přidal do plaveckého týmu nezletilých dívek.

Jednoznačný úchyl byl samozřejmě plně akceptován, když se v dámských plavkách objevil vedle až o dvě generace mladších soupeřek.

Zpočátku byl ovšem odkazován do „genderově neutrálních“ šaten a toalet, nicméně on sám trval na tom, že se chce převlékat a sprchovat spolu s pubertálními dívkami, k jejichž pohlaví i věku se on sám údajně hlásí.

Po dalších plaveckých závodech byl vyzpovídán reportérem Rebel news.

Těsně předtím, než Cepeda odešel po soutěži, Rebel News uvedl, že se nerozhodl ani pro genderově neutrální toaletu, ani pro pánskou toaletu. Místo toho se tento 50letý úchyl rozhodl převléknout s dívkami v dámské šatně.

„Pane Cepedo, o co jde? Proč plavete s 13letými? Proč porušujete světová plavecká pravidla? Proč se toho účastníte? Pane Cepedo, jste sexuální úchyl? Proč nechcete odpovědět na tyto otázky?“ zeptal se ho mimo jiné  Rebel News ve videu níže.

Dále již komentář Rebel news:

Nicholas Cepeda už je pěkných pár let po pubertě… Tak proč proč neplave v kategorii „Ostatní“ podle předpisů World Aquatics? Minulý víkend došlo k perverznosti v bazénu v komunitním centru East Bayfield v Barrie v Ontariu.

Zde se konaly plavecké závody Trojský pohár. A hádejte, kdo se zastavil na koupání v bazénu? Nebyl by to nikdo jiný než Nicholas Cepeda, alias „Melody Wiseheart.“

Poprvé jsme se o Cepedovi dozvěděli v říjnu, když soutěžil na plaveckém mítinku v Markhamu, Ontario. Znepokojení rodiče nás upozornili, že tento 50letý biologický muž dává přednost soutěžení s dospívajícími dívkami, z nichž některým je teprve 13 let!

A je neuvěřitelné, že všichni od plaveckého klubu Barrie Trojans přes Swim Ontario až po Swim Canada se zdají být naprosto v pohodě s tím, že tento genderově ohýbající úchyl porušuje pravidla. Ale proč?

Vezměme v úvahu, že řídící orgán tohoto sportu, World Aquatics, zavedl na začátku tohoto roku předpisy, které uvádějí, že mužští plavci, kteří „přestoupili“ po pubertě, nemohou plavat se ženami.

Cepeda skutečně „přešel“ pěkných pár let po pubertě… Tak proč neplave v kategorii „Ostatní“ podle předpisů World Aquatics? Bohužel, vítejte v roce 2023 v Kanadě Blackface, kde je transgenderismus neskutečně oslavován woke elitami.

A ještě něco: potvrdily se naše obavy, že se Cepeda nepřevléká a nesprchuje v pánských ani genderově neutrálních šatnách. Ne, byli jsme svědky toho, jak ten muž šel do dívčích šaten/sprch. Bylo to stejnou měrou nehorázné, pobuřující a vyloženě nechutné.

Ale zjevně to nevadí lidem v kanadské plavecké komunitě. Uspokojování fetiše Cepedy je dalším příkladem diverzity, rovnosti a inkluze – i když je to ve skutečnosti misogynie, pokud vůbec něco.

A pochopte tohle: Karenovi, kteří provozují komunitní centrum East Bayfield, byli uraženi NAŠÍ přítomností na místě konání! Požadovali, abychom opustili areál… Máte tu drzost praktikovat žurnalistiku? (Neodešli jsme, protože jsme neporušovali žádná pravidla.)

To je přimělo zavolat policajty! Bylo to neskutečné. Jo a po koupání jsme zastihli Cepedu, jak odchází z komunitního centra. Chtěli jsme se ho zeptat, jak může mít tu drzost identifikovat se jako dospívající dívka a pak se sprchovat a plavat se skutečnými dospívajícími dívkami.

Jeho odpověď? Cepeda se změnil z plavce na sprintera a na parkovišti běžel ke svému autu. To je ale zbabělec. Hanba plaveckým úřadům, že dovolily, aby tento úchylný tvor porušil pravidla Světového vodního sportu.

Ostatně, k čemu je mít soubor pravidel, když je nikdo nebude vymáhat?

A na závěr malý dodatek. Sportovní plavecká asociace (World Aquatics) skutečně zakazuje biologické muže, kteří se prohlásili ženy až po pubertě, v plaveckých závodech.

Týká se to ovšem výhradně mezinárodních soutěží, zatímco v rámci různých národních soutěží záleží na nařízení orgánů dané země (v případě Kanady nebo USA i daného státu).

Kritika by tak měla směřovat především na vlády daných zemí, které tyto  úchylnosti povolují. To se týká jak Trudeauovy, tak Bidenovy vlády, ale i některých vlád evropských…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *