, , , , ,

Kanaďan byl uvězněn za to, že své biologicky ženské dítě nazval „dcerou“

Kanaďan byl uvězněn za to, že své biologicky ženské dítě nazval „dcerou“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

 

18.3.2021

V tragickém případě byl muž v Kanadě uvězněn za to, že o svém biologickém dítěti hovořil jako o ‚dceři‘. Robert Hoogland, otec dospívající dívky, byl uvězněn kanadským soudem za to, že své biologické dítě nazval svou „dcerou“ a označoval ji zájmeny „ona“ a „ona“. Bylo zjištěno, že Hoogland pohrdá soudem.

V srdci Hooglandova utrpení je genderově nekonformní 14letá biologická žena, která se identifikuje jako transgender a preferuje používání mužských zájmen. Hoogland tuto osobu opakovaně označil za svou dceru, a to i poté, co mu to soud zakázal.

V důsledku toho vydal generální prokurátor Britské Kolumbie zatykač za pohrdání, po kterém se Hoogland v úterý v 10 hodin ráno vzdal soudu. Byl zatčen a převezen do vězení.

V prosinci 2020 byl Hoogland donucen tajnou dohodou přizpůsobit se genderové „přeměně“ své dcery a řekli mu, aby své biologické dítě nenazýval dcerou. V reakci na to Hoogland vznesl  Chartu  výzvu k zapojení jeho práva na svobodu projevu.

Otec obviňuje školu jeho dcery, že ji povzbuzovala, aby se označila za muže

Na svou obranu Hoogland tvrdil, že si začal všímat rozdílů v chování své dcery, když byla v šesté třídě, a stále více se začal chovat více jako divoška. Dívka trávila většinu času s chlapci v jejím věku a sama se neustále dostávala do problémů. Když přišla do 7. třídy, všiml si, že si ostříhala dlouhé vlasy a začala nosit tupé. Řekl, že se silně zamilovala do dvou mužských učitelů a pokusila se o sebevraždu. Hooglandová dokonce konzultovala své chování se školními fakultami v naději, že zlepší některé své zlozvyky.

Podle Hooglanda se jeho dcera začala označovat za muže poté, co ve škole shlédla pro-transgender film „Handsome and Majestic“. Hoogland byl zděšen, když ho jeho dcera oslovila a řekla mu, že by se ráda zapsala do sedmé třídy pod mužským jménem a ne pod svým vlastním. Hoogland byl rozhořčen na školní úředníky, že podpořili požadavek jeho dcery a to, co mu připadalo jako lež. Policistům dal najevo svou nelibost, ale marně.

Ke svému zděšení Hoogland později zjistil, že to byla škola, která začala na dívku tlačit, aby změnila pohlaví. Školní poradce, se kterým se setkal a vyjádřil své obavy o svou dceru, ve skutečnosti provedl změnu v ročence a povzbudil dívku, aby přijala mužskou identitu. Podle nařízení o sexuální orientaci a genderové identitě Britské Kolumbie (SOGI) nebyli rodiče dítěte o změnách informováni. Škola šla ještě o krok dále, když ji označila pod mužským jménem a umožnila jí používat koupelnu pouze pro muže. Hoogland ve skutečnosti obvinil školu z „sociální transformace“ biologicky ženského dítěte z vlastní iniciativy, s přispěním psychologa gender ideologa, Dr. Wallace Wonga.

Soudy odmítají názory otce, nařizují mu, aby potvrdil změněné pohlaví dítěte nebo hrozilo vězení

Hoogland, rozhodnutý postavit se proti lékařskému přechodu své dcery, u soudu uvedl, že jeho dcera potřebuje emocionální potvrzení a ne lékařskou intervenci, aby ji vytrhla z jejích transgenderových bludů. Soud však Hooglandovy názory nezohlednil a změny u jeho dcery přičítal genderové dysforii.

Hoogland, který se postavil proti lékařským postupům své dcery „potvrzujícím pohlaví“, uvedl, že děti nejsou schopné přemýšlet o budoucnosti, žijí přítomností a rozhodují se na základě svých aktuálních pocitů. „Nedělají rozhodnutí na základě přehrávání kazety a přemýšlení. Děti v tomto věku nepřemýšlejí o tom, že budou mít rodiny nebo děti,“ řekl.

Hoogland říká, že jeho odpor ke změně pohlaví jeho dcery je neochvějný a rozhodný, v zoufalé naději zachránit své dítě před nevratnou újmou. Lékaři, ředitelé školy, matka a nyní i Nejvyšší soud se však shodují, že její otec k takovému rozhodnutí nemá pravomoc a že se s tím musí smířit a svou dceru označovat správnými zájmeny.

Zatímco Hoogland věří, že nejlepší zájem jeho dcery spočívá v zachování zdraví jeho dítěte, soudce Boden rozhodl, že nejlepším zájmem dítěte je poškození jejího dlouhodobého zdraví, aby se její tělo více podobalo mužskému. Hooglandová věří, že škody způsobené pohlavním přechodem její dcery by byly nenapravitelné a nevratné, pokud by si po skončení puberty uvědomila svůj správný sex.

Nejenže soudce Boden rozhodl, že souhlas otce s přechodem její dcery je irelevantní, ale také prohlásil, že dívčin rodič musí potvrdit „genderovou identitu“ svého dítěte a hovořit o něm jako o chlapci, protože se za něj považuje. Pokud by tak neučinil, byli by rodiče zapleteni do trestného činu násilí v rodině.

Digitální platformy zabránily Hooglandovi zvýšit jeho názory na věc


Hoogland si na svou těžkou situaci posteskl: ​​„Tady sedím jako rodič a dívám se, jak je zničeno naprosto zdravé dítě, a podle tehdejšího soudce Bodena nemůžu dělat nic jiného, ​​než sedět na vedlejší koleji. Mohu jen potvrdit, nebo být uvržen do vězení.“

Hoogland přinesl svou stránku příběhu rozhovorem s několika kanadskými komentátory. Vysílání však bylo potlačeno digitálními platformami a hrozilo mu pohrdání soudem.

Hooglandova bývalá manželka mu řekla, že hledala profesionální poradenství pro jejich dceru a že brzy navštíví Dr. Wallace Wonga (viz níže), který se zabývá genderovou dysforií. Až mnohem později otec zjistil, že Wonga doporučila škola přímo, a nenašel ho matčin výzkum. Dcera se měla léčit z deprese, ale místo toho jí Wong začal podsouvat svou ideologii křížení pohlaví. 

Dr. Wallace Wong byl zkoumán pro svou ideologickou agendu a svůj přístup nejen ve školním systému, ale znepokojivě také v systému pěstounské péče v Britské Kolumbii . Během akce pořádané ve Vancouverské veřejné knihovně jen jeden den po Bowdenově rozsudku byl Wong nahrán , jak popisuje svou praxi „genderové terapie“ a odhalil, že v té době měl ve své praxi 501 pěstounských dětí, přičemž jeho nejmladší pacient byl pouze dva roky. starý. Dnes je počet pěstounských dětí, které dostávají léčbu „genderovou terapií“ Dr. Wonga, přes 1000.

ZDROJ: Oplndia https://www.opindia.com/2021/03/canadian-man-jailed-for-calling-his-biologically-female-child-as-daughter/#:~:text=of%20a%20teenage-,girl,-%2C%20has%20been%20jailed

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *