, , ,

Již od roku 1993 desítky vlád, agentur a organizací volají po zákazu bezdrátových technologií

Již od roku 1993 desítky vlád, agentur a organizací volají po zákazu bezdrátových technologií

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

17.9.2023

(Ethan Huff, Natural News ) Jedním z prvních subjektů, které kdy vystoupily proti bezdrátové technologii a nebezpečím, které představuje pro lidské zdraví, byla americká Agentura na ochranu životního prostředí (EPA) dne 9. listopadu 1993.

V té době EPA poukázala na to, že americká Federální komise pro telekomunikace (FCC) zavedla „závažně chybné“ normy vystavení se elektromagnetickému záření, které ohrožují veřejné zdraví.

 

Jen o den později, 10. listopadu 1993, americká Agentura pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) vznesla podobnou oficiální připomínku k FCC v dokumentu týkajícím se směrnic FCC pro hodnocení elektromagnetických účinků radiofrekvenčního záření.

„Pravidla FCC neřeší problém dlouhodobého, chronického vystavení radiofrekvenčním polím,“ napsala FDA v dokumentu, který odráží varování EPA.

Ukazuje se, že existuje mnoho různých státních agentur a jiných regulačních subjektů, kteří se v průběhu let vyslovili proti bezdrátové technologii. Ignorovali je však ti, kteří mají konečnou rozhodovací pravomoc.

Ve stejném roce (1993) Národní institut pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (NIOSH) také poukázal na to, že FCC stanovila nepřiměřené normy „založené pouze na jednom dominantním mechanismu – nepříznivých zdravotních účincích způsobených zahříváním těla.

Od té doby jsou FCC a další podobné regulační agentury na celém světě znovu a znovu bombardovány studiemi a jinými důkazy, které dokazují, že bezdrátová technologie je nebezpečná. Ale pořád se s tím nic nedělá.

(Související: Věděli jste, že příznaky expozice 5G záření jsou znepokojivě podobné příznakům spojeným s „covidem?“)

Bezdrátové záření poškozuje děti, ptáky a opravdu KAŽDÉHO

Pracovní skupina pro mobilní telefony sledovala tyto informace již dost dlouho a ukázala, že desítky a desítky odborných organizací a vládních agentur v průběhu let bijí na poplach o nebezpečích bezdrátových technologií.

Zde je několik výraznějších příkladů:

• V roce 1994 Amateur Radio Relay League Bio-Effects Committee (Komise Ligy radioamatérů pro biologické efekty technologie) varovala, že standardy FCC „nechrání před netepelnými účinky elektromagnetického záření“.

• V roce 2000 Ministerstvo školství Velké Británie varovalo, že děti mladší 16 let by neměly používat mobilní telefon kromě nouzových případů.

• V roce 2002 Interdisciplinární společnost pro environmentální medicínu , kterou tvoří více než 3000 německých lékařů, doporučila zakázat používání všech mobilních telefonů dětmi, jakož i všech mobilních telefonů a bezdrátových telefonů v předškolních zařízeních, školách, nemocnicích, pečovatelských domech, konferenčních sálech, veřejných budov a vozidlech.

• V roce 2003 podala American Bird Conservancy and Forest Conservation Council (Americký výbor pro ochranu ptáků a lesů) žalobu na FCC, protože její bezdrátová politika způsobila dezorientaci milionů stěhovavých ptáků, což vedlo k tomu, že řada z nich narazila do věží mobilních telefonů.

• V roce 2004 Mezinárodní asociace hasičů protestovala proti instalaci komunikačních antén na vrchu hasičských stanic.

• V roce 2005 rakouská Lékařská asociace varovala, že děti by za žádných okolností neměly používat Wi-Fi, bezdrátové telefony nebo mobilní telefony.

• V roce 2007 Evropská agentura pro životní prostředí , nejvyšší evropský orgán dozoru pro životní prostředí, vyzvala k okamžitým a drastickým opatřením ke snížení expozice lidí bezdrátovému záření.

• V roce 2008 Francouzská národní knihovna odstranila ze svých prostor všechny směrovače Wi-Fi a bezdrátový internet ze zdravotních důvodů.

• V roce 2008 Ruský národní výbor pro ochranu před neionizujícím zářením varoval, že hovor přes mobilní telefon, byť jen na několik minut, je nebezpečný zejména pro děti, těhotné ženy, epileptiky a lidi se ztrátou paměti nebo poruchami spánku.

• V roce 2009 US Fish and Wildlife Service (Americká zpráva pro ryby a divočinu) naléhala na Kongres, aby prozkoumal souvislost mezi elektromagnetickými poli a „kolapsem včelích kolonií“.

• V roce 2011 přijala Rada Evropy rezoluci, v níž doporučila, aby ve školách byla dostupná pouze kabelová internetová připojení.

• V roce 2016 město Haifa v Izraeli zakázalo všechny Wi-Fi na školách.

• V roce 2018 byly mobilní telefony zakázány na všech základních a středních školách ve Francii.

Elektromagnetické záření má na lidské zdraví opravdu velké následky. Více se dozvíte na stránce 5Galert.com .

 

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

ZDROJ:https://www.badatel.net/uz-od-roku-1993-desiatky-vlad-agentur-a-organizacii-volaju-po-zakaze-bezdrotovych-technologii/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *