, , ,

Součástí debat v Davosu bude i „nemoc X,“ která bude mít údajně na svědomí 20x víc obětí než covid

Součástí debat v Davosu bude i „nemoc X,“ která bude mít údajně na svědomí 20x víc obětí než covid

12.1.2024

Jak již víte, tak příští týden proběhne v Davosu další sraz Světového ekonomického fóra. Některá nejzajímavější témata z tohoto srazu si rozebereme již předem, jiná až poté, kdy debata proběhne.

Mezi mnohými je však i několik témat, která si můžeme rozebrat předem. K nim patří například i „příprava na nemoc X.“

 

 

Podle WEF se schůzka, která začíná 17. ledna, bude zabývat úsilím potřebným k přípravě zdravotní péče na řadu budoucích výzev.

 

V programu tohoto diskuzního panelu se uvádí:

„S čerstvými varováními Světové zdravotnické organizace, že neznámá „nemoc X“ by mohla mít za následek 20krát více úmrtí než pandemie koronaviru, jaké nové úsilí je zapotřebí k přípravě systémů zdravotní péče na řadu budoucích výzev?“

Koncept  nemoci X  byl přijat Světovou zdravotnickou organizací v roce 2018 a WHO se o něm v poslední době poměrně často zmiňovala.

Jistě ne náhodou vede tento debatní panel právě šéf WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus. A ani některá další jména nejsou nezajímavá.

 

 

Hovořit by měl na toto téma například i předseda představenstva AstraZeneca (vakcíny) nebo brazilská ministryně zdravotnictví. Proč je právě ta zajímavá?

Protože žádná země na světě nezavedla tak strašnou očkovací diktaturu jako právě Brazílie po nástupu fašisty Luly. Od začátku tohoto roku je tam Covid injekce povinná pro všechny děti od 6 měsíců. A nejde jen o děti, je povinná i pro mnoho dalších skupin obyvatel.

Jen málokdo může této injekci uniknout.  Navíc jsou tam zavedeny velmi přísné tresty za kritiku těchto přípravků  nebo za vydávání falešných potvrzení o jejich aplikaci.

Je tedy Brazílie testovacím polem pro příští globální vakcinační diktaturu? Předpokládám, že ano.

 

 

Nemoc X je tedy na programu jednání a zdá se, že se možná čeká jen na to, než budou oficiálně schváleny dokumenty WHO, aby se mohla diktatura řídit centrálně.

Před časem se dokonce objevila zpráva o tom, že britští vědci již začínají vyvíjet vakcíny na nemoc X (!), i když by vlastně ani neměli vědět, co tou nemocí konkrétně bude.

Tedy údajně to neví, ale kdo jim dnes může věřit?

WEF pro změnu tvrdí, že ví, že bude 30x smrtelnější než Covid.

Co na nás tedy chystají? Údajně mají vytipovanou řadu nemocí, které jsou nejpravděpodobnějšími adepty.

Všechny tyto nemoci byly již opakovaně zmiňovány ve spojení s možnou pandemií, přičemž Gatesem financovaná organizace jich nedávno zmínila dokonce 11.

Panel WEF by tak mohl být jakousi další přípravou, možná něco ve stylu Události 201, která byla nácvikem pandemie koronaviru jen pár měsíců před skutečným vyhlášením pandemie ze strany WHO…

 

 

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/soucasti-debat-v-davosu-bude-i-nemoc-x-ktera-bude-mit-udajne-na-svedomi-20x-vic-obeti-nez-covid/

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *