, , , ,

IVMECTIN by měl být podáván VŠEM pacientkám s pokročilou rakovinou prsu – překonává chemo Paclitaxel a zabíjí kmenové rakovinné buňky!

IVMECTIN by měl být podáván VŠEM pacientkám s pokročilou rakovinou prsu – překonává chemo Paclitaxel a zabíjí kmenové rakovinné buňky!

Bombastická studie mexických vědců z roku 2017 měla změnit způsob léčby rakoviny prsu. Navždy.

V dokumentu z roku 2017 „Ivermectin jako inhibitor rakovinných kmenových buněk“ přebírají výzkumníci z Mexico City teorii, že ivermektin by mohl zničit kmenové buňky rakoviny prsu.

Jak dlouho je známo, že Ivermectin může být použit k léčbě rakoviny? Od roku 1996!

Co jsou rakovinné kmenové buňky?

„Ačkoli největší buněčnou zátěž nádoru tvoří takzvané hromadné nádorové buňky, nedávno byla identifikována malá subpopulace buněk v nádoru, která představuje fenotyp kmenových buněk, díky podobnosti s těmito buňkami byl tzv. „rakovinové kmenové buňky“ (CSC)“

„Tato buněčná populace má obecně vlastnost neomezené sebeobnovy“ a je zodpovědná za metastázy a recidivy

 

 

V roce 2009 výzkumníci z MIT a Harvardu zjistili, že antiparazitikum, Salinomycin, může snížit počet kmenových buněk rakoviny prsu více než 100krát ve srovnání s chemoterapií paclitaxelem (Taxol) a inhibovat růst nádoru prsu.

Mexičtí vědci v této studii hledali molekulu, která se nejvíce podobala salinomycinu, a po prohledání 1623 sloučenin ji našli – byl to IVERMECTIN!

„Ivermektin přednostně inhibuje životaschopnost populací obohacených rakovinnými kmenovými buňkami ve srovnání s celkovou buněčnou populací. Opačný vzorec byl pozorován při léčbě paklitaxelem.

TAKÉ: Přirozené zdraví: Zabijte rakovinné buňky! Kořen pampelišky je schopen zabít 98 % rakovinových buněk do 48 hodin (video)

Ivermektin také snížil expresi tří „kmenových genů“, o kterých se uvádí, že jsou vysoce exprimovány v rakovinných kmenových buňkách.

ZÁVĚR: „Výsledky této studie prokázaly, že ivermektin se přednostně zaměřoval na populaci kmenových buněk v lidských buňkách rakoviny prsu MDA-MB-231.

Po léčbě milionů pacientů s onchocerciázou a jinými parazitickými onemocněními bylo prokázáno, že ivermektin je bezpečný, což z něj činí silného kandidáta pro další studie zkoumající jeho potenciální použití jako léčiva s přepracovaným účelem pro léčbu rakoviny.“

 

Důsledky jsou ohromující.

1. Ivermektin překonává chemoterapii (paklitaxel)

2. Ivermektin ničí rakovinné kmenové buňky, které jsou zodpovědné za selhání léčby rakoviny, metastázy a recidivu rakoviny prsu.

3. Ivermektin ničí rakovinné kmenové buňky více než 100krát ve srovnání s chemoterapií

4. Ivermektin také snižuje expresi „kmenových genů“, které jsou vysoce exprimovány v rakovinných kmenových buňkách.

Sečteno a podtrženo: Každý pacient s pokročilou rakovinou prsu by měl dostat Ivermectin k odstranění rakovinných kmenových buněk a snížení rizika selhání léčby, metastáz a recidivy.

Tak proč ne? Myslím, že všichni známe odpověď.

 

Zázvor – 10 000x silnější než Chemo – Taxol v modelu výzkumu rakoviny

Přirozené zdraví: Zabijte rakovinné buňky! Kořen pampelišky je schopen zabít 98 % rakovinových buněk do 48 hodin (video)

ZDROJ: American media group AMG-news.com https://amg-news.com/new-article-ivermectin-should-be-given-to-all-advanced-breast-cancer-patients-outperforms-chemo-paclitaxel-and-kills-cancer-stem-cells/?fbclid=IwY2xjawFJRzBleHRuA2FlbQIxMQABHSq-QE_yd-ji9q4WXMygW2uP0BZkst1e6CRMsjxH0FifafAM5qENFWQLIA_aem_Zoq1_7yEnGRiDxNdfpRvYA


Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *