, , , , , ,

Ivermectin je protirakovinný, antivirový, antiparazitární a nyní neuroprotektivní

Ivermectin je protirakovinný, antivirový, antiparazitární a nyní neuroprotektivní

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

10.7.2024

Ivermektin nemusí být jen antiparazitární, protirakovinný a antivirový lék, který známe, ale může mít řadu dalších neuroprotektivních výhod pro lidstvo v době, kdy všichni můžeme být vystaveni neurotoxinům – některé zdánlivé jako vakcíny a jiné neviditelné jako elektromagnetické frekvence („EMF“).

Ivermektin pro Parkinsonovu chorobu – RS, mrtvice, chronická bolest, úzkost, deprese a schizofrenie? Modulováno přes P2X4 Receptory

Autor: Dr. Justus R. Hope

Všichni bychom měli vědět, že ivermektin je účinný nejen proti říční slepotě, ale může být znovu použit proti  mnoha různým typům rakoviny ,  dokonce i proti metastatickému onemocnění .

Během pandemie v roce 2020  zachránil ivermektin mnoho životů po celém světě, a to nejen na jednotce intenzivní péče.  Ivermektin byl také používán k léčbě pacientů s covidem a dlouhotrvajícím onemocněním, a to významnými lékaři, jako je Dr. Pierre Kory . Někteří lidé, jako vy, skutečně užívají ivermektin týdně pro jeho ochranné nebo preventivní účinky.

Když vezmete v úvahu široké spektrum jeho protichorobní aktivity v kombinaci s jeho rozsáhlým bezpečnostním profilem, proč ne?

Ivermektin je nejen antiparazitický, ale je i antivirový, antibakteriální a protirakovinný. Ale dnes víme, že je toho víc a mnohem víc.

Dr. William Makis nedávno psal o tom, jak má ivermektin vlastnosti při podpoře remyelinizace u demyelinizačních onemocnění, jako je roztroušená skleróza . Již dlouho je však známo, že ivermektin  má potenciální účinnost proti poruchám motorických neuronů, jako je ALS nebo Lou Gehrigova choroba .

Ivermectin ukázal tak velký slib proti ALS,  patentová přihláška byla podána belgickými vědci v roce 2007 .

Objevují se důkazy, že ivermektin může být účinný nejen proti ALS, ale i proti řadě neurologických poruch včetně parkinsonismu, onemocnění, které mnozí spojují s injekcemi mRNA.

Ivermektin uplatňuje většinu svých neuroprotektivních účinků  modulací P2X4 .

Kromě toho ivermektin obrací účinek alkoholu na P2X4 a má  potenciál snižovat touhu po alkoholických nápojích a jejich konzumaci u osob trpících poruchou užívání návykových látek .

Nicméně zpět k neuroprotekci.

Pokud je neuroprotektivní a roste důkazy, že ano, a lidstvo je každý den bombardováno různými toxiny a  elektromagnetickými frekvencemi, které ohrožují náš nervový systém,  možná je důvod považovat ivermektin za neuroprotektivní předělaný lék hodný použití. v této nebezpečné době naší historie.

Zdá se, že hlavním mechanismem účinku ivermektinu v neuroprotekci je jeho  stabilizace receptorů P2X4 .

Proč je stabilizace P2X4 tak důležitá?

Protože nadměrná exprese P2X4 není pouze hnacím motorem onemocnění ALS a parkinsonismu, hraje klíčovou roli u mnoha dalších onemocnění, včetně roztroušené sklerózy, Alzheimerovy choroby, chronické neuropatické bolesti, migrény, epilepsie, poruchy užívání alkoholu, deprese, bipolární poruchy, schizofrenie a úzkosti. .

Nebo, abych to řekl více technicky,  tato studie vysvětluje patologickou roli P2X4 :

Následující studie o účinku alosterických modulátorů na P2X4 – jako je ivermektin – zdůraznila jeho potenciální účinnost v neuroprotekci.

Ivermektin nemusí být jen antiparazitární, protirakovinný a antivirový lék, který známe, ale může mít řadu dalších neuroprotektivních výhod pro lidstvo v době, kdy všichni můžeme být vystaveni neurotoxinům – některé zjevné a jiné neviditelné jako  EMP. .

o autorovi

Justus R. Hope je spisovatelský pseudonym pro lékařského profesionála a autora, který rozsáhle psal o tématech medicíny, zdraví a nemocí. Vystudoval summa cum laude z Wabash College a lékařský titul získal na Baylor College of Medicine. Absolvoval také pobyt v oboru fyzikální lékařství a rehabilitace na Irvine Medical Center na Kalifornské univerzitě. Více než 35 let praktikuje medicínu a má soukromou praxi v severní Kalifornii.

Dr. Hope napsal několik knih, včetně ‚ Ivermectin for the World ‚, ‚ Surviving Cancer, Covid-19 a Disease: The Repurposed Drug Revolution ‚ a ‚ Ivermectin for Freedom ‚. Jeho práce se zaměřuje na použití přeměněných léků k léčbě různých nemocí, včetně rakoviny a covid-19.

Publikuje články na stránce Substack s názvem ‚ Repurposed Drugs: Powers & Possibilities ‚, kterou můžete odebírat a sledovat ZDE .

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/07/10/ivermectin-is-neuroprotective/

 

Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *