Itálie se stala první zemí, která zakázala falešné maso Billa Gatese kvůli „vážným zdravotním obavám“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

25.10.2023

Itálie se stala první zemí, která vydala úplný zákaz syntetických masných výrobků Billa Gatese poté, co četné studie zjistily, že falešné masné výrobky pěstované v laboratoři způsobují u lidí turbo rakovinu. Mezitím v USA Bidenova administrativa urychlila schválení kontroverzních produktů

od Baxtera Dmitryho pro Hlas lidu

„Itálie je první zemí, která řekla ne syntetickým potravinám, takzvanému ‚syntetickému masu‘. Činí tak formálním a oficiálním aktem,“  oznámil ministr zdravotnictví Orazio Schillaci. „Rezoluce požaduje závazek zakázat výrobu, marketing a dovoz syntetických potravin na našem území.

„Cílem těchto nařízení je regulovat situace, kdy by mohlo být ohroženo veřejné zdraví životního prostředí  nebo kdy existuje nejistota ohledně účinků určitých produktů, které jsou nebo budou uváděny na trh nebo spotřebovávány,“  pokračoval Schillaci.

„Je zásadní mít zavedena opatření k řešení těchto potenciálních rizik a zajištění bezpečnosti životního prostředí a veřejného zdraví v takových případech,“  uzavřel. Hodinky:

Syntetické maso bylo silně propagováno Billem Gatesem a  globalistickými elitami ve WEF  jako řešení takzvané změny klimatu. Když Gates v roce 2021 prodával svou knihu „How to Avoid a Climate Disaster“, řekl MIT Technology Review, že  „všechny bohaté země by měly přejít na 100% syntetické hovězí maso“.

Nyní se však ukázalo, že toto falešné jídlo  způsobuje rakovinu prostřednictvím zvěčněných buněčných linií  používaných k jeho výrobě.

Mezitím v USA Biden urychleně nechal schválit „syntetické maso“ vypěstované v laboratoři Billa Gatese, což znamená, že obchody s potravinami po celé Americe mohou nyní prodávat karcinogenní padělané  maso  veřejnosti.

V bezprecedentním kroku schválilo Bidenovo ministerstvo zemědělství Spojených států (USDA) koncem června prodej Gatesova „kuřecího masa“ vypěstovaného v laboratoři.

Schválení regulátorů umožní společnostem zaplavit americké dodávky potravin svými kontroverzními produkty.

Původně publikoval Baxter Dmitry At The People’sVoice

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *