Generace Zapped: Zdravotní rizika bezdrátových technologií

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

23.7.2023

Dokument s názvem ‚ Generation Zapped ‚ se tvrdě podíval na nebezpečí a regulaci bezdrátové technologie, která prostupuje moderní život – od mobilních telefonů až po chytré čtvrti – a její souvislosti s rakovinou prsu, mozkovými nádory a přecitlivělostí na elektro.

Dokument, který vyšel v roce 2017 a režírovala ho Sabine El Gemayel, zkoumal rostoucí objem výzkumu alarmujících zdravotních rizik spojených s bezdrátovou technologií. Dnes se setkáváme s více než 100 000krát vyššími úrovněmi vystavení rádiovým frekvencím („RF“) z bezdrátových technologií než před desítkami let.

Generation Zapped také vysvětlila, jak byla bezdrátová technologie uvedena na trh bez bezpečnostních testů a jak vládní agentura odpovědná za stanovení limitů vystavení veřejnosti radiaci nemá mandát zajistit, aby tyto limity byly biologicky bezpečné. Diskutovalo také o klasifikaci rakoviny, kterou vydala Světová zdravotnická organizace.

čtěte také: Mezinárodní agentura Světové zdravotnické organizace pro výzkum postoje rakoviny k bezdrátové síti a zdraví , Environmental Health Trust

V dokumentu vystupovali přední světoví odborníci na bezdrátové záření, kteří vysvětlili, jak může mikrovlnné záření z mobilních věží, mobilních telefonů, bezdrátových směrovačů, elektronických tabletů, utilitních „chytrých“ měřičů, dětských chůvičiek, herních zařízení, nositelných zařízení a dalších věcí poškodit naše zdraví a životní prostředí. Odborníci diskutovali o tom, jak mikrovlnné záření z bezdrátové technologie obzvláště tvrdě zasahuje náš centrální nervový systém, imunitní systém a naše reprodukční systémy. Tato technologie může také narušit náš cirkadiánní rytmus, což je náš vzorec spánku a bdění v průběhu 24hodinového dne.  

V krátkodobém horizontu dokument naznačil, že dospělí i děti mohou pociťovat příznaky mikrovlnné nemoci nebo elektrické citlivosti. Mnozí dnes trpí nevysvětlitelnými bolestmi hlavy, nespavostí, krvácením z nosu, únavou, zahříváním kůže/vyrážkami/brněním, kognitivními poruchami, problémy s chováním, poruchami učení, úzkostí, depresí a sebevražednými myšlenkami.

Mezi dlouhodobé obavy diskutované v Generation Zapped patří mutace DNA, rakovina, neplodnost, autismus, Alzheimerova choroba a další.

Níže je trailer. Celý 74minutový dokument můžete zhlédnout na Rumble ZDE nebo Bitchute ZDE . Seznam probíraných témat s časovými razítky si můžete prohlédnout ZDE .

Sabine El Gemayel: Generation Zapped Oficiální trailer, 13. června 2017 (2 minuty)

zdroje:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *