Šílený a nebezpečný kult One Health, který považuje člověka za znečišťující látku.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

23.7.2023

Myšlenka holistického pojetí zdraví – že naše prostředí ovlivňuje naši pohodu – je mnohem starší než psaná historie. „Jedno zdraví“, moderní termín pro tento holistický přístup ke zdraví, je proto stará zpráva. Nicméně stejně jako jsou letadla unesena kvůli politice nebo zisku, One Health unesli samozvaní filantropové.

Tato unesená a poškozená verze One Health je navržena tak, aby nás pomocí strachu ovládla a ospravedlnila naše omezení, zbídačení a smrt. Je to kult založený na strachu ze světa a lidí, o kterých říkají, že ho otrávili. A je to zapečeno v pozměňovacích návrzích Světové zdravotnické organizace (dále jen „WHO“) k Mezinárodním zdravotnickým předpisům a Pandemické smlouvě.

Následují úryvky z článku nazvaného „ Jedno zdraví, celostní medicína a otrava myslí “ od Davida Bella, publikovaný nakladatelstvím PANDA Uncut

Špatné zdraví je pákou strachu a smrt ještě více, zvláště pro ty, kteří věří, že jsme prostě organické konstrukty, které končí v prachu a rozkladu. Kult živící se těmito obavami, který si myslí, že celá biosféra nás ohrožuje nemocemi a smrtí, by proto měl skutečný potenciál pro masovou kontrolu. Přesvědčte své následovníky, že lidé jsou jedem, který způsobil, že tento svět byl tak destruktivní, a budete mít také prostředky, jak podněcovat nenávist vůči nevěřícím a zároveň přidat vinu k nástrojům pro dodržování předpisů.

Mezi námi povstal kult založený na strachu ze světa a lidí, kteří ho otrávili, oblečený do filantropie a ctnosti. Díky kooptaci terminologie One Health je nyní financována z kořisti covidu a posílena technologií, která může tuto středověkou sektu honu na čarodějnice přenést na svět.

Jako nový úlovek tohoto moderního kultu veřejného zdraví je One Health korumpováno dvěma způsoby, ale pro stejné účely a téměř stejnými lidmi. Porozumění nám vypovídá o lidech, se kterými jednáme, a druhé odhaluje jejich motivy.

Jedno zdraví jako ideologie

Lékařský časopis The Lancet vysvětlil v lednu 2023 ideologii těch, kdo řídí kult One Health:

Jedno zdraví bude poskytováno v zemích… tím, že zaujmeme zásadně odlišný přístup k přírodnímu světu, ve kterém nám záleží na dobrých životních podmínkách zvířat a životního prostředí stejně jako na lidech.

Ve svém pravém slova smyslu je One Health voláním po ekologické, nejen zdraví, spravedlnosti.

Jedno zdraví: výzva k ekologické spravedlnosti , The Lancet, 21. ledna 2021

Vyprávění a jeho záměr jsou jasné. Ti, kdo to prosazují, si představují svět, ve kterém je každá forma života považována za bytostně rovnocennou s ostatními. Pokud si musíte vybrat mezi svou dcerou a krysou, volba by měla zvážit pravděpodobnost přežití každého z nich nebo posoudit, která z nich může po záchraně nejméně poškodit jiné formy života.

V rámci tohoto „spravedlivého“ pohledu na svět se lidé stávají znečišťující látkou. Lidé se stávají morem na zemi a jejich omezení, zbídačení a smrt mohou být proto ospravedlněny pro vyšší dobro.

Pro lidi je těžké pochopit, že jde o vůdčí ideologii veřejných osobností, protože je v rozporu s většinou lidských morálních systémů nebo přírodního zákona. Lidé to proto považují za zkreslení toho, co je zamýšleno. Pokud jste to vy, vraťte se a přečtěte si tyto citace a čtěte více. Musíme pochopit ideologii, která řídí toto hnutí, protože mají v úmyslu, abychom se řídili jejich diktáty, a mají v úmyslu indoktrinovat naše děti.

One Health jako nástroj pro výrobu a kontrolu strachu

V unesené verzi One Health, určené k ovládání mas, jsou lidé vystaveni neustálému riziku poškození jejich prostředím a musí být drženi a chráněni pro své vlastní dobro. Aby je lidé přesvědčili, jsou neustále bombardováni připomínkami rizika, které život na Zemi obnáší: měnící se klima, výfukové plyny vozidel, varianty virů a chování nepřizpůsobivých druhých se stávají existenčními hrozbami. Strach mění lidské chování a formuje reakce.

Prostřednictvím změn Mezinárodních zdravotnických předpisů („IHR“) a nové „pandemické smlouvy“ WHO spojuje tuto širokou definici Jednoho zdraví s definicí „nouzové situace“, která jednoduše vyžaduje uznání hrozby spíše než skutečné škody. Při aplikaci na širokou definici zdraví WHO, kterou je „fyzická, duševní a sociální pohoda“, lze do jejího rozsahu zahrnout téměř všechny aspekty normálního života. Řečeno prostřednictvím proskriptivního paradigmatu veřejného zdraví, které zahrnuje globální mandáty, omezení a cenzuru, mají ti, kdo řídí tuto agendu, příležitost k bezprecedentní moci.

Odhalování kultu

Zlo není poraženo tím, že se před ním skrýváme. Bojuje se tím, že se odhaluje ideologie, která ho pohání – chamtivost, lži a podvod. Neměli bychom být ohromeni rozsahem a hloubkou provinění. Možná je nyní globální, ale lidé, kteří ji provozují, jsou stejně prázdní jako ti v minulých dobách, protože podmanění druhých vidí jako jediný způsob, jak vyřešit své vnitřní nedostatky. Mnohem více jich jede a plní svou nabídku, aby si zajistili kariéru a důchody. To je normální a už jsme se s tím setkali.

Šílení ideologové se nakonec zhroutí pod tíhou vlastního klamu a mělkosti svých dogmat. Náboženství matky Země zkaženého Jednoho Zdraví a feudalistické ambice jeho kněží nebudou jiné.

Celý článek čtěte ZDE .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *