Existuje tajná dohoda mezi Trumpem a Kennedym, která má za cíl odstranit Bidena?

článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

10.4.2024

V posledních dnech se spekuluje o tom, že skutečně k nějaké podobné dohodě došlo. Co tomu napovídá? Indicií bylo postupně již několik, nicméně ta nejpřesvědčivější přišla teprve před týdnem.

Je to asi měsíc, co Kennedy představil možné viceprezidenty. Tehdy byli mezi kandidáty otevření odpůrci systému, tedy jedinci, kteří odpovídali Kennedyho názorovému proudu.

Jedním z nich byl například i u nás známý bývalý guvernér Ventura, který napsal několik knih a natočil seriál o konspiračních teoriích. Podobný výběr jen utvrdil jeho stávající voliče, nicméně nové nepřidal.

Asi před týdnem, kdy mělo padnout konečné rozhodnutí o tom, kdo bude konečným kandidátem na viceprezidenta, svým rozhodnutím velmi šokoval.

Za potenciální viceprezidentku si totiž zvolil bývalou manželku majitele Google Nicole Shanahanovou  – tedy exmanželku majitele stejné firmy, která Kennedyho a jeho názorové souputníky dlouhodobě cenzuruje.

Možná si říkáte, že jde o bývalou manželku, takže to mohla udělat „na truc“ exmanželovi. Jenže ona i po rozvodu finančně velmi štědře financovala různé „woke“ projekty, tedy vyloženě se projevila silně levicově a spíš prosystémově.

To velmi zmátlo Kennedyho voliče, nicméně záhy se stalo něco, co málokdo čekal. Nicole Shanahanová sice odradila některé do té doby věrné voliče Kennedyho, ale jako vosa na med začala lákat ke Kennedymu Bidenovy voliče.

To, co se zdálo být velkým přehmatem Kennedyho, tak byl možná ve skutečnosti geniální – dobře promyšlený –  tah.

To nikdo nečekal. Nyní se zdá, že i Kennedyho kampaň se začíná zaměřovat na některá Bidenova témata, aby Kennedy tyto voliče dál přilákal.

Jaká je pointa?

Celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 10.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *