Psychoanalytik podrobně rozebral, co bude pro svět znamenat, když se příští měsíc schválí změny Mezinárodních zdravotních předpisů

článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

10.4.2024

Dnes je už celkem jasné, že to, co jsme zde zažívali zejména v letech 2020 – 2021, byla jedna velká psychologická operace. Do značné míry mělo být lidstvo pravděpodobně prověřeno, zda bude ochotné se podřídit plánované nezměrné totalitě – například ve světě bez hotovosti, s digitální programovatelnou měnou, digitální identitou a 15minutovými městy.

Lidstvo – z pohledu těch, kteří vše organizovali – touto zkouškou prošlo, neboť drtivá většina se podřídila. Výjimkou byly jen některé africké země, ale takzvaný „rozvinutý svět“ se do této operace nechal naplno vtáhnout.

S tím jak se blíží schválení změn Mezinárodních zdravotních předpisů a pandemické smlouvy, se objevují nejen informace o konkrétní, stále se měnící podobě obou dokumentů, ale také o tom, co by jejich schválení znamenalo pro svět.

Dále vám přináším tento pohled na svět s novými Mezinárodními zdravotními předpisy, jak jej popisuje zkušený psychoanalytik Bert Olivier, jehož aktuálním projektem je  „Porozumění tématu ve vztahu k hegemonii neoliberalismu.“

V následující analýze popisuje, co to bude znamenat pro svět, pokud skutečně většina zemí schválí novou podobu Mezinárodních zdravotních předpisů:


Na Brownstone Institute se objevilo několik článků o navrhovaných dodatcích k Mezinárodním zdravotnickým předpisům WHO, jako například TENTO skvělý úvod. V důsledku toho není třeba tyto informace opakovat v podobném formátu.

Místo toho bych se chtěl zabývat otázkou, jaké důsledky by to mělo pro lidi na celém světě, kdyby se této organizaci podařilo přimět zástupce členských zemí, aby přijali navrhované změny. Přesněji, jaké jsou pravděpodobné důsledky z hlediska koncepce a praxe  totalitarismu?

Abychom tomu porozuměli, musíme se samozřejmě vypořádat se způsobem vlády nazývaným totalitní vláda, ale pochybuji, že většina lidí má adekvátní přehled o plnohodnotné totalitní vládě, přestože ji v poslední době do určité míry zažívali při zavádění „pandemických opatření.“

Pokud by však byly v květnu přijaty pozměňovací návrhy WHO, byli by občané světa vystaveni nefalšované totalitě, a proto stojí za to zde prozkoumat plné důsledky tohoto „anonymního“ způsobu vládnutí.

Děje se tak v naději, že kdyby si tento článek, stejně jako další související se stejným tématem, přečetli zástupci lidu – což by měli – v zákonodárných orgánech po celém světě, dvakrát by si  rozmysleli podporovat návrh zákona, který by ve skutečnosti udělil WHO právo uzurpovat si suverenitu členských zemí.

Nedávný vývoj ve státě Louisiana v USA, který se rovná odmítnutí autority WHO, by měl být inspirací pro ostatní státy a země, aby následovaly jejího příkladu. Toto je způsob, jak  překonat lživou „pandemickou smlouvu“ WHO.

Dr. Meryl Nass na své webové stránce nazvané  Freedom Research popsala pojem WHO „připravenost na pandemii“ jako „podvod/trojský kůň,“  jehož cílem je mimo jiné převést miliardy dolarů daňových poplatníků do WHO stejně jako do dalších průmyslových odvětví, obhájit cenzuru ve jménu „veřejného zdraví“ a možná – což je nejdůležitější – přenést suverenitu ohledně rozhodování o „veřejném zdraví“ globálně na generálního ředitele WHO (což znamená, že z právního hlediska členské země by ztratily svou suverenitu).

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 10.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *